МИЛОГОРЦИ НЕЋЕ МИРНО С ВЛАСТИ?! ДПС позива присталице на митинг, оспоравају вољу народа Црне Горе!

MILOGORCI NEĆE MIRNO S VLASTI?! DPS poziva pristalice na miting, osporavaju volju naroda Crne Gore!

1 septembra 2020

Crna Gora je dobila novu vlast posle 30 godina, ali Milo i njegov DPS ne mire se s debaklom na nedeljnim izborima. Znalo se da će pokušati sve da ospore volju građana Crne Gore, koja je poverenje poklonila donedavno opozicionim partijama, a sad to sprovode i u delo.Naime, na zvaničnoj Instagram stranici DPS objavljen je plakat s pozivom na miting, 6. septmebra, pod sloganom „Crna Gora te zove, nemaš izgovor“.

Miting je najavljen na podgoričkom Trgu nezavisnosti, s početkom u 19 sati. U opisu objave dalje stoji „Pokažimo da nas ima mnogo“, čime se i de fakto priznaje da ih nema više, ali to DPS-u nije smetalo da alarmira svoje pristalice, kojih je evidentno u sve manjem broju.

Ovakvo osporavanje izborne volje, moglo bi, ne daj bože, da dovede do uličnih sukoba, budući da su u ponedeljak pobedu na izborima proslavili građani u Podgorici.

(Informer)

KOMENTARI9 komentara

 1. petrovgrad says:

  Zakasnio si Milo. Gvoždje se kuje dok je vruće. Jedini ti je spas bežanija iz zemlje.

 2. padre says:

  Sad da se jave Merkelova i Makron i da pozovu na, ne znam šta jim baš odgovara!I Putina, da se ne meša!

  • Slobodanka says:

   Neka Milo na vreme hvata vezu kod Zlovenca Jake Bizilja da ga smesti u nemačku bolnicu Šarite. Tamo neka prave muzej njihovih isluženih figura.

 3. Pravda stize polako ali sigurno stize says:

  Sto se brukas Milo??? Prihvati realnost i hvataj maglu da te ne ubiju jer su bijesni na tebe kao lavovi. Koja si ti zgadija Milo!!!!

 4. Kulak says:

  Diktator Milo izgubio je izbore demokratskim putem,ali to za njega ne znači ništa.On i dalje ima vlast nad policijom,vojskom i ogromnim birokratskim aparatom u sićušnoj zemlji.Ti ljudi i njihove familije smatraju da bi pad diktatora i za njih bio gubitak egzistencije.Veliki problem diktatoru je ekonomska katastrofa u koju je njegov korumpirani režim gurnuo Crnu Goru.No za diktatora i njegovo glasačko telo tema ekonomske krize i nije neko dominantno pitanje.Upravo zbog toga ja smatram da će se ranjena diktatorska životinja tući do kraja i da neće tako lako predati vlast.

 5. Rista says:

  Slavlje je bilo preuranjeno i potpuno neosnovano. Važno da su slavili. Aj se kladimo da će Milojko opet imati najviše poslanika! Imaće 41 posljanici, a za glasačku većinu će dobije albaneze, muslimaneze i hrvate. Ako ih "opozicija" kupi da bi imala većinu, to će biti isto ono, ali razlilito pakovanje, iako ni tada neće komandovati "državom". A koliko sam ja shvatio rezultate, oni su tesni i nisu još uvek zvanično objavljeni. Saće, po običaju, da bude lomljave ko će be da sastavi vladu, ko će kome ali ne svoj svome i tako sve dok Milo ne sastavi ponovo svoju vladu u ladu. A onda će montenigrin milicajci da izađu na ulice i zavedu popularni korona sat. Nema veze. Glavno da smo mi ižvakali žvaku i proslavili uz bubnjeve. Po meni, najsigurnija koalicija za Mila je sa Krivokapićem. I TO ĆE SE I DOGODITI, UKOLIKO ALBANCI NE POBESNE NA MILA I NE PONUDE MU VERNOST DO KRAJA ŽIVOTA. Milo ima dovoljno glasova da sastavi vladu i nemo se previše uzbuđujete. Nisu Srbi pobedili 90 prema 10 nego 40 prema 39 a to nije dovoljno za pobedu koja se slavi. Bar tako sam ja shvatio rezultate ali nisam shvatio zbog čega tolika proslava. Pa taj rezultat nije ni pod razno pobeda na parlamentarnim izborima i nemo se be zanosite. Crnogorci su pokazali da su dobrim delom ipak za Mila. Ja bih slavio poraz Mila, ali Milo nije deo ovog glasanja a to što se neko nada da će reizbor skupštine srušiti precednika, nije moja krivica. Za sada je "Živeli Krivokapić i Milo!" Eto, to je jedina "senzacija" bar po dosadašnjim rezultatima. U Vladu i Skupštinu će ući više Srba nego albanaca i ostalih, precednik koji drži sve strune vlasti je i dalje Milo i to je sve. Ovi izbori imaju samo delimičan značaj ali nisu odlučujući ni pod razno a nisu baš previše uspešni za Srbe. Neka tesna većina od jednog skupštinara koja ipak nije većina je beznačajna u ovakvoj vrsti izbora. Ja lično sam prilično razočaran tako nestabilnom i tesnom pobedom od samo jednog poslanika. Kosa mi se diže na glavi od muke. Doduše, nisam se ni nadao da će Srbi pobediti ali me povuklo medijsko šerparenje pa se u prvi mah pomalo i radovao.

  • Mis says:

   ja znam da onog malog albanskog Cetnika mile nece kupiti onaj je mali crni crno na belo srbin po nacijonalnosti ima srba u albaniji puno i u crnoj gori koji nesmu reci dasu srpskog porekla, samo udbasi nece dati crvenu fotelju bez puske puskom su dosli na vlast spuskom ce i otici kumunjare su to koji nis nerade samo lazu i kradu srbe u srbskoj drzavi

 6. Zaliv says:

  Kakav debilizam i namerna destabilizacija....imali su sanse na izborima da pokazu koliko ih je a utvrdilo se da je onih koji zele da ga smene vise. Ovo je razlog da drzava Srbija diplomatski reaguje i odmah obavesti odredjene ambasade tj drzave da ovo vodi u krvoprolice koje namerno izaziva Milo.

 7. EUro Cmiiilo Montenigro says:

  Onda treba vojskom uci u CG i odstraniti DPS tumor a Cmila strpati u buvaru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *