МИЛОШЕВИЋ ГРЕШКОМ ДОБИО ТУЂИ ОБРОК, ЧУВАРИ У ПАНИЦИ: Слоба у судници питао за овај инцидент, НАСТАО МУК, па му ИСКЉУЧИЛИ МИКРОФОН

MILOŠEVIĆ GREŠKOM DOBIO TUĐI OBROK, ČUVARI U PANICI: Sloba u sudnici pitao za ovaj incident, NASTAO MUK, pa mu ISKLJUČILI MIKROFON

6 novembra 2018

Holandski istraživač, istoričar i novinar Robin de Rajter objavio je knjigu pod nazivom “Ko je ubio Slobodana Miloševića i zašto?”, u kojoj je objavio više kontroverznih događaja koje bacaju senku na zvaničnu istinu o smrti bivšeg predsedika Srbije u Haškom sudu, 11. marta 2006.

Kao posebno sumnjiv momenat, De Rajter je istakao događaj iz leta 2004, tokom Miloševićevom boravka u pritvoru Haškom tribinula.„Krajem avgusta 2004 u zatvoru u Sheveningenu, za vreme večere, dogodilo se nešto veoma neobično: naime, zatvorsko osoblje jako se uznemirilo kada je Miloševićev obrok dobio neko drugi. Na suđenju, 1. septembra 2004, Milošević je spomenuo ovaj incident. Toga dana reč je imala odbrana. Tribunal je nameravao da Miloševiću oduzme pravo da se sam brani pod izgovorom da on to nije u stanju i na taj način da ga primora na ćutanje. Odbranu je trebalo da preuzme gospodin Stiven. Sve to je izazvalo snažan otpor kod Miloševića i ujedno dovelo do bojkota pri saslušavanju svedoka. Pretila je opasnost da ceo proces propadne. Tribunal je morao da popusti“ – napisao je De Rajter.

Dakle, već tri godine moji lekari me smatraju zdravim i dovoljno sposobnim da se sam branim. I onda se dešava nešto čudno: iznenada se pojavljuje neki `nezavisni` doktor iz Belgije, zemlje gde je sedište NATO-a, i izjavljuje da nisam dovoljno zdrav da samog sebe branim, a svi moji doktori ovde se sa tim jednoglasno slažu…. Po mom mišljenju radi se o manipulaciji; suština cele priče je želja da mi se oduzme mogućnost da kažem istinu. Tužilac, gospodin Džefri Nais, hoće da mi dodeli advokata i stoga što se o meni radi, pa ne mogu da budem nepristrasan. Lično smatram da je druga strana ta koja je u ovom slučaju pristrasna.

Milošević je, kao i obično, izuzetno učtivo još jednom podvukao: „I zato zapamtite dobro: nikada neću odustati, ni po koju cenu, od svog prava da se sam branim, niti ću pristati da mi se to pravo ograniči.“

A zatim je nastavio da govori o čudnim stvarima koje su se u zatvoru desile: „Vi možete da donesete sopstvene zaključke. Međutim, imajte na umu da koristim lekove koje su mi vaši doktori, vaši saradnici, prepisali. Ja nisam sasvim siguran šta se ovde dešava, ali mogu da pozovem kompletno zatvorsko osoblje da posvedoči šta se desilo kada mi je donet obrok namenjen osobi koja sedi na suprotnoj strani prolaza. Digla se prava uzbuna da dobijem hranu koja je baš meni namenjena iako su svi obroci, naizgled, isti. Nisam oko toga pravio problem. Nisam znao šta se dešava. Međutim, budite tako ljubazni i zapišite da su doktori tri godine za redom izjavljivali da sam zdrav, a da sada – posle ovog incidenta – ti isti doktori odjednom izjavljuju da više nisam zdrav.

Ja imam određene pretpostavke, te pretpostavke mogu biti opravdane ili ne, ali za njih postoje jaki dokazi.”, rekao je Milošević u sudnici.

Zatim su sudije ućutkale Slobodana Miloševića tako što su mu isključili mikrofon. Nikada se nije povela istraga povodom ovog alarmirajućeg slučaja!

Holandski novinar je podsetio da je Milošević potom sve češće patio od užasnog pritiska iza očiju i ušiju.

(Alo)

KOMENTARI6 komentara

 1. SLAVKO-KNIN says:

  Milosevic je bijo Ruski agent poslat od strane porazeni KGBa da razbije Jugoslaviju uz podrsku jos jednog Ruskog agenta Tudjmana.Pogledajte dje je Miloseviceva Vamilija?????Citava Vamilija mu je u Rusiji tamo mu je zivijo i onaj brat.Sve su to Ruski igraci koji su imali naredbu da sprovedu odluke Kominterne u zadnjem momentu.Jer im je prjetila opasnost od Zapada i NATO pa su pozurili da razbiju SFRJ inace Americko Englesku tvorevinu.Zatim su procerali sve Srbe iz Hrvatske i djelimicno iz Bosne.Kominternin projekt nije bilo nezavisno Kosovo.Kominterna je bila za Kosovo unutar Srbije .Nezavisno Kosovo je Zapadni projekt ki osveta Srbiji zbog sluzenja Rusima i Kominterni.Kominternin projekat je bijo da se zatru Srbi u Hrvatskoj.Sto su Milosevic i Tudjman odradili.To zapamtite Rusi su celi nestanak Srba iz Hrvatske a ne Amerikanci.A Amerikanci su ki osvetu Srbima zbog sluzenja Rusima odvojili Kosovo od Srbije.Zato velim da je Kosovo izgubljeno onog momenta kad su Milosevic i Tudjman za racun Rusije krenuli u zatiranje Srba u Hrvatskoj.Sve je to povezano i nista nije slucajno.I jos nesta Hrvati u Bosni nikad nece dobiti treci entitet.Bas zato jer su i Hrvati sluzili Rusima devedesetije isto ki Milosevic i Srbi.Zato im Amerikanci nikad treci entitet nece dati.Na protiv radicese upravo unitarna Bosna koja ce biti garant da ce za navjek umreti Ruski planovi o podjeli Bosne na Srpski i Hrvatski dijo.

 2. Budi Bog s nama says:

  Pa to je opšte poznato da su trovali čoveka jer je iznosio dokaze da je NATO kampanja bila teroristička akcija nad civilima tadašnje zemlje radi čega i danas dobijamo učestalo kancere i tako još koji milenijum do dolaska pravednog carstva Božijeg, kada će i taj Milošević da vaskrsne i svi ćemo dobiti platu po delima našim.

  • SLAVKO-KNIN says:

   Milosevic je davno zagnjoijo i sigurno nece vaskrsniti.At i vidim zalis tog izdajnika moje Krajine eli?????

 3. Jovo Veselinovic says:

  milosevic je zvao nato pakt da ude u savez srbija sa amerikom milosevic broji dolare u rusiji i pije viski

  • SLAVKO-KNIN says:

   E moj Jovo kamo srece da je Milosevic zva NATO da primi Srbiju u svoj savez.Danas bi moja Krajina bila Srpska i jedno 250 iljada Krajisnika bi tamo zivilo.Ja bi danas sigurno isa u Drnis traziti posjeke da kupim na stocnoj pijaci.Ali eto izda nas Milosevic izdajnik kaki se zadugo nece roditi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *