„МИЛО СЕ СПРЕМА ДА ПОБЕГНЕ ИЗ ЗЕМЉЕ“

„MILO SE SPREMA DA POBEGNE IZ ZEMLJE“

20 septembra 2020

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić smatra da će Milo Đukanović pobeći iz zemlje i ocenjuje da je crnogorski predsednik rob sopstvene moći.

„Ja sam dosta gledao njegove grimase, navikao da ga toliko ne slušam šta priča, nego da ga gledam kako priča. Preporučujem da se isključi ton, jer mu ništa ne možemo verovati i da se tako bez tona pogleda intervju i shvati u kakvom je on stanju, a to je — agonija, panika i očaj“, naveo je Milačić za Prvu TV.„Mislim da namerava da pobegne iz zemlje, ali bih voleo da oseti kako Crna Gora razume demokratiju kroz institucije i njegov primer. Ako je demokrata, kako se predstavlja, onda da proverimo koliko smo dostigli stepen demokratije i ispitamo osnovane sumnje“, istakao je Milačić.

Povodom izjave Đukanovića da će braniti Crnu Goru „i iz šume ako treba“, Milačić kaže da je „poziv na šume priča tužnog čoveka, koga je pojela moć i pohlepa“.

„On je najgora sudbina samom sebi. Rob sopstvene moći — to je Milo Đukanović“, zaključio je Milačić.

„Prva vlada slobodne Crne Gore u oktobru“

Milačić veruje i da će prva vlada, kako je naveo, slobodne Crne Gore, biti oformljena već u oktobru.

Konstitutivna skupština zakazana je za 23. septembar, kada će biti verifikovani mandati i tada počinje proces za formiranje nove vlade i to će, kako smatra Milačić, biti „zapisivanje istorije“.

On očekuje da će Đukanović dati mandat Krivokapiću i da neće odugovlačiti, jer, kako je napomenuo, to od njega očekuje i međunarodna zajednica.

Milačić je najavio i da će zatražiti ispitivanje imovine crnogorskog predsednika, dodajući da veruje da Đukanović neće podneti ostavku.

KOMENTARI7 komentara

 1. Aleksandra says:

  BEZI, BEZI SMRDO NECES DAKEKO

 2. Portopranco says:

  Mafijaš Milo će napraviti priču otprilike kao Navaljni.Popiti bocu novičoka i trčati kao zec.Cirkus.

 3. petrovgrad says:

  Koje šume, valjda u pećine. Na cetinje i šire nema šume. To što ima šuma nalaze se na severu, ali tamo bi ga odmah ihitili što bi rekli Hrvati.

 4. Čija majka crnu vudu prede? says:

  Pa da, ali čim već i mi to znamo onda to nije ni tajna, a obzirom da je crnogorac možda će ga i mrzjeti da beži a u zatvoru ga bar čeka hrana o državnom trošku nove vlasti. Pa sad neka bira što će. U zatvoru bi mogao da piše mafijaške eseje bestselere i da se obogati pa da plati kauciju.

  • Tarzan says:

   Pa da se tamo neke godine opet vrati na vlast kada narod vidi da i od nove uprave nema nikakve vajde, kako to obično ide u svijetu, a lepo su mogli da dobiju te srpske svijetinje i onako su i sami srbi, je ne videti problem. Jedina prava stvar bi bila da tog svijetog čoveka Amfilohija izaberu za državnu upravu i proglase za kralja Crne Gore.

 5. 1389 says:

  Nema gde da beži, njega će narod pojesti, gde god se pojavi...

 6. uddu says:

  Jedva čekam da umesto imena "Milo ",bude uskoro jedno sasvim drugo ime,ali da naslov ove vesti bude isti !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *