МИЛОГОРСКИ ГЛУМАЦ ИЗВРЕЂАО СРБЕ И СРБИЈУ: „Српчад, је*ем вам мајку, отровну, издајничку“

МИЛОГОРСКИ ГЛУМАЦ ИЗВРЕЂАО СРБЕ И СРБИЈУ: „Српчад, је*ем вам мајку, отровну, издајничку“

20 јуна 2019

После Мирне Никчевић, саветнице у МСП Црне Горе која је на фејсбуку поручила да би запалила све храмове СПЦ у Црној Гори и „сва говеда тамо“, вређање Срба и Србије наставио је глумац Црногорског народног позоришта Зоран Вујовић који Србе назвао издајницима, потурицама, смећарима и адолесцентима и идиотима уз најпогрдније псовке.

Вујовић није пропустио прилику ни да нападне новинаре и главног уредника Информера, само зато што отворено пишемо о болесној намери режима у Подгорици да отме имовину Српске православне цркве у Црној Гори:

– Гледам ово смеће из информера у студију са Ведраном Рудан бара бар- смијешно… Лапрда свеколико о великој србији… Идиоте олошки схвати једном да си смрда, велико ништа, слушај колико широко жена размишља, јебо ти пас матер… На концу и најуже, схватите древна српчад да сте поријеклом из Црне Горе до једнога јебенога… Схватите од Цетиња, Жабљака Црнојевића, Дукље, обала Рибнице, да сте поникли и посрнули одавде, мајку вам јебем отровну, издајничку… Kоји ваши храмови мајку вам јебем ненормално до једнога, идиоти исфрустрирани… На шта је личила келија св Василија Острошког, од ње сте хотел направили мајку вам јебем велико ништавну… Не могу у манастир Цетињски од вас ући ништавила ниједна… Палили су Турци манастир Цетињски незналице али га нико никад преузео није, св Петар Цетињски је кидао вама изроди главе и носеве, отуда кидоноси и издајице… Не потурице… Турци су били противници достојни борбе, ваша борба смећари ниједни, адолесцентни, загорчава живот свима на овим просторима годинама уназад…Пих, што мени изгледа бљутав, гадан, одвратан, бескористан сав рад овога народа који је дигао руке од себе…Да су нам вјечни ђедови, у гроб се преврћу… ЖИВЈЕЛИ – написао је Вујовић.

KOMENTARI26 коментара

 1. Istina oslobađa says:

  Jevanđelje po Jovanu glava 15: 18. Ako vas mrzi svijet, znajte da je mene omrznuo prije vas. 19. Kad biste bili od svijeta, svijet bi svoje ljubio, a kako niste od svijeta nego vas ja izabrah od svijeta, zato vas mrzi svijet. 20. Opominjite se riječi koju vam ja rekoh: nije sluga veći od gospodara svojega. Ako mene goniše, i vas će goniti; ako moju riječ održaše, i vašu će održati. 21. Ali sve će vam ovo činiti zbog imena mojega, jer ne poznaju Onoga koji me posla. 22. Da nisam došao i govorio im, ne bi grijeha imali; a sad izgovora nemaju za grijeh svoj. 23. Koji mrzi mene i Oca mojega mrzi. 24. Da ne tvorih među njima djela koja niko drugi nije tvorio, ne bi grijeha ima li: a sada su i vidjeli, i omrznuli i mene i Oca mojega.

 2. rajko says:

  Tužno je kad čovek oboli. Od koje god bolesti. Bolest je bolest. Ova njegova je zarazno ludilo izazvano milo virusom. Bolest je neizlečiva i pacijent prolazi kroz teške krize, zatim nastupa remisija, pacijent se donekle smiruje, da bi posle izvesnog vremena ponovo nastupila serija napada sličnih epilepsiji, pri čemu mu na usta ne izlazi pena već logoreični smrdljivi sadržaji neidentifikovanog porekla (nije utvrdjeno da li se nagutao tudjih fekalija, ili povraća svoje sopstvene vraćene iz debelog creva). Lek još uvek nije pronadjen, mada alternativna medicina tvrdi da uspešno savladava ovu bolest homeopatskim lekom kog interno nazivaju "malj u glavu".

  • Gardista says:

   Dobro zboris, delio. Aaa svaka ti cas. Vake budaletine majka jednom pobaci, pa se kaje bruke svoje.

  • Željko says:

   Susjedi hajde malo se upitajte što vas SVI vaši susjedi mrze ili preziru? Poklali ste pola BiH, trećinu Hrvatske ste spalili, Albanci su vam bili kao "niža vrsta" od 1912. do 1999., Sjeverno Makedoncima prijetite što sa Albancima pokušavaju napraviti skladnu državu, Crnogorci "dva oka u jednoj glavi" samo vraćaju ono što je kroz povijest bilo njihovo, Bugari će kad tad tražiti povijesne bugarske gradove Dimitrovgrad i Bosilevgrad, Rumunjima ne priznajete status manjine u Srbiji a Mađari su se ogradili od vas višeslojnom bodljikavom žicom i masovno dijele mađarske putovnice svima u Bačkoj!!

   • rajko says:

    A što bismo se mi pitali zašto nas svi mrze? Šta se nas to tiče? Mi za svoja dela odgovaramo Bogu i sebi samima i mirni smo jer smo nedužni. Uostalom ti si u ovom svom komentaru dao i odgovor. Pročitaj ga još jednom pa ćeš videti da si naveo najveći mogući razlog za mržnju drugih: pohlepu. Svi ste pohlepni i nikad vam dosta tudjeg. To je vaše prokletstvo zbog kog ćete odgovarati na ovom svetu ili pred Bogom.

   • vasilisa says:

    Sused, nemoj ti pricati o brojkama. Poklali ste Srba koliko vas ima, Albanci takodje uz vekovnu milost trenutnih okupatora, to sto se desava sa Makedoncima i Crnogorcima je trenutno zatiranje pravoslavlja od istih okupatora a Bosna nikad nije ni bila drzava. Ne prebacuj tvoj krvavi noz na drugog, seti se Jasenovca i decijeg logora sto su tvoji ocevi i dede izmislili i pocni da tones u svoju propast. A za Madjare i ostale ne brini, zica zbog migranata koji su naselili pola Like a pasosi...imam ga i ja a nisam Madjar, a mogu imati i tvoj ali nikad necu biti Srpski isprdak.

   • Velika Metla says:

    Жељко,ти си један најобичнији кретен и лажов,што и приличи једном ватиканском копилету.

   • Za Srbiju says:

    Kada demon obuzme čoveka, onda se čovek odvoji od pameti i morala. Postaje fukara, koja daje sebi slobodu da izgovara laži i čini nepravdu, u koje ni sam ne veruje. Ako misliš da je Knez Tame pobedio, čije je sedište u Vatikanu, onda si u velikoj zabludi. Uživaj ovaj trenutak života, jer te čeka prokletstvo i večita crna bezdan. Jadniče!

  • Karital says:

   Jadan komentar od još jadnijeg komentatora!Vrijeđat ljude koji boluju od epilepsije je dno dna.

   • rajko says:

    Ko je vredjao ljude koji boluju od epilepsije? Od čega pa ti boluješ, kad ne umeš da čitaš? Od disleksije? Sad ćeš opet reći da vredjam i ljude koji boluju od disleksije.

 3. vuk says:

  ta fekalija mora da je studirala u BGD pa su ga bgd mangupi zloupotrebljavali i nad njim se izivljavali zato je kivan

  • Cp6a says:

   Није у Београду. Стидирао је код оне усташоидне креатуре ометене у развоју на Цетињској академији, Бора Стјепановића, зато показује те своје усташке симтоме. Мада, лако би се заразио и да је студирао у Београду, да му је нпр. ментор била Курановићка или неко сличан, која је разлика?

   • Velika Metla says:

    Можеш замислити факултет на Цетињу?????? Хахахахахахахахахаха.............,циркус! Какав факултет такви "ђаци".

  • Ma šta mi reče says:

   Pijan ili drogiran...normalan nije. Možda je dobio zadatak od Mila, za predstavu.

 4. Black wilayet says:

  Nesoj opširno napisa jedino o sebi! Srbi Stare Crne Gore, Stare Hercegovine i Brda znaju da brava treba počistiti jer se bolje goji. A ovi ima potencijala. Jedino se ne da liječiti milovski iskolačeni bazedovski pogled.Ni Paster ne bi pomogao.

 5. test01 says:

  Ovakvi likovi nisu vredni spomena a ni teksta u novinama. Ali treba pamtiti i blokirati svaku saradnju sa takvima. Najgore je sto on u stvari psuje majku sam sebi i to i ne shvata - cist idiotizam i malogradjastina, nista drugo.

 6. Velika Metla says:

  Вујовићу,сплачино од сплачине,све ово шта си овде излапрдао не рекао Србима човек. кад би нам све ово рекао човек ја бих се стварно забринуо,овако.............,само ти лај пашче,то једино и можеш.

 7. ostrogorski says:

  Црква у Шипогораца биће Аутофекална...

 8. Slobodanka says:

  "Na koncu drevna srpčad shvatite da ste porijeklom iz Crne Gore". Da ali porijeklom samo sa te teritorije. Koje su sve države postojale na toj teritoriji? Naprimer: Vojvodstvo Svetog Save (lat. Ducatus Sancti Sabae) bila je srpska srednjovekovna država. Prevod reči vojvoda na namački je herceg i otuda potiče naziv Hercegovina. Neko od mojih starih predaka poreklom je baš iz te Stare Hercegovine, koja od 1878 godine a i nažalost danas je u ovakvoj Crnoj Gori. Napustili su je u vreme turskih osvajanja balkanskog poluostrva, i tada i sada nakon oko 500 godina smo Srbi. U to staro vreme dok su neki moji preci tamo živeli Crnogoraca nije ni bilo. ...

  • Velika Metla says:

   Комуњаре су отеле Метохију од тадашње Црне Горе и припојили је да с Косовом чини србску покрајину,а крајњи циљ је био управо данашња ситуација. Такође су комуњаре отеле територију од Херцеговине и припојиле Црној Гор.(Никшић,Пљевља,Херцег Нови,Боку Которску,итд....,јер су радили на томе да се дође до овога до чега се дошло данас по питању "монтенегрина",који су иначе без вере,као и без етничке припадности! Монтенегрини ће по питању вере бити оно шта им Ватикан буде наредио.

 9. Slobodanka says:

  VAŽNO JE ZNATI SLEDEĆE: 1. Tek posle poznatog Hercegovačkog ustanka 1875-1878 i nakon Berlinskog kongresa iz 1878 godine, ondašnja Knjaževina Crna Gora dobila je dobar deo Hercegovine. Nevesinjska puška (Hercegovački ustanak ili Bosansko-hercegovački ustanak jer ustanak protiv osmanlijske vlasti ubrzo se proširio na celu Bosnu i Hercegovinu imala je podršku u oružju i dobrovoljcima iz Knjaževine Crne Gore i iz Kneževine Srbije. Poveo se i srpsko-turski rat koji nije bio uspešan. A na Berlinskom kongresu Srbija i Crna Gora dobile su nezavisnost i teritorijalna proširenja, ali tada i Austrougarska je dobila dozvolu da na 30 godina okupira Bosnu i Hercegovinu. Pljevlja su tada bila deo Hercegovine, a pripojena su Crnoj Gori tek 1913 godine. Današnja zapadna Crna Gora: Pljevlja, Plužine, Žabljak, Šavnik, Nikšić, Risan i Herceg Novi nazivaju se Starom Hercegovinom, a u nju spadaju i još neki delovi Srbije i BIH. ... 2. Etnički sastav stanovništva Crne Gore po popisu iz 2011 godine i teritorije na kojima danas žive Srbi u Crnoj Gori, kada se uporedi sa teritorijom Stare Hercegovine, vidi se naravno ne sasvim, ali ipak vidi se prilično poklapanje sa Vojvodstvom svetog Save. ... 3. Pravi se nova Velika Albanija koja od teritorije današnje Crne Gore želi da dobije: Bijelo Polje, Berane, Rožaje, Plav, i Gusinje (to su delovi crnogorskog Sandžaka) zatim okolinu Podgorice, Bara i Ulcinja. Kako će to da uzmu, a Albanaca je u Crnoj Gori oko 31 hiljadu ili malo više od 5%? Najzgodnije im je da se Crna Gora počne raspadati i raspadne se slično kao bivša Jugoslavija. I vidimo taj scenario: Crnogorci a ima ih - 267.669 (43,16%) spremaju se da izazovu sukob sa Srbima u Crnoj Gori - 198.414 (31,99%). Strašno je što dugogodišnji i višedecenijski šef države Crne Gore to diktira i odradjuje. Na kraju će LJISICE poreklom iz Aljbanije da jedu meso. ZAKLJUČAK: Ovaj sukob ne treba podgrevati i treba biti oprezan, suzdržan, umeren, odmeren i tome slično.

  • Velika Metla says:

   Шлихтарима и јесте циљ био,за то су и гласали,да одвоје Црну Гору од Србије,јер ће ту шаку јада и чемери звану "монтенегрини" растурити за 24 сата. Наравно уз помоћ запада и пре свега Ватикана. ватикан наставља да гради "зид"према истоку од истре преко Црне Горе и Грчке,па све до Турске,јер ако и дође до неког евентуалног напада према западу,а то значи и према Ватикану,прво ће да гину ови покатоличени отпади,јер док год њих има зашто би гинули прави католици Италијани,Французи,Аустријанци и остали?

 10. Nebeska Srbija says:

  Nije bolest sve sto boli..verovatno mu je trebala uloga neka pa da se dodvori kome treba,mukica.

 11. Pera pekar says:

  Šta očekujete od potomka sifilisticnog vladike koji je narod držao u bedi a on putovao i je... po Evropi i zaradio sifilis. Posle kao nešto pisao. Potomak zvalavog M. Miljanova koji je na sva zvalava usta hvalio cojstvo kod Arbanasa. Narod koji njacu dok pričaju, laze čim zine a pogotovo kad počnu da urlicu uz gusle.Narod koji se i u 21 vijeku dijeli po plemenima.

 12. deda mraz says:

  Ma nije ovaj komunisticki sljam iz titograda nama najveci problem jer su oni druga liga i ima ih toliko malo da nisu vredni pomena nego je nama nas komunisticki sljam problem u Beogradu i oni ih odrzavaju jer bez naseg komunistickog sljama ovi bi bili vec davno izbrisani iz istorije jer samo pogledajte naseg bivseg sefa kabineta mike spiljka i komadanta Srpske garde vuka draskovica sta govori protiv Srba i nase crkve i kako se djukela komunisticka bori protiv crkve i Rusa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u