МИЛО ЈЕ ЗНАО ЗА БОМБАРДОВАЊЕ ЈЕР ЈЕ БИО ШПИЈУН

МИЛО ЈЕ ЗНАО ЗА БОМБАРДОВАЊЕ ЈЕР ЈЕ БИО ШПИЈУН

17 октобра 2020

Садашњи председник Црне Горе Мило Ђукановић је шест месеци пре почетка НАТО агресије знао да ће Србија бити бомбардована, открио је адвокат Тома Фила.

Он каже да је ова информација испливала током суђења албанским терористима с Косова и Метохије.



– Било је суђење групи с Косова, онда су за време суђења почела да излазе разна скривена документа. Та документа која су нам показивали су документа која смо први пут видели у животу и чули за њих. Ту је судија схватио да је оптужница по којој смо ми упропастили Рамбује неоснована и да је у октобру 1998. године била дата наредба да се само чека повод и да се Србија бомбардује без икакве додатне приче. Тада су донели “Акт о наређењу” и Солана је чекао од октобра 1998. године само повод за бомбардовање. Онда је почела јурњава да се тражи повод за бомбардовање, покушали су у Пећи с неком породицом, за коју се касније утврдило да повод уопште није политички и да су их убили Албанци – каже Фила.

Он каже да је све после тога, па и сам Рамбује било чиста фарса.

– Када смо све гледали, који су дописи, утврдили смо да је 1998. године наређено да се бомбардује Србија, без обзира на то шта год да се уради, цео Рамбује је био фарса, а слушам разне политичаре који говоре: „Да смо прихватили Рамбује, било би другачије“. Видели смо кореспонденцију између генерала Кларка, који нас је бомбардовао, и Вокера, који је чак изјављивао да и ОВК врши злочине. У кореспонденцији Кларк упозорава Вокера да не прича о томе, каже му: „Знаш шта им спремамо на пролеће ако тврдимо да ОВК врши злочине, то не иде и престани то да причаш“, овај се извињава и каже да неће више то да ради.

Доајен адвокатуре каже да је Мило Ђукановић био у сталној вези с Вилијамом Вокером.

– Из дописа Мила Ђукановића и Вокера и Американаца се види да је Мило био обавештен у октобру 1998. године. Мило пита: „Је л’ остаје по договору?“ За Хила смо доказали да је био тамо у име Америке и из исказа сведока који су саслушани се испоставило да су одлучили да бомбардују по сваку цену Србију и Црну Гору, а нарочито Србију, Црну Гору и не, и да ће да поставља све могуће услове, само да их Србија не прихвати. Један од два додатна услова је био да НАТО уђе на територију целе Србије, користи бесплатно наше ресурсе и хапси и суд кога жели, а да притом не одговара за своје поступке ником, из чега се јасно види да је био циљ да се успостави референдум и да Албанци прегласају Србе – закључио је Фила.

За крај остаје чињеница: „Мило је знао да се спрема бомбардовање и прећутао је, није обавестио остале да је то све у Рамбујеу обична фарса„.

(Српски Телеграф)

 

KOMENTARI



2 коментара

  1. Mr MI says:

    Ovo je trebalo da bude glavna vest. Milo je i ranije sedeo na vise stolica. Titov djak. 1997.godine je stvorio lokalnu policiju da bi ih suprostavio vojsci i tako izazvao bombardovanje SRJ. Iza svega stoji britanski jevrejin Filip Hepburn (loznicki zet radi pri haskom Tribunalu),koji je tada doveo australijsku delegaciju u Podgoricu pri tom preskocivsi zvanicni Beograd i time fakticki proglasili u diplomatskim krugovima nezavisnost CG. Pogledajte samo strukturu investicija u CG, najveci ulagaci dolaze iz Rusije, Azerbejdjana, Turske i Ukrajine, zemlje sa najvecom jevrejskom populacijom. Bukvalno kupuju najbolje teritorije ne samo CG, vec i okolnih zemalja. Srbija da se pod hitno makne iz tog okruzenja i nikakve puteve da ne pravi prema Kosovu i CG je jedini nacin da sacuvamo suverenu srpsku drzavu. Nemci i Jevreji se upravo razgranicavaju.

  2. milorad3 says:

    pa kada se zna da je milo cigarete švercovao gliserima koj je italijanska mornarica propuštala umesto da ih pleni vrlo je moguće da je on imao neke aranžmane sa strane:)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *



ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u