МИЛО ПОДИГАО ПОЛИЦИЈУ! KОЛОНА ОKЛОПНИХ ВОЗИЛА УПРАВО УЛАЗИ У ПОДГОРИЦУ! Јаке полицијске снаге снимљене како стижу из правца Никшића! (ВИДЕО)

MILO PODIGAO POLICIJU! KOLONA OKLOPNIH VOZILA UPRAVO ULAZI U PODGORICU! Jake policijske snage snimljene kako stižu iz pravca Nikšića! (VIDEO)

4 februara 2020

Kolona policijskih oklopnih vozila upravo ulazi u Podgoricu, objavio je na svojoj Fejsbuk stranici Marko MIlačić, lider Prave Crne Gore.

Iz pravca Nikšića, upravo, u 08:35, u Podgoricu stižu oklopna vozila, objavio je Milačić na Fejbuku, uz snimak sa lica mesta. O čemu se radi, za sada nema detaljniih informacija.

KOMENTARI12 komentara

 1. Djoka Brica says:

  Milogorci gotovi ste.

  • Ivana says:

   A šta radimo mi Srbi s Vučkom na čelu? Koja korist od litija po Srpskoj Crnoj Gori ako se naš narod ne ujedini u jednu državu? Kako se lepo milogorci pozivaju na pomoć ustaša i zagreba pa zapitajte se braćo pravoslavna Crnogorci kud vam milo vodi pravo pod papinske skute. Ako SAD ne dođe do dizanja celog srpskog naroda u Srpskoj Crnoj Gori i Srbiji i rušenje izdajničkih vlasti pa ujedinjenje u jednu srpsku državu NIKAD više neće. Zato Srbi ne budite ovce borba u obe srpske zemlje do ujedinjenja za krst časni i slobodu zlatnu.

   • Milos says:

    Isto cemo i mi.Milo i Vucic su jedno te isto.Obojica narodu namecu svoju volju i odluke.Samo to pa je dovoljno da budu zbaceni.Da ne govorim o ostalim stvarima koje rade.

 2. "Brozomora" says:

  Duhovni i mentalni bednici,nikogovići,policajci služe bitangu! Toliko o njihovoj "pameti"!

 3. filip says:

  Budlaština za budalaštinom

 4. "Brozomora" says:

  Svako ko je iole pismen i ko je pročitao makar "dva slova" zna da je ova današnja i ovakva Crna Gora veštačka tvorevina komunjara,a ona stvorena 1878.sotonista sa zapada. Zato treba uništiti ovu i ovakvu Crnu Goru i teritoriju spojiti sa maticom Srbijom. Naziv Crna Gora se PRVI PUT pominje na Berlinskom kongresu 13 jula 1878.godine. Stvorena je SAMO iz jednog jedinog razloga,a to je da Srbija ne dobije izlaz na more! Njeni stvaraoci su znali da će uvek moći naći neke izdajnike koji će zagovarati opstanak ovakve Crne Gore,koja će biti "kamenčić u cipeli" Srbiji za izlazak na more. Nije slučajno što su komunisti uzeli BAŠ 13.jul da bude tobože dan ustanka naroda u Crnoj Gori. Svaka odluka komunista je bila u svrhu razbijanja pravoslavlja i Srbije kao glavnog nosioca pravoslavlja na Balkanu. Danas je svakome jasno,sem ne bravima na dvema nogama,zašto je Metohija oduzeta od Crne Gore ( 1945.godine su je komunisti oduzeli od Crne Gore,a Milo komunista ne sme to ni da spomene,a kamoli da zatraži da se Metohija vrati Crnoj Gori,ali zato traži imovinu srbske crkve )i pripojena pri "kosove",i zašto se Metohija ne pominje u nazivu narko-kartela "kosove".

 5. Kosovac says:

  Vidimo na slici neka oklopljena plava milicijska kola. U Crnoj Gori. Blindirana. Ovo je izgleda NATO vežba protiv unutrašnjeg neprijatelja Crne Gore.

 6. dinki says:

  Samo hvataju krugove, igra se sa policijom kao AV sa vojskom,prdnjavi bez potrebe sami sebi su najveća prijetnja.

 7. petrovgrad says:

  Sadašnja Crna Gora je poslednji bastion komunizma u Evropi. Srušiće je popovi kao da nije ni postojala. Milo popovi će ti doći glave.

 8. Beli Orao says:

  Puce pa im probudite guma onda su potpuno nepokretni!!!

 9. Karital says:

  Od Ulcinja do Bileće, Krstova se vojska kreće

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *