МИЛОШ ЗЕМАН О ИЗБЕГЛИЦАМА: Каменоваће жене по Европи и одсецати руке лоповима!

MILOŠ ZEMAN O IZBEGLICAMA: Kamenovaće žene po Evropi i odsecati ruke lopovima!

17 oktobra 2015

29-praha-prezident-zeman-776Češki predsednik Miloš Zeman ponovo se obrušio na migrante sa Bliskog istoka i Afrike, ovog puta kritikujući islamski veo za koji je rekao da nepravedno skriva žensku lepotu.

– Biće nam uskraćena ženska lepota jer će biti prekrivena od glave do pete – kazao je Zeman u razgovoru sa radnicima jedne mesare u selu Lehotice, na istoku zemlje.

– To bi svakako dobro došlo pojedinim ženama, ali njih i tako ima malo – naveo je 71-godišnji političar, prenosi AFP.

Poznat po kontroverznim izjavama, Zeman je članice ruskog rok sastava „Pusi rajot“ jednom prilikom nazvao „kučkama“, a u nedavnom intervjuu češkom radiju izrekao je niz psovki, navodeći, između ostalog, da je vlada „zaj..la“ stvar sa zakonom.

Obraćajući se izbeglicama koje iz Sirije i Avganistana hrle prema Evropi, češki predsednik je pre nekoliko dana poručio da ih „niko nije pozvao da dođu“.

On je naveo da će jednom kada se nastane migranti „poštovati šerijat umesto češke zakone“, te da će „kamenovati neverne žene i odsecati ruke lopovima“.

Prema podacima češkog ministarstva unutrašnjih poslova, dosad je u Češkoj azil zatražilo 1.115 osoba.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Meri says:

    Pa sad to što će otsecati ruke lopovima Vas političare treba posebno i najviše da zabrine. Neki od Vas neće imati dovoljno ruku. Mene jedino iskreno brine njihov odnos prema ženama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *