МИЛО ЂУКАНОВИЋ планира бег у Аргентину и ПРЕБАЦУЈЕ ПАРЕ

MILO ĐUKANOVIĆ planira beg u Argentinu i PREBACUJE PARE

10 februara 2019

Crnogorski predsednik Milo Đukanović sastao se u decembru prošle godine sa uticajnim bankarima Argentine, a predmet razgovora mogao je biti transfer novca lidera DPS-a na račune u toj južnoameričkoj državi.

Đukanović je formalno u decembra posetio Argentinu radi otvaranja „crnogorske kuće“ u provinciji Čako.Ono što je mnogo interesantnije jeste da se tom prilikom, tačnije 11. decembra, sastao sa vlasnikom i predsednikom „Puente“, jedne od najvećih bankarskih institucija u Argentini, Paragvaju i Urugvaju – Federikom Tomaševićem.

Federiko Tomašević, glavni dioničar „Puentea“, poreklom je iz Crne Gore.

Sastanku je prisustvovao i Nikolas Bentel, upravni partner „Puente“, dok su Đukanoviću društvo pravili supruga Lidija, generalni sekretar i glavni akter afere „Koverta“ Slavoljub Stijepović i specijalni savjetnik Milan Roćen.

Znajući pozadinu Đukanovićevih susreta sa bankarima, posebno u svetlu najnovije afere „Koverta“, opravdano se može postaviti pitanje da li je predmet razgovora bilo i prebacivanje Đukanovićevog novca na račune južnoameričkih banaka.

Podsećamo, predsednik Atlas grupe Duško Knežević izjavio je da mu je Đukanović lično kazao da je novac u švajcarskim bankama njegov.

Đukanović mi je rekao da su to njegove pare koje su formalno vode u Švajcarskoj na računima njegovih prijatelja Duška Bana i Željka Mihailovića, kazao je Knežević.

Podsećamo na istorijsku činjenicu da je poglavnik zločinačke NDH Ante Pavelić tokom svog begstva u Argentinu sva svoja i državna sredstva prebacio sa sobom u tu zemlju.

Osim hrvatske ustaške emigracije, u Argentini živi i velika crnogorska zajednica.

(IN4S)

KOMENTARI10 komentara

 1. rajko says:

  Ode milo medju svoje ustaše, gde mu je i mesto. Šteta što nije i ranije. Valjda ga je zadržavala kleptomanija kao i murata manitog. I njemu je krajnje vreme za Argentinu, ali mora još par stvari da pokrade, pa će ondak.

 2. uf says:

  Nista cudno, uvek su ustase bezale u Argentinu!

 3. stevan -vd says:

  Ne moj Đuka to da radiš . Taman si se lepo skućio i ti bi sad odjednom da sve to napustiš i odeš tako daleko. Razmisli još malo...ipak je lepše kod kuće u " SPUŽU " a i rodbina ti je tu blizu !!

 4. Vojna i ojdesve says:

  Niko nigde nije prebegao. Od jednog stana u drugi. A posle smrti na sud Bozhiji. Kako kazhe sveti Petar cetinjski. I za jednog novca Koji nisi zaradio da znojem gorechesh u pakao. Bludnici, lazhovi, kradce, ubici, siledhije, nemaju udel u RAJU... Niko nigde neide van raja ili pakao.

 5. mrak says:

  A STO GA PUSTATE?

 6. Velika Metla says:

  Neće on nikuda,dok god ima onakav polu-svet koji je uz njega! A oni drugi,tkzv opozicija,nisu sposobni ni za šta! To su i dokazali svih ovih 30 godina!

 7. Branko says:

  Ovaj mafijaš nije smetao uljuđenom zapadu dok je pedalj po pedalj uvlačio Crnu Goru u saveze sa imerijalističkim monstrumima. Elem, takva je sudbina kvislinga i kompradora.

 8. persida says:

  Izgleda da crnogorska mafija kontrolise i Argentinu. Na bi me cudilo da vec imaju i neke kancelarije na Marsu.

 9. petrovgrad says:

  Iskopa će tebe Bili

  • hajdana maras says:

   Ko je Billi❤️❤️❤️

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *