МИЛОГОРЦИ СЕ НАЛАЗЕ У ПАКЛУ: Синови Милових функционера отимали локале на ексклузивним локацијама у Подгорици!

MILOGORCI SE NALAZE U PAKLU: Sinovi Milovih funkcionera otimali lokale na ekskluzivnim lokacijama u Podgorici!

12 septembra 2020

Kako je Demokratska partija socijalista nedavno izgubila vlast u Crnoj Gori, tako polako počinju da se odmotava klupko kriminala koje je gušilo ovu primorsku državu. Istina polako počinje da izbija na videlo, pa je izvesno da će Milo Đukanović i njegovi saradnici morati da polažu račune za sva trodecenijska činjenja i nečinjenja.Štaviše, to bi moglo da se desi i vrlo brzo, jer crnogorski mediji pišu kako bi zemlju uskoro mogla da potrese velika afera u koju su uključeni sinovi visokih funkcionera i ministara DPS-a zbog otimanja lokala u Podgorici!

Neki lokali su, kako nam je potvrđeno, otvoreni na državnom zemljišu, koje nije moglo nikako da pređe u privatno vlasništvo.

Nekoliko ugostitelja navodno je spremno da ispriča kako je vršen pritisak na njih da bi lokale predali u ruke deci funkcionera doskora vladajuće partije.

Reč je o lokalima koji se nalaze na ekskluzivnim lokacijama.

Takođe, posebno će biti utvrđeno poreklo novca kojim su ti lokali kupljeni.

– Sinovi visokih funkcionera DPS-a, nekima su očevi bili i ministri, postali su vlasnici lokala u kojima nisu poštovane mere NKT-a. Iako su zvanično zaposleni u državnim institucijama, oni su u posedu i većeg broja ugostiteljskih objekata. Interesantno je i da jedan broj tih lokala, nakon što je DPS izgubio izbore, više nisu otvarani, već su pod ključem – kaže izvor koji je upoznat sa detaljima o tome koje sve lokale deca funkcionera DPS-a imaju u svom posedu.

KOMENTARI2 komentara

  1. Račun bez Krčmara says:

    To je normalno u "pravnoj državi", to se svuda radi, ljudi su grešnici dok se ne pokaju u obrate u ime Gospoda i Spasitelja našeg Isusa Hrista, međutim za ovakve radnje sve će stati na svoje mesto jer o dolasku pravednog Božijeg carstva svako od nas će dobiti po delima svojim. Amin brate!

  2. Lazar says:

    Neka digne dva prsta ko veruje da je to kod bolje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *