МИЛОГОРСКА ПОЛИЦИЈА САОПШТИЛА: Нећемо дозволити окупљања, нити литије

MILOGORSKA POLICIJA SAOPŠTILA: Nećemo dozvoliti okupljanja, niti litije

10 juna 2020

Direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović saopštio je da policija neće dozvoliti javna okupljanja kojima se krše mere Nacionalnog koordinacionog tela (NKT) i procesuiraće svako odgovorno lice u slučajevima nepoštovanja zakona i ugrožavanja zdravlja građana Crne Gore.Kako se ističe u saopštenju, policija neće obezbeđivati javna okupljanja koja nisu prijavljena u zakonom utvrđenoj proceduri.

„Pozivam građane da poštujemo dosadašnje ostvarene rezultate postignute uz velika odricanja društvene zajednice, što nam stvara dodatnu obavezu da odgovornim ponašanjem sačuvamo zdravlje svakog pojedinca. Verujem da je organizator javnih okupljanja svestan činjenice da je u ovom trenutku očuvanje zdravlja građana prioritet i da bi ova okupljanja podsticala tenzije i doprinela stvaranju uznemirenja javnosti. Podsećam javnost da se u samo jednom klasteru sa litije virusom korona inficiralo oko 70 osoba, što nam govori da su javna okupljanja i dalje realna pretnja i rizik po zdravlje građana“, poručio je Veljović.

KOMENTARI5 komentara

 1. Ivana says:

  Srbiju pod Vučićevim jarmom šamaraju svi redom usraše, bošnjaci pa sad i milogorci e jadna si i kukavna Srbijo.

 2. VRSK says:

  Ovo je početak kraja vaše milogorske bahatosti,kada krene litija vi ste gotovi. Obesmislili ste sebe,provocirate rat jer je to poslednja nada da vas NATO spasi u vašoj sodomi i gomori. Bloiraćemo vam svaku ulicu i svako dvorište a policija neće ovog puta izvršiti naredjenje osim par kriminalaca i šiptarskih plaćenika u uniformi policije. GOTOV SI LOPOVE!!!

 3. Generali Blažo i Dražo says:

  Ali kada je Milo dopuštao volju srpskog naroda zvanog crnogorci? On je sam glasao za priznanje Kosova Republjik protiv većinske volje od 80% glasova protiv, Milo je svojevremeno pokrao i glasove od Momira Bulatovića za predsednika Gore crne. Pa dokle bre crni Milo, đed Blažo srpski četnik ti se vrti u grobu ka čigra za srpstvo i otadžbinu. Ustaće narod na neki način, možda ne na litiju nego šta žešće, bunu protiv režima.

 4. Rista says:

  Da gnjavim previše. Ni litije ni demonstracije neće srušiti Mila, demonstranti u Hong Kongu neće zaustaviti Kinu da povrati Hong Kong tamo gde mu mesto, zapaljeni kućni i ulični nameštaj neće u Americi srušiti Trampa, blogeri i ostali vampiri neće u Belorusiji srušiti Lukašenka, Obradovići, Vukadinovići, Milićke i komentatori neće srušiti Vučića...Neće iz prostog razloga jer nema pušaka i bajoneta a narod većinom ćuti i jedva čeka da sva ta lutkarska sranja prođu, pa makar ih policija sređivala metodama Tjenanmena. Zajebaše ceo svet da se dobre i loše promene mogu ostvariti demokratskim demonstracijama, blogerisanjem i komentarisanjem na internetu a sve sedeći za astalom ispred televizora dok im sienen metodama serviraju razne slike i videje made in holivud. Narodu su podmetnuti opozicionari, litijaši, anonimusi, Milićke, blogeri, mi komentatori i TV šeme koji su taman toliko agresivni da narod misli da se neko bori za nešto i da njemu još nije vreme...A tek svi ti dramoseri na ulicama su vrhunac podvale da ne bi narod izašao ili da se snaga naroda strogo drži pod kontrolom a ustvari prave neke lopovske ili mirne demonstracije dok mediji zapljuskuju otupljeni narod o "strahovitim silama koje se valjaju ulicama". A kad izađeš na ulicu, stvarno neki sa litijama naiđu a ti sedneš na semaforu i sačekaš da litije prođu pa onda nastaviš. Litije u Crnoj Gori rade na zeleno svetlo samo glupavi narod misli da one menjaju semafore. Ne menjaju nego samo koriste zeleno koje im se da na malo produženo trajanje. Aj litijaši ne davte narod bez veze. Ko da vas neko plaća da mlatite praznu slamu. Nema ništa bez ajduka ili bar bagera. Ali nema više ni ajduka ni bagera. Ajduke je eliminisala demokratija ulice a bagere narod kad je shvatio da su ga bageraši zahebali i zloupotrebili. Srpski narod NIJE hteo niti mislio da menja Miloševića ali su ga podvalili bagerašima. Srpski narod je hteo da menja Mila ali su ga podvalili demokratskim litijama. Kako god okreneš, sve te medijsko demokratske sile koje se valjaju po ilicama moga grada su najobičnije podvale narodu. Litije pedera, litije Obradovića, litije u Crnoj Gori, litije spaljivača nameštaja u meriku, litije komentatora i blogera u Belorusiju, litije antikineskih kineza u Hong Kongu...Kad me zahebu prvi put, nisam kriv, drugi put već pomalo jesam, a kad me zahebu i treći put na isti način, onda sam samo ja kriv.

 5. persida says:

  Bagra milogorska je samu sebe zakljucala u konc logor, ali to ne vidi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *