МИЛО СЕ САМ ПОНУДИО МУСЛИМАНИМА: Ако треба ударићемо Србе где их највише боли

MILO SE SAM PONUDIO MUSLIMANIMA: Ako treba udarićemo Srbe gde ih najviše boli

22 februara 2020

Predsednik Crne Gore, Milo Đukanović, intervjuu za „Face TV“ kaže da će, ako ga pozovu, doći u Srebrenicu na godišnjicu.

Dodao je da će prisustvom pokazati i odati počast žrtvama genocida.„Skupština Crne Gore među prvima je u svetu usvojila Rezoluciju o genocidu, ja sam rekao da je bio genocid, ako treba i prisustvom to da potvrdim, dolazim na 25. godišnjicu, naravno“, rekao je Đukanović.

Pored toga govorio je i o protestima u Crnoj Gori i rekao da da Srpska pravoslavna crkva napada Crnu Goru.

„Motiv im je odbrana svetinja, a usvojili smo zakon u kojem se ne ugrožava nijedna crkva. Manipulacija još traje. Manipulišu građanima Crne Gore. Dešavanja u Crnoj Gori nisu pitanja crkve, ovo su strogo politička pitanja. Srpska opozicija otvoreno deluje protiv Crne Gore, velikosrpski centri i ruski uticaj protiv nas. Velikosrpski nacionalizam traje već vekovima. Valja se nevolja u regionu, koja može izazvati ponovo iste probleme iz prošlosti“ rekao je on, prenosi poratl Avaz.

KOMENTARI22 komentara

 1. Ras says:

  NECE BITI PRASTANJA,UPAMTI!! TIK-TAK,TIK-TAK,TIK-TAK...

  • Istina booli says:

   Tik tak tik tak svakim sekundom ti veči papak...Boli koliko si pametan

   • Ras says:

    "pametni zlovenac" idi cisti klozete i stale i zahvali se svojim gospodarima...to ti je ostavljeno u nasledje,osim toga zaduzili ste se ohohohooooo kod onih kojima ljubite cizme,a i u krvi vam je,sto jes,jes...hahahahaaaaaaaa...tik-tak,tik-tak...otkucava Boga mi i vase vrjeme,a i vrjeme je,hahahaaaaaa...RETARDU ;)

  • Ivana says:

   Taj Milo pokatoličeni milogorac zlo od zla veće, smeta mu pravoslavlje u državi s preko 80% pravoslavnog stanovništva. Ali obožava čovek katolicizam i islam pa čiji je on predsednik proterati smeće izdajničko iz države.

 2. Milan says:

  neMilo se boji koliko masovnu podršku će imati vernici koji brane svoje svetinje od njegove lopovije. Zato se žuri da bar odvoji domaće muslimane tj. Bošnjake.

 3. Ivke says:

  Sisaj ga bivsi srbine. Prevrcu ti se predci u grobovima

  • Velika Metla says:

   Ivke,ne budi smešan..........,boli njega pe-du za pretke. Pa to je pokazivao kad god je hteo.

 4. Kulak says:

  Srbin veleizdajnik se uvlači u anus poturčenim Srbima.Cirkus.

  • Mile says:

   Ne samo njima. Početkom avgusta Milo će pravac u Knin na Hrvatsku proslavu Oluje. A zatim susedski red bi bio da ode još jednom u njemu najbliži deo Hrvatske u Dubrovnik na proslavu obrane Dubrovnika.

 5. Mile says:

  Odbijena je njegova poseta Sarajevu, uh a zbog toga je car uvredjen. Zato se sveti pa će eto tako ići u Srebrenicu. Car poštuje i voli samo sebe, a ne žrtve. Ne poštuje on nesretnike ni sa koje strane.

  • Velika Metla says:

   Ne brine se on mnogo zbog te posete,nego sve šta radi radi zarad ostanka na vlasti. Ići će u Srebrenicu,ako uopšte i ode,SAMO zto jer je onaj imam islamski iz čini mi se Irana,možda grešim,poručio muslimanima da stanu uz srbsku crkvu na ovim litijama. Zato sada Milo narko-diler pokušava da se muslimanima uvuče tamo gde Sunce ne sija,ne bi li opet glasali za njega. Ništa ta protuva ne radi šta nije u njegovom ličnom interesu.

   • Miraš says:

    Šeih Imran Nazar Husein mislim da sada živi i radi u Karačiju u Pakistanu. Indijskog je porekla, preci njegovih roditelja kao najamni radnici emigrirali su iz Indije na karipsko ostrvo Trinidad. On se rodio na Trinidadu. Trinidad i Tobago je ostrvska država u Karipskom moru blizu severoistočnog dela Venecuele. U Njujorku je živeo 10 godina. Pre 4 dana 18. februara pozvao je balkanske muslimane da podrže pravoslavce u Crnoj Gori.

    • Velika Metla says:

     Miraš,e taj! Hvala! I taj imam zna za balijsku lažljivu priču o Srebrenici. A "domaći" balijaneri kao po običaju nadaju se da će stotinu puta ponovljena laž postati istina. Neće. Ubili su preko 1000 svojih samo da bi izazvali intervenciju naci pakta nato-a! Sve je to bilo dogovorilo ono lipsalo pseto Alija IZmeTjedović. Sve to oni dobro znaju. A ima još poneko što zna.

  • Istina booli says:

   Boooli Srebrenica ha četniče? Tu ste pokazali, da ste " junačka" nacija celome svetu

   • Velika Metla says:

    Kojem svetu balijaneru? Marš džukelo lažljiva i smrdljiva.

   • Za Srbiju says:

    Mene boli što vas stvarno ne pokokasmo, koliko tvrdite da jesmo.

 6. Gagi says:

  "Velikosrpski nacionalizam traje već vekovima". Zbog toga ste 45god. okupirali Srbiju izmislivsi novi drustveni poredak koji je unakazio Srpsku drzavu i narod. U novije vreme ste takodje izmislili prevaru u vidu "demokratije" gde opet vladate satiruci Srbiju. Oteli ste Srbima drzavu koju su oni stvorili za sebe izmisljajuci neko "gradjansko drustvo" gde apsolutno nezasluzeni za stvatanje te drzave rade sta hoce i rastacu je na sve moguce nacine. Vrlo perfidno i podmuklo je Srbima oteta drzava, sada ponovo udarate na Srpsku veru koju ste jednom vec unakazili ali je srecom niste dokrajcili, sada se vracate zadatku da zavrsite zapoceti posao. Mars ljudske sotone i najgori ljudski olosu, ovog puta Srbi nece dopustiti da ga mangupski i strahovladom preveslate.

 7. Boze Pravde says:

  Srbi u Srbiji na noge, dosta je bilo cutanja.

 8. Za Srbiju says:

  "spektakl Srebrenica" gledaće preko tv u ćorki.

 9. Biogradlija says:

  Kako opisati te IZMIŠLJENE NARODE?Kao govno na kiši!

 10. raguza71 says:

  budalo jedna pa ubice te tvoji za koje radis jer nisi im vise potreban.Potrosni material,niko ti vise nemoze pomoci

 11. filip says:

  Posmatraj milo samo posmatraj, jer svo zlo dolazi od tebe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *