МИЛО ПОДНЕО ОСТАВКУ: Није више председник ДПС

MILO PODNEO OSTAVKU: Nije više predsednik DPS

5 aprila 2023

Milo Đukanović, dosadašnji predsednik Demokratske partije socijalista (DPS), podneo je ostavku na ovu partijsku funkciju.

Đukanović se na čelu DPS-a nalazio od 1998. godine.

Odluka Đukanovića da se povuče sa čela stranke dolazi svega nekoliko dana posle poraza na predsedničkim izborima od Jakova Milatovića.

(Vijesti)

KOMENTARI2 komentara

  1. Beli Orao says:

    Nebitno vjerovatno i za tu partiju tj. Stranku ! On odlazi na smetljište istorije ! Da vidimo šta će ovaj detlić novi da nam pjeva!

  2. Gagi says:

    Kakve su sve ovo politicke farse i pojave. Neko ce poverovati da ce mu u njegovoj privatnoj kompaniji nizerangirani uskratiti poverenje. Jedino ce to biti moguce ako je napravio odstupnicu za Bezaniju, pa bi "demokratski" trebalo da se ratosilja svih obaveza da ne ostanu nereseni "repovi". Da ne ostavlja "svojima" neregulisane probleme vezane za njegovu poziciju. Obicno se vlast brani oruzjem i krvavim sukobom naroda, ovo mi izgleda mnogo "demokratski" i prefinjeno sto ne odgovara tipu ove licnosti. Nego, to je prica, da se ja razduzim i svako na svoju stranu, kako ko zna i ume. Dok je bilo, bilo je, od mene je dosta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *