МИЛОГОРЦИ почели да приводе и децу! ЛУДИЛО МИЛОВЕ ДИКТАТУРЕ

МИЛОГОРЦИ почели да приводе и децу! ЛУДИЛО МИЛОВЕ ДИКТАТУРЕ

3 фебруара 2020

На друштвеним мрежама појавили су се снимци позива којима црногорка полиција позива малолетнике на информативни разговор.

Позиве је упутио Центар безбедности Бијело Поље, а симптоматично је да се ученици позивају да се јаве одмах.

Како преносе црногосрки медији порука позваних младића је “Слободно шаљите, ништа нам не можете, све нас је више!”

Све ово долази после највеће литије која је у Бијелом Пољу организована јуче и на којој је присуствовало 25.000 верника!

(Курир)

KOMENTARI5 коментара

 1. Suri Cat says:

  Biću na litiji pa vi dodjite da me privedete.

  • Filip says:

   Pa kako im nije jasno da što veću represiju vrše samo sve više narod učvršćuju u svojoj veri i odlučnosti a sebi polako ali sigurno kopaju jamu

 2. Ivana says:

  Srbi prizovimo se pameti ili preti nestanak genocid i etničko čišćenje kao i u Krajini. Koja korist od litija po Srpskoj Crnoj Gori ako se naš narod ne ujedini u jednu državu? Kako se lepo milogorci pozivaju na pomoć ustaša i zagreba pa zapitajte se braćo pravoslavna Crnogorci kud vam milo vodi pravo pod papinske skute. Ako SAD ne dođe do dizanja celog srpskog naroda u Srpskoj Crnoj Gori i Srbiji i rušenje izdajničkih vlasti pa ujedinjenje u jednu srpsku državu NIKAD više neće. Zato Srbi ne budite ovce borba u obe srpske zemlje do ujedinjenja za krst časni i slobodu zlatnu.

 3. U Hristu je istina says:

  Ta deca se sada raduju jer će imati produžen raspust i besplatnu hranu. To nema ni kod kuće.

 4. Darko says:

  Pa to ti je brate zapadna i nato demokratija. Nigde bre niko ništa o ovome ne piše. Živim na zapadu i kada se recimo u Rusiji skupi 20000 ljudi na demonstracijama protiv Putina to se zove masovni protest. A zamislite 20.000 od 140.000.000, pa to nije ni kap vode u moru. A sada kada na molitvu dođje 200.000 od 650.000 stanovnika, e o tome niko ništa, zapadno i demokratski. Zamislite 200.000, to je kao da u jednoj nemačkoj koja ima 80.000.000 stanovnika izadje na ulicu 24.000.000 ljudi. Zamislite to bi značilo da izadje jedna cela bivsa Jugoslavija. Za zapad ovo nije interesantno, ali ako izadje 5.000 šiptara na demonstracije protiv Srbije to je udarna vest. Toliko braćo moja, ako se sami ne odbranimo ništa. Izdržite u svojim Litijama i Molitvama, nikada ne odustanite. I posle ovoga idite masovno u Crkve, ne zaboravite svoju ver!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u