MILOJKO PANTIĆ PIJAN AUTOMOBILOM uleteo u pešačku zonu u Pećincima!

MILOJKO PANTIĆ PIJAN AUTOMOBILOM uleteo u pešačku zonu u Pećincima!

28 jula 2020

Sportski komentator Milojko Pantić (73) uleteo je pijan svojim „ford nju fokusom“ u pešačku zonu večeras u Pećincima, saznaje… Pantić je uspeo da se zaustavi tek kada se popeo automobilom na betonsku binu, a nakon saobraćajne nezgode alkotestiranjem mu je utvrdjeno 1,61 promila alkohola u krvi.On se svojim „fordom“, tipa new focus, nešto pre 22 sata kretao Školskom ulicom u Pećincima i prilikom dolaska na raskrsnicu sa ulicama Posavskog odreda i Braće Krstić nastavio kretanje voziliom pravo, ušao u pešacku zonu i popeo se na betonsku binu koja se nalazi tu i zaustavio se na njoj.

U saobraćajnoj nezgodi na svu sreću niko nije povređen, uključujući i muškarca koji je bio s njim u vozilu.

Ekipe saobraćajne policije obavljaju uvidjaj trenutno na licu mesta, a Pantic će biti odveden na trežnjenje u policijsku stanicu.

(Informer)

KOMENTARI13 komentara

 1. Pravda says:

  Sta ce sad ustaska pijandura da prica.

 2. uddu says:

  Ovo je već previše !Pantiću smeštaju politikantski protivnici.Da je on pripadnik ove nakaradne vlasti,pa tekstovi o niemu u Imformeru bi ovako glasili:"Naš legendarni sportski komentator,Milinko Pantić,dao je savete ljudima na tv Pink,kako da nose maske i drže distancu jedni od drugih,u očekivanju pronalaska vakcine protiv ove opake i smrtonosne bolesti !"

  • test01 says:

   potpuno se slazem sa vama ! Botovi pljuju po njemu na portalima ali pogledajte na YouTube sta covek govori - zamerio se "prvorodjenom" !

 3. uddu says:

  Zaboravio sam da dodam i ;-"Fuj !"

 4. Aleksandra says:

  i dok je radio u rts bio tezak pijandura

 5. Rista says:

  Šta ja znam, ali ipak ga treba streljati. Nije dobar ni kad je trezan, ni kad je pijan...ali vidim ima 73 godine. Kako da osudiš 73 pijane godine?

  • :) says:

   Najcrnje ga osudiš tako što mu daš da mora da čita Ristine komentare. To neće preživeti ni godinu dana.

   • Rista says:

    Aj be nasmejani, nemo se previše uzbuđuješ. Nemo sad da ubacim u petu.

 6. Kulak says:

  Milojko Pantić je merna jedinica za budalaštinu.Totalni kreten.

 7. Ludi Milojko says:

  Ma ljudi, on se na betonsku binu popeo jer je hteo nešto da komentariše. Kako istrebiti srpsku i hrvatsku naciju? Dati im kilo rakije i volan u ruke.

 8. Branko says:

  Prije su mu jugo milicajci opraštali ovakve u/ne/stašluke jer je bio udbaški provokator i špijun.

 9. milorad2 says:

  Mator čovek i pijanac, on je opasnost na putu ničim izazvana,a oni koji ga koriste za svoje planove su djubrad jer je očigledno da taj više ne zna šta radi i priča i kome priča.Gore pročitah komentar lika koji tvrdi da ovo ne bi bila VEST da je crni milojko ljubitelj vučića i da pantiću smeštaju "politikantski protivnici" (kojom se taj deda politikom bavi ja ne znam, a i njegova javna TEŽINA je ZANEMARLJIVA), ali dečko koji to komentariše neće da kaže da bi OPOZICINA žuta štampa JEDVA DOČEKALA ovakva sranja neodgovornog i bolesnog čiče-Ako ništa mogu samo da zaključim da je vučićeva ekipa ili dovoljno PAMETNA ili dovoljno KOREKTNA da NE KORISTI BOLESNE PENZIONERE ZA SOPSTVENU PROMOCIJU.KOMENTARI LJUBITELJA "OPOZICIJE" SU JOŠ JEDAN DOKAZ ZA MENE DA JE SVE TO FUKARA KOJA SAMO HOĆE PARE I VLAST I ZATO I NIKO NE GLASA ZA NJIH.Mislim,da ako mu ne uzmu dozvolu ,biće će još ovakvih ispada,jer je očigledno da je taj čovek potpuno neodgovoran za svoje postupKe pa tako i za svoju ne znam kakvu POLITIKU:)Sramotno je ovo sve što se radi od bolesnog starca.Želim samo da napomenem da NISAM vučićev obožavatelj, da NE GLASAM i DA SE NE BAVIM BALKANSKOM PRIZEMNOM POLITIKOM, I DA JE JEDINI RAZLOG ZAŠTO KOMENTARIŠEM I JEDNE I DRUGE OVDE, TO ŠTO NEĆU VIŠE DA TRPIM POKUŠAJE DA MENE I DRUGE MANJE PAŽLJIVE ČITAOCE OVAKVIH TEKSTOVA I NJIHOVIH KOMENTARA PRAVE BUDALAMA I SA JEDNE I SA DRUGE STRANE.TO SE RADI TAKO ŠTO SE RAŠČLANE SVE REČI I PAŽLJIVO PROVERI NAMERA I SMISAO ONOGA ŠTO TROLOVI PIŠU I TU JE LAKO ODMAH VIDETI LAŽ.ZASADA SU VUČIĆEVI TROLOVI U DALEKOM ZAOSTATKU PO BROJU POJENA ZA GLUPOST I LAŽ U ODNOSU NA "OPOZICIJU" PA GOSPODO IZ "OPOZICIJE" PRIPAZITE MALO ŠTA LUPETATE JER VIŠE LJUDI OVDE NISU BAŠ TAKO NI NAIVNI,NI BLESAVI DA IH NEKO VUČE ZA NOS MOREM IDIOTSKIH LAŽI KOJE SE LAKO PROVERE:)(milojko udbaš:))pa milojko je BIO udbaš, još dok sam ja bio maršal. SVI su bili na "proveri" koji su TADA radili u JEDINOJ TV kući u zemlji pa tako i milojko i još MNOGI stariji "članovi biblioteke",baba sere,portiri,kamermani, "intelektualci demokratske opozicije" "filozofi","pisci","režiseri" ,čiji učenici ili članovi familije, DANAS, opet oće da pale skupštinu.Pa koga oni misle da dalje zajeb. nije mi jasno, ali SFRJ komunizam u srbiji je UMRO SIGURNO, bar jedna dobra stvar iz celog ovog užasa.

  • Rista says:

   Milorade Drugi, čini mi se da je Uddu karikirao svoj komentar ali je u brzini ispustio zadnju reč koja sve objašnjava, pa je naknadno dodao u sledećem komentaru. Meni to izgleda kao sasvim u redu. Glavni deo, onaj prvi komentar stvarno može da deluje "razočaravajuće" ali ja pratim njegove komentare pažljivo, kao i sve ostale komentare i shvatio sam šta je napisao. Inače, po običaju završnica vašeg komentara je opet čvrsto na svome mestu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *