МИЛО ПРЕШАО СВАКУ МЕРУ: „Руше нас злокобна православна браћа“

MILO PREŠAO SVAKU MERU: „Ruše nas zlokobna pravoslavna braća“

28 jula 2017

Predsednik vladajuće Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović poručio da je za tu stranku ponavljanje parlamentarnih izbora neprihvatljivo.

Prema njegovim rečima, pobeda na oktobarskim izborima ostvarena je u nikad težima uslovima jer je bila napadnuta, a za taj „zlokoban naum“ optužio je mnogobrojnu slovensku pravoslavnu braću.

Đukanović je na sednici Opštinskog odbora DPS Danilogravdana rekao da ta stranka nema problem sa tim što je dugo na vlasti i da im ne pada ni na pamet da se, kako je rekao, pomeraju. „Uvek ćemo se boriti da pobeđujemo, pa i narednih 100 godina! Hoćemo li pobeđivati, zavisi samo od nas“, kazao je Đukanović.

Bivši premijer je taj napad nazvao „zlokobnim naumom“ za koji je rekao da je došao od „brojnije slovenske pravoslavne braće“ kojima se dogodilo glavno zlo „jer je Crna Gora izmakla od njihove pretenzije da upravljaju nama“. Ova generacija je, kazao je, smogla snage za dve velike istorijske pobede.

– Crna Gora je mnogo puta u istoriji željela i pokušavala da napravi taj zaokret. Upravo ova generacija je smogla snage da kaže – ovo je naš interes. Naša budućnost je u Evropi, nismo želeli da autistično balkanski hodamo antievropskim bespućima. Nekada smo u Pariz, Rim, London putovali na par dana godišnje.  Morali smo da otkrijemo gde je bio defekt i šta je terapija – kazao je Đukanović.

KOMENTARI9 komentara

 1. Ovchara says:

  Slovenska pravoslavna braca vas unistavaju tako sto ne dolaze na more a nacisticka katolicka braca vas unistavaju tako da vam ne gase pozare, iako su kolege iz istog saveza. Ipak, DPS milogorci ce da opstanu i junacki se bore do zadnjeg Crnogorca i milogorca :-)))

 2. deda mraz says:

  Potpuno si upravu mucavi komunisticki sljamu jer docemo vam kad tad glave a ti bi htio da budes ko fol pravoslavac e nece moci jer si mucavi usljivi komunisticki sljam isto kao i ovi iz Beograda koje si ti finansirao prljavim kriminalnim parama.

 3. Djordje petrovic says:

  Normalno da se javlja sev mafije jer mu poklanja paznju stampa prozapadnjacka. Narod cim vidi clanak o njemu samo ignorisati i ne obracati paznju.

 4. S Pala says:

  Da nije bilo "brojnije slovenske pravoslavne braće" njih uopšte ne bi bilo. U bukvalnom smislu reči, ne bi ih bilo jer su starija braća slali žito da prežive u gladnim godinama. Da to nisu uradili, poslao bi Vatikan žito,a pod kojim uslovom? I koji bi bio rezultat vatikanske "humanosti" ? Hrvatska do Ulcinja. A Crnogorci? Isto kao Srbi u Dalmaciji, nema ih, postali Hrvati koji imaju bolesnu mržnju prema precima. Eto to je zahvalnost nečoveka.

 5. Svetislav Surina says:

  Tko to kaže, tko to laže da katolici nisu gasili požar u CG?

 6. Mlax says:

  Milo je posle Beluskonija najveci ,,mafijas,, medju politicarima ili najveci ,,politicar,, medju mafijasima.......

 7. Aleksandar V. Pavlov says:

  Milov defekt je paranoja, ali koristi koku kao lek, pa je time samo pojačava...

 8. opet ja says:

  Heh a Milo je kao pravoslavac???!!! Najviše volim te koji se izdaju za velike vernike, a s druge strane, ubijaju, plačkaju, uništavaju...

 9. Kulak says:

  Love od šverca duvana sve manje.Još malo Đukaju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *