МИЛОГОРЦИ ОТВАРАЈУ ГРАНИЦУ СА СРБИЈОМ – ТОТАЛНО ПУКЛИ: Сад су и Срби одлични!

MILOGORCI OTVARAJU GRANICU SA SRBIJOM – TOTALNO PUKLI: Sad su i Srbi odlični!

14 avgusta 2020

Sutra se otvara granica sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Albanijom, Makedonijom, rekao je u „Bojama jutra“ direktor Instituta za javno zdravlje dr Boban Mugoša.

„Za ulazak u Crnu Goru najverovatnije će biti potreban PCR negativan test ili serološki ELESA“, rekao je Mugoša.

KOMENTARI14 komentara

 1. persida says:

  Setili se na kraju leta, glupaci. Ne bih isla tamo da mi je sve besplatno.

  • Ivana says:

   Ali glupani iz Srbije će davale ko muha na go... nikad pameti.

   • Debeli Elmer says:

    Ee, bacili su oko na srpske svetinje ostalo je još samo da pokradu i turiste iz Srbije a valja ih pokrasti, ima kapaciteta za čitavu Srbiju. Milov đed je bio srpski četnik i vojvoda, častan čovek ali sada je valjda isplivalo neko zlo iz poroda. U Gori Crnoj u priobalnom dijelu plaćat ćete svaki kvadratni metaj na koji nnaiđete po desetak evra, Milo puni budžet za svoju kampanju dok vi bezbrižno sunčate i banjate svoju zadnjicu.

  • Slobodanka says:

   Ali uslovljavaju! Dozvoljavaju ulazak samo sa negativnim PCR testom i sa još jednim ne znam kakvim testom. Moja komšinica je udata za Crnogorca, žive u Srbiji i imaju troje male dece. Njegovi roditelji su u Crnoj Gori na moru. Oni bi mogli da odu da posete roditelje i ujedno da letuju što im se i finansijski itekako isplati jer su petočlana porodica. Ali treba imati 5 svežih testova i svi da su negativni da bi mogli svi zajedno ući. Ne tvrdim nego pretpostavljam da se ti testovi i plaćaju. Ako je ijedan test pozitivan, oni će najverovatnije odustati od puta. Dok u Egipat naši turisti mogu da odu bez ikakvog testa.

   • Gen. Gadafi says:

    Egipat je trenutno slobodna zemlja još nema svog diktatora.

 2. 1389 says:

  Hahahahaha, nešto vam prazna kasa zadnje vreme? Nešto vam slabo krenulo? Đabe ste krečili, ostaje vam samo da menjate Đukanovića, ostalo je prodato NATO paktu i Rusima, ne spašava vas više ni majska zora, ni turisti...

 3. Zorana says:

  Sad ce srbijanski yugosloveni da navale dole na more, da im ostave novac za nagradu za sve ustaske ispade i mrznju prema Srbima.

 4. Milan says:

  Mislim da će ovi turisti da letuju u šatorima blizu glasačkih mesta i za nagradu od 50 EUR. Ovo Milov DPS radi da bi im došli na glasanje Bošnjaci iz jugozapadne Srbije i iz BIH, zatim Albanci iz Albanije i Makedonije. E fale samo oni glasači iz Luksemburga.

  • Gardista says:

   I Madjari iz Vranja.

   • Nebeska Srbija says:

    Gde se njih seti?!:)))

  • Za Srbiju says:

   I ja mislim da je ovo navlakuša.

 5. dinki says:

  Braćo,zabijate nam nož u leđa svojim dolaskom,ne ove nego ni sledećih sezone ne dolazite ne bi li se usijane glave smirile,imate li imalo samopoštovanja,ne pomažite,mu ne oživljavajte mrtvaca.Povlačenje priznavanje nezavisnosti KiM,izlazak iz NATOa,ruske raketne i pomorske baze u CG a onda zajedno u oslobađanje KiM!!!!!!!

  • Slobodanka says:

   Ne brini. U duši smo sa vama, ali shvatili smo da sad moramo biti rastavljeni.

 6. Kutlaca says:

  Nadam se svako otisao u jebenu milogorsku srzavu da dobio proliv na nekoliko nedelja. Tamo se iz postovanja prema Svetinjama ne ide!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *