МИЛОГОРЦИ СЕ НАЛАЗЕ У ПАКЛУ: Синови Милових функционера отимали локале на ексклузивним локацијама у Подгорици!

МИЛОГОРЦИ СЕ НАЛАЗЕ У ПАКЛУ: Синови Милових функционера отимали локале на ексклузивним локацијама у Подгорици!

12 септембра 2020

Kако је Демократска партија социјалиста недавно изгубила власт у Црној Гори, тако полако почињу да се одмотава клупко криминала које је гушило ову приморску државу. Истина полако почиње да избија на видело, па је извесно да ће Мило Ђукановић и његови сарадници морати да полажу рачуне за сва тродеценијска чињења и нечињења.Штавише, то би могло да се деси и врло брзо, јер црногорски медији пишу како би земљу ускоро могла да потресе велика афера у коју су укључени синови високих функционера и министара ДПС-а због отимања локала у Подгорици!

Неки локали су, како нам је потврђено, отворени на државном земљишу, које није могло никако да пређе у приватно власништво.

Неколико угоститеља наводно је спремно да исприча како је вршен притисак на њих да би локале предали у руке деци функционера доскора владајуће партије.

Реч је о локалима који се налазе на ексклузивним локацијама.

Такође, посебно ће бити утврђено порекло новца којим су ти локали купљени.

– Синови високих функционера ДПС-а, некима су очеви били и министри, постали су власници локала у којима нису поштоване мере НKТ-а. Иако су званично запослени у државним институцијама, они су у поседу и већег броја угоститељских објеката. Интересантно је и да један број тих локала, након што је ДПС изгубио изборе, више нису отварани, већ су под кључем – каже извор који је упознат са детаљима о томе које све локале деца функционера ДПС-а имају у свом поседу.

KOMENTARI2 коментара

  1. Račun bez Krčmara says:

    To je normalno u "pravnoj državi", to se svuda radi, ljudi su grešnici dok se ne pokaju u obrate u ime Gospoda i Spasitelja našeg Isusa Hrista, međutim za ovakve radnje sve će stati na svoje mesto jer o dolasku pravednog Božijeg carstva svako od nas će dobiti po delima svojim. Amin brate!

  2. Lazar says:

    Neka digne dva prsta ko veruje da je to kod bolje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u