МИЛО НАЈАВИО ПОРАЗ: Опозиција објавила снимак! (ВИДЕО)

MILO NAJAVIO PORAZ: Opozicija objavila snimak! (VIDEO)

22 avgusta 2020

Predizborni spot Demokratske partije socijalista pobudio je zanimljive asocijacije u redovima političkih protivnika Mila Đukanovića.

Scene u kojima se on pojavljuje u malom avionu iskoristili su njegovi politički rivali iz opozicije aludirajući da tim videom apsolutni vladar, koji već tri decenije vedri i oblači, nesvjesno najavljuje izborni debakl i „pakovanje kofera“.

Kako je to izgledalo pogledajte na priloženom video-snimku:

(Večernje Novosti)

KOMENTARI4 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Ovo je navlačenje opozicije da se opusti. Neće taj živ predati vlast.

 2. Mirjana says:

  Odlično, ode Milo. Ništa nas ne sme iznenaditi, ni ako ovaj avion sleti na Beogradski aerodrom.

  • uddu says:

   Ha-ha-ha ! Čim Milo bude izgubio izbore,jedini koji će ga primiti bićemo mi.Ispada da je Milo :"Prijatelj našeg neprijatelja " !

 3. Cvrčak Crne Smrče says:

  Otude prđe neki Milo, i od Milova silna prda trjesu se planine i brda, a more se zaleluja, ode Milo, Bogu hvala, Aleluja! Moga Mila udarila šljiva al ne sa grane nego iz kafane. Dosta si ti Milo carevao, idi u švajcarsku da proveriš stanje pa biraj drugo zdanje. Ali gde god se ti zatekneš svako će da krije svoje svetinje ko zmija noge, bi ti i Bogu ukro crkvu da možeš? E vala Milo možeš samo da obeščastiš šta je časno, i onečistiš šta je sveto, ko je tebe poznavao ni pakao mu neće teško pasti. Crnji si Milo od svake gore crne, da crnji biti nećeš moći, daće Bog da ti se duša pročisti plamenom večnog ognja iz pakla onde se recikliraju duše takvih im crnjaka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *