МИЛО ЈЕ ЗНАО ЗА БОМБАРДОВАЊЕ ЈЕР ЈЕ БИО ШПИЈУН

MILO JE ZNAO ZA BOMBARDOVANJE JER JE BIO ŠPIJUN

17 oktobra 2020

Sadašnji predsednik Crne Gore Milo Đukanović je šest meseci pre početka NATO agresije znao da će Srbija biti bombardovana, otkrio je advokat Toma Fila.

On kaže da je ova informacija isplivala tokom suđenja albanskim teroristima s Kosova i Metohije.



– Bilo je suđenje grupi s Kosova, onda su za vreme suđenja počela da izlaze razna skrivena dokumenta. Ta dokumenta koja su nam pokazivali su dokumenta koja smo prvi put videli u životu i čuli za njih. Tu je sudija shvatio da je optužnica po kojoj smo mi upropastili Rambuje neosnovana i da je u oktobru 1998. godine bila data naredba da se samo čeka povod i da se Srbija bombarduje bez ikakve dodatne priče. Tada su doneli “Akt o naređenju” i Solana je čekao od oktobra 1998. godine samo povod za bombardovanje. Onda je počela jurnjava da se traži povod za bombardovanje, pokušali su u Peći s nekom porodicom, za koju se kasnije utvrdilo da povod uopšte nije politički i da su ih ubili Albanci – kaže Fila.

On kaže da je sve posle toga, pa i sam Rambuje bilo čista farsa.

– Kada smo sve gledali, koji su dopisi, utvrdili smo da je 1998. godine naređeno da se bombarduje Srbija, bez obzira na to šta god da se uradi, ceo Rambuje je bio farsa, a slušam razne političare koji govore: „Da smo prihvatili Rambuje, bilo bi drugačije“. Videli smo korespondenciju između generala Klarka, koji nas je bombardovao, i Vokera, koji je čak izjavljivao da i OVK vrši zločine. U korespondenciji Klark upozorava Vokera da ne priča o tome, kaže mu: „Znaš šta im spremamo na proleće ako tvrdimo da OVK vrši zločine, to ne ide i prestani to da pričaš“, ovaj se izvinjava i kaže da neće više to da radi.

Doajen advokature kaže da je Milo Đukanović bio u stalnoj vezi s Vilijamom Vokerom.

– Iz dopisa Mila Đukanovića i Vokera i Amerikanaca se vidi da je Milo bio obavešten u oktobru 1998. godine. Milo pita: „Je l’ ostaje po dogovoru?“ Za Hila smo dokazali da je bio tamo u ime Amerike i iz iskaza svedoka koji su saslušani se ispostavilo da su odlučili da bombarduju po svaku cenu Srbiju i Crnu Goru, a naročito Srbiju, Crnu Goru i ne, i da će da postavlja sve moguće uslove, samo da ih Srbija ne prihvati. Jedan od dva dodatna uslova je bio da NATO uđe na teritoriju cele Srbije, koristi besplatno naše resurse i hapsi i sud koga želi, a da pritom ne odgovara za svoje postupke nikom, iz čega se jasno vidi da je bio cilj da se uspostavi referendum i da Albanci preglasaju Srbe – zaključio je Fila.

Za kraj ostaje činjenica: „Milo je znao da se sprema bombardovanje i prećutao je, nije obavestio ostale da je to sve u Rambujeu obična farsa„.

(Srpski Telegraf)

 

KOMENTARI



2 komentara

  1. Mr MI says:

    Ovo je trebalo da bude glavna vest. Milo je i ranije sedeo na vise stolica. Titov djak. 1997.godine je stvorio lokalnu policiju da bi ih suprostavio vojsci i tako izazvao bombardovanje SRJ. Iza svega stoji britanski jevrejin Filip Hepburn (loznicki zet radi pri haskom Tribunalu),koji je tada doveo australijsku delegaciju u Podgoricu pri tom preskocivsi zvanicni Beograd i time fakticki proglasili u diplomatskim krugovima nezavisnost CG. Pogledajte samo strukturu investicija u CG, najveci ulagaci dolaze iz Rusije, Azerbejdjana, Turske i Ukrajine, zemlje sa najvecom jevrejskom populacijom. Bukvalno kupuju najbolje teritorije ne samo CG, vec i okolnih zemalja. Srbija da se pod hitno makne iz tog okruzenja i nikakve puteve da ne pravi prema Kosovu i CG je jedini nacin da sacuvamo suverenu srpsku drzavu. Nemci i Jevreji se upravo razgranicavaju.

  2. milorad3 says:

    pa kada se zna da je milo cigarete švercovao gliserima koj je italijanska mornarica propuštala umesto da ih pleni vrlo je moguće da je on imao neke aranžmane sa strane:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *