МИЛОЈКО ПАНТИЋ ОПЕТ У ТРАНСУ: „Црна Гора победити мора и да се спасе православне џамахирије!“ (ВИДЕО)

MILOJKO PANTIĆ OPET U TRANSU: „Crna Gora pobediti mora i da se spase pravoslavne džamahirije!“ (VIDEO)

11 februara 2020

MILOJKO Pantić godinama unazad poznat je po svojim ispadima i izjavama kojima omalovažava Srbe i Srbiju – državu u kojoj živi. Kao da mu nije dovoljno što je više puta ponizio srpske žrtve i izjednačio Srbe sa ustašama, nazvavši ih i klerofašistima, sada je bivši sportski voditelj otišao korak dalje. Komentarišući proteste pravoslavnog naroda u Crnoj Gori, on je rekao da je cilj svega što se dešava pod plaštom odbrane svetinja samo plan da se na ovim prostorima, kako je rekao, stvori pravoslavna džamahiraja!

Pantić je ovog puta vređao je i optuživao i predsednika Vučića i mitropolita Amfilohija. Poručio je da „Crna Gora pobediti mora u specijalnom ratu koji se protiv te nezavisne i suverene države vodi i spolja i iznutra“.Njegovu izjavu prenosimo u celosti.

“Nedeljama već Srpska pravoslavna Crkva u Crnoj gori manifestacijama, koje zove litije ili molebani, okuplja vernike koji demonstriraju zbog Zakona o položaju verskih zajednica. Zbog tih litija i molebana čak nije održana ni košarkaška utakmica, debi regionalne ABA lige Budućnost – Crvena zvezda. I svaki put posle takvih demostracija u gradovima Crne gore osvanu poruke koje nemaju veze sa hrišćanskom verom i pravoslavljem, a koje otkrivaju pozadinu crkvenih protesta. Grafiti na kojima piše “Ovo je Srbija” ili “Smrt Crnogorcima” samo potvrđuju ono što mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije Radović često ističe. Crnu Goru je po njemu stvorila Srpska pravoslavna crkva i to je srpska država, a Crnogorce kao naciju izmislio je komunistički vođa Broz.

To je onaj isti ratnohuškački vladika iz devetedsetih godina koji je kao neki crkveni Šešelj veličao Karadžića, pričešćivao Arkana i njegovu paravojsku i negirao genocid u Srebrenici. I evo ga, sada se stavlja na čelo pobunjenih Srba koji hoće da sruše legalnu vlast i vrate Crnu Goru u zagrljaj Srbije, a zajedno sa njom i u krilo majčice Rusije.

Dokaz da je to tako jeste vođa Srba u Crnoj Gori Andrija Mandić, koji najpre ispred zgrade Skupštine u Podgorici pozove Srbe na sveti rat i da budu Hristovi vojnici, a onda od zakona pobegne i dobija Vučićevu zaštitu. To je naime bio direktan poziv na napad na državu Crnu Goru.

Zato i Andriju Mandića i ostale navodne velikosrbe i velikopravoslavce u srpskoj Sparti, kako vole da zovu Crnu Goru, treba podsetiti da Isus Hristos nije imao vojsku, da ljudi koji su ga sledili nisu bili vojnici, nisu vodili nikakve svete ratove i nisu tražili bilo čiju smrt, već su širili mir božiji i ljubav među ljudima. Treba takođe da znaju da Isus Hristos nije imao crkve niti hranove i nije se borio za materijalna dobra, već je propovedao stav da je hram svetog duha u svakom verniku i čoveku, ako je zaista čovek, a ne zlikovac ili zločinac.

Svi ti kukavni velikosrbi i čuvari pravoslavlja na postoru bivše velike države nikako ne shvataju ni poruku božjeg čoveka kakav je bio srpski patrijarh Pavle “Budimo ljudi, iako smo Srbi”. U prevodu, prvo budi čovek, pa onda Srbin, Crnogorac, ili bilo koja nacionalnost.

Pitam javno neustavnog vladara Srbije, koji bedni položaj većine stanovništva maskira organizovanjem demonstracija i protesta protiv crnogorske vlasti pod plaštom crkve i navodnih studenata, a u stvari su to članovi njegove pretorijanske garde, profesionalni navijači, šta bi on radio da se u Beogradu pojave grafiti “Smrt Srbima” ili “Srbe na vrbe” kao što njegovi ispisuju u Podgorici “Smrt Crnogorcima”?

Jasno je kao dan da se u Crnoj Gori ne brane nikave svetinje, već se vodi specijalni rat da bi se ta nezavisna država zajedno sa Srbijom pretvorila u pravoslavnu džamahiriju.

I zato u tom ratu i za dobro Srbije i za dobro sporta na ovim prostorima Crna Gora pobediti mora.“

U “blistavu” biografiju Milojka Pantića upisano je da je septembra 2013. rekao da bi Hrvatska sa tri gola razlike trebalo da „razvali“ Srbiju i da će svim srcem navijati za “kockaste”. Tu mora da se doda i da je vređao Sinišu Mihajlovića, a u intervjuu za jedan hrvatski portal rekao je da „Srbi moraju da kleknu, da se izvinu Hrvatima”. U izjavama je otišao toliko daleko da je izjednačio najveću klanicu Srba, Jasenovac, sa toliko puta dokazano fabrikovanim zločinom u Srebrenici. Poručio je da su „raspadom Jugoslavije kleronacionalisti i fašisti uveli region u tamnu noć sa nesanicom“.

– Vi i vaši zločinci, haški optuženici, neću da imenujem, ste srpski izrodi i bruka Srbije. Ubijanjem muslimanskih civila u Srebrenici, nas Srbe ste izjednačili sa ustašama – izjavio je tada Pantić.

KOMENTARI19 komentara

 1. test01 says:

  komunista i idiot, nema veze sa Srbima i Srbijom! Ovakve izjave su na nivou HDZ i radikalnih islamista koji mrze sve sto je srpsko. U drugu ruku je otkrio ko je, sta je i za koga radi! Samo ga dodati na oni dugi spisak osoba koje rade sve protiv Srbije i Srpskog naroda i vratiti im sve po zasluzi kada za to dodje vreme! Neka se seli u Hrvatsku koju toliko voli.

  • padre says:

   Nije on nikakav komunista nego je prosto idiot!

   • . dragana says:

    kompletan idiot

   • Ivke says:

    Ustasa

    • Istina says:

     Govno od covika.

  • Velika Metla says:

   Otac ovoga Milojka je bio predsednik opštine Zvezdara (nisam siguran da je baš Zvezdara,ali jeste jedna opšina u pitanju)i po toj komunističkoj liniji otac je Milojka,totalnog anti-talenta za "spikerovanje",ubacio na TV,da bude sportski komentator. Kada Milojko nije uspeo da bude direktor sportske redakcije na tadašnjoj TV Beograd postao je ogorčeni protivnik svega srbskog. Ovako se isto poneo i Milov ideolog Sekula Drljević,koje je hteo da bude rektor Beogradskog univerziteta,ali mu karakteristike nisu zadovoljile kriterijume za rektora. Od tada Sekule Drljević postaje upravo ovo šta je Milojko,neprijatelj Srbije. Sujeta ih je otrovala. A i neka je.

 2. Kulak says:

  Namerno je umanjivao broj Srba koje su hrvati poklali u Jasenovcu.Taj pantić je neljudsko smeće koji bi rođenog oca prodao svakom ko mu plati jeftin ručak.

  • Za Srbiju says:

   Zašto taj još uvek hoda?

 3. Portopranco says:

  Taj milojko pantić se ustašama uvlači u dupe.Uvlači se tim beštijama koje su srpske civile bacali u jame i spaljivali u pećima Jasenovca.A ko je zapravo taj milojko pantić? Klošar i neznalica.Kroz svoj neslavni život se provlačio blebetanjem i lupetanjem.Ništa drugo nije znao niti je za ljudski rod bilo šta korisno napravio.

 4. Dražen Jovan Petrović says:

  Sad je svima jasno kako i zašto jedan opskurni diktator i mafijaš kao što je milo đukanović decenijama opstaje na vlasti.Njegova realna sila se zasniva na kontroli nad 2000 policajaca,ali i ovakvim budaletinama "pantićima" koji ga podupiru u Beogradu.

 5. Slobodanka says:

  Milojko nije samo glup, nego na prvom mestu je pokvaren. Nije Vučić gospodar ponašanja naroda u Crnoj Gori, niti im je on nekakav uzor. Vučić nema taj značaj koji mu on dodeljuje, a zašto ga upliće? Pantić ne želi da prizna da postoji iskrena i mirna pobuna naroda, nego uplitanje beogradskog malivuka od toga nastoji da napravi jeftinu predstavu. Nije sada kulminirao samo crkveni i verski problem. Nepomenik Milo je potcenio viševekovnu istoriju Crne Gore. Hteo je da svoj narod pretvori u drvo bez korena u savremene samoraste parkoviće bez predaka, da ih pretvori u običnu masu sa kojom će on da mlati kako hoće. Narod na to ne pristaje, ne pristaje da gubi vezu sa svojim precima i sa svojom celokupnom istorijom.

  • Slobodanka says:

   ... nego uplitanjeM

 6. Darko says:

  Dragi milojko, to ti je lako. Ti si fekalija od čoveka. Ako nisi znao, pravoslavlje nije prisilna vera, ne pokrštava ne prevodi, pravoslavlje je dobrovoljna vera. A ti predji u islam ili u katoličanstvo niko ti ne brani. Taman očistiš nas, a oni kako hoće.

 7. Ivke says:

  Nije istina ali ... Daj Bozeda je tako

 8. Drago says:

  Budaletina od čoveka.

 9. Cp6a says:

  Moramo polako da se učimo da je besmisleno komentarisati svaku budalu. Besmisleno je komentarisati govna koja su iz njegovih usta izašla. Za mene je on bio beznadežan slučaj još kad je na početku rata uspeh Crvene Zvezde pomahnitalo proglašavao za uspeh Jugoslovenskog fudbala. A već su se pre toga desili linčovanje Zvezde na Maksimiru, sukobi u Pakracu, Plitvicama, Borovom selu, Zadarska kristalna noć, ubistva Srba u Vukovaru, miniranja njihove imovine i sl.

  • Boze Pravde says:

   Besmislen je ovaj tekst koji ne bi trebalo da je objavljen, samo provocira normalno covjeka.

 10. Suri Cat says:

  Debilčina

 11. petrovgrad says:

  Pijandura

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *