МИЛОГОРЦИ УДАРАЈУ НА СРБИЈУ! Предузимају нове мере

MILOGORCI UDARAJU NA SRBIJU! Preduzimaju nove mere

29 januara 2020

Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore najavilo je da će preduzeti mere protiv ministra-savetnika u ambasadi Srbije u Podgorici zbog nepoštovanja Bečke konvencije o diplomatskim odnosima.

„U delovanju ministra-savetnika Ambasade Srbije, stekli su se, i nepobitno utvrđeni, postupci kojima se flagrantno krši slovo i duh Bečke konvencije, dobra vera i dobra praksa u međudržavnim odnosima i diplomatskim relacijama“, navedeno je u saopštenju iz tog resora.U saopštenju se ne precizira na koji način je ministar-savetnik Ambasade Srbije u Podgorici „flagrantno“ prekršio „slovo i duh“ Bečke konvencije.

Navode da je u otvorenoj i veoma korektnoj komunikaciji, uz obostrano razumevanje, ambasador Srbije u Ministarstvu spoljnih poslova Crne Gore precizno i detaljno obavešten o karakteru, kako kažu, ovih aktivnosti, kao i o odgovarajućim merama koje će biti preduzete od crnogorskih organa.

Istovremeno se dodaje da se diplomata u zvanju ministra-savetnika u ambasadi Crne Gore u Beogradu ponaša i deluje primereno i uzorno, poštujući sve standarde i uzuse Bečke konvencije, pa osim pukog reciprociteta, stvarnih motiva i razloga za preduzimanje mera protiv nje nema.

KOMENTARI6 komentara

 1. Ilija Čvorović says:

  Al vam je saopstenje. Pa sta je to uradio covek??

  • Za Srbiju says:

   Drže oni nama lekciju o "korektnoj komunikaciji i obostranom razumevanju". Da mi je pet minuta vlasti da primenim njihovu lekciju na njima u Srbiji.

  • Slobodan says:

   Nistanije uradio mrznja Prema srbima.Milo pads da Vlasti nece Niko antikrista.

 2. Pera says:

  Deklarisao se kao Srbin i ako mu je kurajber po ocevoj liniji iz Crne Gore !

 3. milorad2 says:

  ovi su poludeli od straha skoro nisu videli toliko ljudi na ulicama po gradovima CG,mi vidimo tamo par hiljada ili čak desetina hiljada gradjana ali to je MNOGO za CG u odnosu na broj stanovnika 80% je demonstriralo a još 10% je sedelo kući samo zato što neće da se bakću:)Znači milogorci imaju realno podršku ISPOD 10% a to nijedan režim čak ni uz podršku stranih trupa u slučaju direktne pobune(koja će svakako biti samo da malo otopli) ne može da preživi nikako.Mislim da im je najpametbnije u podgorici da drže upaljene motore na avionima,ko ga ima.

 4. Za Srbiju says:

  Imate sreću, ami nesreću, što nemamo državu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *