МИЛО ЗАПОЧЕО ТЕРОР ПРЕД ИЗБОРЕ: Ухапсио кандидата за посланика најјаче опозиционе снаге

MILO ZAPOČEO TEROR PRED IZBORE: Uhapsio kandidata za poslanika najjače opozicione snage

24 avgusta 2020

U Nikšiću je priveden kandidat za poslanike koalicije za „Budućnost Crne Gore“ Marko Kovačević.

„Što su izbori bliži, strah DPS-a od volje naroda je veći: danas je policija privela poslaničkog kandidata narodne koalicije „Za budućnost Crne Gore“ i portparola Nove srpske demokratije Marka Kovačevića. Represija neće zaustaviti poraz DPS. Narod je za budućnost Crne Gore!“, saopštili su koalicije koju predvodi profesor Zdravko Krivokapić.

Za sada nije poznato koji je razlog Kovačevićevog privođenja.

KOMENTARI8 komentara

 1. 1389 says:

  Mirno spavaj Crna Goro, monstum Milo pleše zadnje kolo. Izmiče mu vlast kontroli, biće neko drugi bolji...

 2. Rista says:

  Nije popularno, ali aj malo da nam zakoprcam pogrešnu logiku koju smo usvojili kroz tranzicije a specijalno kroz izbore, koji to nigde nisu! Od pamtiveka iliti od kada postoje izbori kao kategorija zajebavanja naroda ili u najmanju ruku, učvršćivanja vlasti, izbori uopšte nisu izbori. Kada Lukašenko uapsi glavnog protivkandidata na izborima, iako ima 80% podrške naroda, ja podržavam, a kad Milo uapsi glavnog protivkandidata na izborima iako i Milo ima 80% podrške, ja ne podržavam. Zašto apse ako imaju 80% podrške? Mora biti da baš i nemaju. A zašto ne volim Mila a volim Lukašenka nije pitanje. To se zovu dvostruki aršini. Ma znam ja da "nije pravilno" kako ja to posmatram, ali...tačno je. Kada Vučića podrži 80% naroda na izborima, kažemo - nameštaljka. Kada Lukašenka podrži 80% naroda, kažemo pametan narod. Stvarno se ljudima ne može ugoditi. U čemu je problem? Pa problem je u tome što 80% naroda danas pogrešno razmišlja a tu grešku su im uvalili tokom vremena i kandidati i protiv kandidati trudeći se da budu "izabrani". Za to su koristili nauku zvanu Psihologija a lomljenje su izvršili nad naukom zvanom Logika. To je skoro do savršenstva usavršena gebels nauka podmetanja lažnih podataka, a krajnji skok u razvoju prevara zvanih izbori je napravljen u Americi i taj vrhunski stepen prevara je nazvan "Demokratski izbori". Demokratski izbori bukvalno znače "Da vas malo ...... u zdrav razum uz zapaljenje mozga!" Dakle, svi izbori su prevara. Pa kako to da onda svi na svetu glasaju i biraju? Pa glasaju, ali NE biraju.

  • električar says:

   "Demokratski" izbori su samo jedna od mnogih karika u lancu kapitalističkih iživljavanja nad narodom ...

  • 1389 says:

   Sve zemlje Evropske Unije su ušle u Evropsku uniju prevarom. Zar je moguće da su ljudi izglasali sebi slabiju poziciju, slabiju budučnost, da su izabrali manipulatorsku valutu i otpratili dobrotu ulazkom u EU? Moguće je, jer se narod ništa i ne pita. Svi kandidti su namešteni unapred, od 5 kandidata 4 su prevara visokih neznajučih multimilionera...

  • Gardista says:

   Prijatelju brkas loncice, 80% je od 30% izaslih glasaca...tako da je to sve ukupno oko 20% ili petina stanovnistva koja raspolaze pravima svih ostalih ne zadovoljnih glasaca.

   • Rista says:

    Gardista, udarilo me veselje danas kao i svaki dan pa da se malo našalim. Palo mi onako napamet. Zar vi, prijatelju, stvarno niste do sada primetili da ja uopšte nemam lončiće?

 3. Gagi says:

  U nekim vremenima nasih dedova i pradedova, nije se nesto jurilo na glasanje. Nasi pretci su imali svoju slaninicu, svako jutro su bili opcinjeni mirisom sveze ispecenog hleba, o raznim projama i krofnama, a posebno o domacem suvom mesu nije potrebno nesto puno pricati. Zaboravih bozanstven ukus sira i kajmaka koji su pravljeni da se "doda" svemu napred navedenom. Dece je bilo "kolko oces",kosnica je bila puna. Onda stize neka nova pravda, da svega toga nema. Sav taj zivot i domacinstva su brutalno rasturena jer su bili retrogradni. Doslo je novo savremeno doba, morali smo da glasamo "vazne drugove" da bi nam obezbedili dzak krompira i polutku. Onih desetak svinja koje su bile u oboru i par krava su oteli "drugovi" za njih, jer je to bilo drustveno "opravdano" i nemoralno da se toliko ima. Trcite Srbi da glasate za bolje malo sutra.

 4. Blažo says:

  Nije to ništa za Mila, kada je on hapsio i svog vladiku a kamoli neće i ostalu svoju opoziciju, možda dogura i do sopstvene porodice. Eto, kada sve do sada Milo nije zaveo teror straha u gori najcrnjoj kao Kim Džong-Un u S.Koreji, da postrelja šta se ima postreljati makar i rođena familija i to da čini kao i ovaj protiv avionskim topom gde ne ostaju posmrtni ostaci, sada ima i sam da se puši. Žalim Mila, ali uteha mi je što će ga Amfilohije opevati na sarani, naravno uz sav hrišćanski oprost i praštanje. Čovek da oprosti jer pravedan sud pripada samo Bogu, jer svi smo grešnici dok se kroz Hrista sina ne pomirimo sa Ocem nebeskim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *