МИЛО У ПАНИЦИ: Војска стала уз народ и СПЦ

MILO U PANICI: Vojska stala uz narod i SPC

4 jula 2020

Pismo i spisak podrške profesionalnih vojnih lica, civilnih lica na službi u VCG, vojnika po ugovoru i penzionisanih vojnih lica, koji izražavaju podršku Srpskoj pravoslavnoj crkvi na očuvanju imovinskih i istorijskih prava na teritoriji Crne Gore, potpisalo je za sada njih 123. i spisak nije konačan!

Kako su kazali spisak su sastavili dolje imenovani, zajedno sa Zdravkom Kasalicom, koji se nalazi na pravdi Boga, pritvoren u CB Podgorica!Prenosimo u cjelosti pismo podrške profesionalnih vojnih lica, civilnih lica na službi u VCG, vojnika po ugovoru i penzionisanih vojnih lica koji izražavaju podršku Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori na očuvanju imovinskih i istorijskih prava na teritoriji Crne Gore:

Mi dolje pomenuti profesionalni pripadnici Vojske Crne Gore i penzionisani pripadnici Vojske Crne Gore izražavamo punu podršku Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori u očuvanju istorijskog, kanonskog kontinuiteta, suverenog prava na imovinu i integriteta sveštenstva, te osuđujemo svaki vid diskriminacije, selektivne primjene prava, progona pravnog i fizičkog nasilja, cjelovitošću svih naših svetinja, svih vidova torture vjernika – zalažući se za jednaku slobodu vjeroispovijesti svih vjerskih zajednica bez uplitanja Izvršnih organa vlasti u vjerski život, što ne priliči sekularnoj državi i civilizacijskim vrijednostima.

Uzimajući u obzir da informacija o pravljenju spiska podrške Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori nije došlo do svih profesionalnih i penzionisanih pripadnika Vojske Crne Gore ostavljamo u prilog ovog teksta mejl vojniciuzspc@hotmail.com za naknadno prijavljivanje.

Sledi spisak od 122 pripadnika vojske CG.

(in4s.net)

KOMENTARI12 komentara

 1. persida says:

  Ode Milo sa parama u Urugvaj. Tragom nemackih nacista.

  • pera says:

   Valjda će tamo da gruva mastiku do kraja života, pa će se brzo ugruva.

 2. Archelay says:

  E,tako radi SPC.Sto je njoj drago tako se generalizuju i informacije.Tako je radila oko Bosne,mudruju o potezima srpske politike,trazi neprijatelje,tako radi i sa pandemijom.A to sto Srbi imaju i pripadnike drugih vera za njih to je-eres.Tako rade i njene posestrime iz Bugarske i Grcke.Daklem,ko nije njihovom pravoslavlju taj nije pripadnik njihovim narodom.A to ludilo potpuno odgovara satanistima Balkana da svaki pljuje svakoga pa se sada cudimo sta nam se desava.

  • Ivana says:

   Ujko a tvoja usrašije 3 genocida nad manjinama i ti nekome popuješ?

   • Cp6a says:

    Srbi nisu nikad bili manjina, sem u genocidnoj nacističkoj Pavelićevoj NDH i isto takvoj Tuđmanovoj Hrvatskoj, koja nažalost traje do danas.

  • Cp6a says:

   Gde si ti mudrijašu to video u članku? Ne ponavljaj laži srbskih neprijatelja.

  • Kosovac says:

   @ Archelay, …..Sebe si postavio kao odličan primer sataniste koji pljuje. Inače, velika karakterisika Srbina je to da je on Hrišćanske pravoslavne vere. Ako je neko komunista, musliman, rimokatolik, budista kao Novak Đoković, sorošoid, Rodnoverac, ateista…., od takvoga nema ništa srpsko sem porekla. I taj već kuca na vrata Konvertizma i hvata pravac ka nekoj od izmišljenih nacija. I taj jadnik kao i ti, ima veliki problem što priča srpskim jezikom od koga mu se povraća. Zato sam sebe zavarava na psihološkoj bazi, pa onda to kako priča naziva „Crnogorski jezik“, Bošnjački jezik“, „Hrvatski jezik“,….. U tome mu naravno zdušno pomaže ćivutin Noam Čomski, poduprt sa svom Zapadnjačkom rimokatoličkom, protestantskom i satanističkom bulumentom.

 3. Čist je ko Suza says:

  Milo nesrećo, seti se četničkih generala draže i blaže tvoga đeda, vidiš šta si uradio? Odmetnuo si srbe od srba i izmislio neke milogorce. Bog sveti vidi i svetinje ne da. Budući da nisi niti hajduk niti komunista postao si diktator otuđenom narodu iz Srbije, za bratstvo i mir ne znaš niti gradiš i zato ode ti u zatvor za tvoj sitni kriminal i šverc cigara, alkohola i sedativa po cijeni od samo nekoliko biliona. Interpol te davno juri a Sir Oliver iz Alana Forda bi ti baš pozavideo.

 4. Kulak says:

  Ovo je 102 put u zadnjih 27 godina da se predviđa da je Milo gotov.

  • Lepi Bora says:

   Gotov je svi to znaju, samo se on pravi veći usraša od samih usraša. Nije on ni Srbin ni Crnogorac, jer pravi pravcati Crnogorci su častni i pošteni ljudi, slave slavu i veruju u Boga. Ovaj Sotona Milo ne veruje u Boga, veruje u zapadne materialne vrednosti koje su prolazne, veruje u NATO okupatore koji su bacali bombe i veruje u komšije Šiptare koji su klali i prodavali organe, zato su za nagradu dobili njegovo priznanje lažne banana republjik kosova. Samo neka nastavi sa svojim delima, iskopao je sebi septičku jamu toliko duboku da iz nje nemože da izadje za veke vekova. Ostaće zapamćen u istoriji Crne Gore kao najveći izdajnik pravoslavnog naroda, koji je priznao banana republjik kosova i popišao se na sve žrtve NATO bombardovanja jer mu ništa sveto...

   • dinki says:

    Boro nije sve do Mila ,shvatite već jednom Srbi da vas montenigersi mrze,smatraju vas nižom rasom nekim koji valja samo kao otirač,dokle ćete se ponižaviti pred njima dokle ćete puniti džepove ljudima koji vas nazivaju gedžovani,cigani,paradajz turisti,kada ste već mogli bojkotovat izbore i onom defetisti omogućiti onoliku pobjedu bojkotujte i montenigerse veća će vam korist biti.Nek se zamisle oni građani Srbije koji imaju nekretnine u Crnoj Gori nad činjenicom da će im ovi ludaci na vlasti pritisnuti nadolazećom ekonomskom kataklizmom(zasluženom zbog onih prokletih 50 evra koliko dobijaju za glasanje)otuđiti tu istu imovinu kao izgovor za tobožnju destabilizaciju Crne Gore.Srbine možeš glavu saginjati koliko god hoćeš ali je džaba i da je sam sebi skineš džaba je,probajte bar jednom pokazati ponos,slogu i zajedništvo.Iskren pozdrav iz Crne Gore.

 5. Istina says:

  Srbi druge veroispovesti nisu Srbi, nego se deklarišu kao drugi narodi, koji su največi neprijatelji Srbskom narodu. Bar tako nas je istorija učila...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *