МИЛОГОРСКА САВЕТНИЦА: „Опозивам се са функције, Мило ће вам доћи главе, стоко неотесана“

MILOGORSKA SAVETNICA: „Opozivam se sa funkcije, Milo će vam doći glave, stoko neotesana“

18 juna 2019

Mirna Nikčević, prva savetnica u Ambasadi Crne Gore u Ankari, na svom Fejsbuk profilu saopštila je da upravo piše Ministarstvu vanjskih poslova opoziv sa funkcije.

„Uprava pišem zahtev za opoziv. Neće mene MVP (Ministarstvo vanjskih poslova) plaćati platom njihovom mizernom. Nikad i nesu. Da me Ivica Dačić proziva, a naš ministar ćuti. Gotovo! Sloboda! I vidimo se u nekoj novoj Crnoj Gori. S Milom vazda!“, prva je objava Nikčevićeve u vezi sa opozivom.Desetak minuta kasnije ponovo je na svom profilu na Fejsbuku napisala da se „opoziva sa funkcije“, kako je kazala „zbog nesretnog Ministarstva“.

„Ali Milo će vam doći glave stoko neotesana. Nisam više diplomata“, napisala je ona.

Podsetimo, Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore juče je zbog Nikčevićeve objave na Fejsbuku da bi zapalila Hram Hristovog Vaskrsenja u Podgorici i „sva goveda tamo“ saopštilo da vaga na koji će način sankcionisati Nikčevićevu zbog govora mržnje prema vernicima Mitropolije crnogorsko-primorske, koji je iznela na toj društvenoj mreži.

Zbog čitavog skandala reagovao je i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji je saopštio da je izjava Nikčevićeve huškačka i neprimerena, te da „srpske diplomate to nikada ne bi izgovorile ili u suprotnom ne bi nastavile karijeru u diplomatiji“.

KOMENTARI13 komentara

 1. padre says:

  Zna čobanica šta je to stoka!

 2. Cp6a says:

  Dakle, pretvorili su se u prave ustaše, nema sumnje. Tradicijom paljenja pravoslavnih crkava zajedno sa vernicima inficirali su se ulaskom u zajednički im NATO, mada su simptome tog ludila pokazivali i ranije.

  • ralemce says:

   Ništa novo što Milo i njegovi repovi koji sada mrze Srbe.Ta mržnja traje od kada je Milovan Đilas pravio Pasja groblja po Crnoj Gori i streljao civile bez suda. Razni Srbomrzci kao Peko i Vlado Dapčević ili Jovo Kapičić harali su i streljali po Srbiji Pravoslavne Srbe iz čiste mržnje pod vođstvom Klerofašista.

  • Velika Metla says:

   Srba,jedina razlika između njih i ustaša je u tome što ustaše stvarno veruju u Boga,iako je takvo njihovo verovanje nakaradno,a ovi Milovi čmarolizi u sve veruju samo ne u Boga. Komunjare u Crnoj Gori su bile najžešće nadojene mržnjom prema Bogu. Jedini "bog" im je onaj čiju su statuu vratili u Podgorici pre nekoliko meseci,i koji im je dao "naciju". A da zlo bude gore,oni jadnici,milogorci,misle da će biti poštovani od ustaša,balija i šlihtara za ovakvo ponašanje. Samo će da im se iza leđa podsmevaju,i huškaju na same sebe. Licemerje i kompleksi nekakve veličine su kod milogoraca najizraženiji na celom Balkanu.

 3. Zoran says:

  Jel idete u CG na more? Sto, tamo bas lepo. Hahahaah.

  • vuk says:

   nevratio se

 4. Djoka Brica says:

  Zabraniti joj ulaz u Srbiji ili hapsenje na granici. Takodje i sve milogorce.

  • Za Srbiju says:

   Tako je!

 5. Lazar says:

  Nešto bi` ti rek`o, da nisi tako ružna k`o lopov.

 6. petrovgrad says:

  Najveći zlikovac za Srbe u Metohiji posle 14 bio je Dušan Mugoša Duć, gori je bio od svih Šiptara zajedno. Što se tiče ove kokoške, kokodače jer nešto im ne ide trgovina sa drogom po Srbiji kao ranije. Stefanović sa svojom murijom često im zaplenjuje tovare,pa im je poslovanje u minusu.

 7. milorad2 says:

  brate ala šmrče ova ne sme kolor sliku da stavi da se ne vide fleke.

 8. dinki says:

  Ne na more Srbi,pomažete crnogorske ustaše svojim novcem,Vidite li da su podivljali od mržnje prema nama,vidite li kako ju je otac podržao što mislite da će naredne generacije raditi,raspištoljili su se po Srbiji ista su bagra kao i Šiptarčine, nema goreg soja na Balkanu od milogorskog.

 9. Velika Metla says:

  Evo vam školski primer onoga vica (istine)kad su pitali jednog "pametnog" čoveka,"koliko imaš od škole"? A on odgovorio "oko 500 metara"! Diplomu je stekla na mega-giga-fakultetu! Inače se drogira s kokainom,jer je to droga bogatih! A nije stavila sliku u boji na profilu,jer bi se videli svi simptomi korisnika i zavisnika kokaina! Inače,ovakvi su svi u vrhu Milovog DRpe-esa! Fukara do fukare,od zlog oca i još gore majke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *