МИЛОГОРЦИ ДОТАКЛИ ДНО! Распоп Мираш Дедеић дао интервју за усташки лист: Српској православној цркви треба судити у Хагу!

MILOGORCI DOTAKLI DNO! Raspop Miraš Dedeić dao intervju za ustaški list: Srpskoj pravoslavnoj crkvi treba suditi u Hagu!

29 avgusta 2019

Anatemisani raspop Miraš Dedeić rekao je za ustaški list „Hrvatski tjednik“ da Srpskoj pravoslavnoj crkvi treba suditi u Hagu.

Dedeić je, kao što je poznato, odlukom Vaseljenskog patrijarha izopšten iz crkvene zajednice. Izjava koju je dao istaknutkom ustaškom listu je potpuno u duhu ranijih obraćanja.„Koju pravdu pominje on, ratni huškač protiv muslimana i katolika, koji treba da „liže rane“ zadobijene u ratovima po Bosni i Hrvatskoj? Umesto da po presudi Haškoga suda za ratno huškanje, okajava grehe u zatvoru u Ševeningenu, zaogrnut omoforom, on ponovo priziva zlo i nesreću, pa bi bilo mudro, pre nego li on njoj, država njemu stane nogom za vrat„, rekao je Dedeić svojevremeno za mitropolita Amfilohija.

Dedeić je u javnosti, sem lažnog predstavljanja, poznat i po brojnim incidentima, nasilničkom ponašanju, što se posebno izrazilo u napadu na staricu u Kotoru, a što je zabeleženo i video zapisom.

KOMENTARI7 komentara

 1. Velika Metla says:

  Šljam milogorski je odavno dotakao dno,sada samo puze po tom dnu.

  • Deda says:

   Kako crkva u Crnoj Gori misli dobiti autokefalnost, takozvana Crnogorska Pravoslavna Crkva, kad joj je na čelu kao Potrijarh, anatemisan čovek od Vaseljenskog Patrijarha, istog koji je priznao autokefalnost Ukrajinske crkve? Kakvi to ljudi guraju tu priču? Ako ih već ne priznaje ni jedna autokefalna PC pa ni ona Ukrajinska šta je cilj? Trenutno su oni samo neka sekta, poput satanisti. Odakle gospodinu Dedejiću zvanje, za odoru manje više, ima ih po pozorišnim garderobama?

 2. deda mraz says:

  Tebi djukelo treba suditi i tvome komunistickom sljamu Milu i kompaniji koji su palili konavle i bombardovali dubrovnik u ime Srba i naravno vasem crnogorcu milosevicu koji je isto tako obiljezavao Srbe u ustasiji da bi ih ovi mogli lakse isterati i poklonio im Vukovar u kome su Srbi sa okolinom bili vecina,a da ne govorim o najvecem Srpskom gradu po broju Srba izvan Beograda koji je takodje komunisticka djukela milosevic prodao za flasu viskija.

 3. ARTILJERAC says:

  Dno Dna u minusu a iz usta im se oseća "sumpor".

 4. milorad2 says:

  šta reći za ove nesrećnike kao što je ovaj lažni raspop.Kajaće se ali će im biti kasno to kajanje.

 5. Djoka Brica says:

  Izgleda kao neki stari kloshar drug Miras, da ne glumi slucajno nijesmo mi od juce??

 6. SasaS says:

  Jadan i bedan...kao i onaj sto ga gura.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *