МИЛОГОРЦИ вређају Томислава Николића на билбордима!

MILOGORCI vređaju Tomislava Nikolića na bilbordima!

8 januara 2016

pol-podgorica_620x0U centru Podgorice, kod Sportskog centra „Morača“, juče je osvanuo bilbord sa uvredljivim porukama na račun predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

– Otpozdrav priučenom Tomi, grobaru svega progresivnog. Nijesmo ničija igračka, već ponosna evropska država, članica NATO. Da si nam zdravo samo dalje od nas – poruka je na bilbordu, ispod koje su potpisane „crnogorske patriote“.

Ova poruka postavljena je posle Nikolićeve izjave da je „Crna Gora primer da država ne treba da bude igračka i da ljudi koji je vode ne smeju tako da je tretiraju“. Šira javnost ne zna ko su „patriote“, iako su se „proslavili“ panoima na kojima je pisalo „Bolje banana u ruci, nego ruska čizma za vratom“. U firmi „Metropolis“ ne daju odgovor ko je zakupac bilborada sa poslednjom porukom.

KOMENTARI



6 komentara

 1. Kulak says:

  Ko su patriote? Zna se, glasači HDZ-a

 2. Blaženi Alojzije says:

  Nije ta poruka ništa više uvredljiva od one koju je predsjednik Srbije uputio crnogorskoj državi i narodu. Dapače, zaslužio je odgovor istomk mjerom. Možda ubuduće pripazi kad pomisli vrijeđati drugoga.

 3. Kulak says:

  Ćaća se vraća! Sanader ih je nagovorio na ovo.

 4. longin says:

  - Otpozdrav priučenom Tomi, grobaru svega progresivnog. Nijesmo ničija igračka, već ponosna evropska GOVNA, članica NATO. Da si nam zdravo samo dalje od nas – poruka je na bilbordu, ispod koje su potpisane „crnogorske patriote“.

 5. SRDJAN says:

  Ekad je tako odmah treba prekinuti sve komunikacije pa nek jedu kamenje njihovo a vodu imaju da se ne zagrcnu ja bi im tako odgovorio

 6. miroslav says:

  Ja licno se dopisujem sa mojim prijateljima iz Crne gore.Ne stvarajte neprijatelje za tudje interese.Oni su drzava i mogu da odaberu sa kim ce i sta ce.Sto se Tome tice on jeste bio sef groblja u Kragujevcu.I to je zanimanje,sta je tu uvredljivo?Gledajmo svoja posla,imamo mi nasih problema napretek!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *