МИЛОШЕВИЋ ЈЕ РЕКАО КО СУ ИЗДАЈНИЦИ У СРБИЈИ, а ми нисмо веровали

MILOŠEVIĆ JE REKAO KO SU IZDAJNICI U SRBIJI, a mi nismo verovali

14 avgusta 2017

„Slobodan Milošević je oteran silom sa vlasti, to svi znaju i toga su svi svesni“ smatra, profesor dr Velko Vlkanov, kopredsednik Međunarodnog komiteta za odbranu Slobodana Miloševića.

Povodom ovog događaja profesor Vlkanov je izjavio da je nekadašnji predsednik Srbije i SRJ izgubio život od najamnih ubica 11. marta 2006. godine.

„U ova dva datuma uokviren je jedan neverovatan život posvećen dobrobiti jugoslovenskih naroda, dobrobiti srpskog naroda. Ali, kao i sve velike ličnosti, Milošević prevazilazi okvire svoje nacionalnosti, pretvorivši se u jedan od simbola borbe čovečanstva za pravdu i slobodu, takav simbol kakav su Patris Lumumba, Salvador Aljende, Nelson Mandela.

Čovečanstvo meri svoj rast upravo kroz takve ličnosti, kod kojih je sopstvena sudbina podređena sudbini ljudi. Život Miloševića započeo je u nevelikom srpskom gradu Požarevcu, u porodici običnih radnih ljudi, da bi nastavio na službi istih tih običnih ljudi. Usvojio je najbolje osobine srpskog naroda – osećanje dostojanstva, odanosti, obaveze.

Iznad svega je stavljao sudbinu svoga naroda, sudbinu naroda Jugoslavije. A kao svaki istinski patriota nije imao neprijateljskih osećanja prema drugim narodima. Bio je prožet svešću da je odnos prema drugim narodima – mera odnosa prema sopstvenom narodu. Jer, onaj ko mrzi bilo koji drugi narod – ne može voleti ni sopstveni narod.

Život Miloševića je završio u Hagu, u Holandiji, kuda je otpremljen kako bi pred nelegitimnim sudom odgovarao za tuđe zločine. U stvari, trebalo je da odgovara za zločine onih koji su napali njegovu zemlju i gotovo tri meseca uništavali ljude i imovinu bombama i raketama. Tokom pet godina natovsko pravosuđe je upotrebilo sva moguća sredstva kako bi slomilo volju ovog ponosnog Srbina, i u tome nije uspelo. Na kraju, da ne bi priznale svoju nemoć, te takozvane „sudije“, a u suštini – najmljene ubice u togama, ubile su ga.

Ovaj stih se u punoj meri odnosi i na Slobodana Miloševića, koji je bez dvoumljenja birao radije smrt nego izdaju. I tako je u suštini postao besmrtan. Kako vreme teče, njegov život sve više će se pretvarati u legendu, a njegovo delo – u školu u kojoj se uči hrabrost. A nama ostaje ponos zbog toga što smo se dotakli njegove veličine“, napisao je Vlkanov.

„Potom je na prevaru i pod lažnom optužbom isporučen Hagu. Odlazeći ponosne glave upozorio je srpski narod kakva ga sudbina čeka. Danas Slobodana nema, ali njegove reči surovo odzvanjaju u susretu sa tužnom realnošću i sve više pritiskaju njegove progonitelje. Protiv čoveka kojem je život oduzet u modernom nacističkom kazamatu, seju neistine i laži, sa namerom da ga potisnu iz sećanja i izbrišu iz istorije.

U tu svrhu, junački otpor naroda stranom agresoru, kojem se Slobodan hrabro suprotstavio, nastoje da proglase za nacionalnu zabludu. Oni koji su branili zemlju, maltene se proglašavaju za izdajnike. Istorija je međutim odredila Slobodanu poseban list.

Odabrala ga je za miljenika, dok je njegove rušitelje potisnula u zaborav. Slobodanova vizija i delo postali su deo istorijske svesti i pamćenja naroda. Od silne demokratije, koja je posle Slobodanovog zbacivanja s vlasti navodno preplavila Srbiju, od razuzdane slobode i od svakodnevnog napretka, Srbija nažalost sve više posrće i tetura se ka sunovratu.

Njena privreda je na kolenima. Teritorija je osakaćena, a narod osiromašen i obezglavljen. Sela se prazne, a porodica rastaka. Ono što je suprotno duhu srpskog naroda pokušava da se nametne mladima – laka zarada, oružje, droga, nasilje i sluganstvo.

Srbija je postala jedina država u svetu u kojoj se građani proglašavaju za izbeglice u sopstvenoj zemlji“, istakao je Kočović.

(in4s.net)

 

KOMENTARI36 komentara

 1. Zašto_mora_latinicom_? says:

  Idealizacijom dotičnog ništa se ne postiže. Mnogo je zdravije suočiti se sa činjenicama. Bio je potpuno nedorastao situaciji i zapadnoj nato bagri, ali se zato grčevito branio da ostane na vlasti koristeći se svim sredstvima. Sve je radio voluntaristički, samovoljno, a onda, pod pritiskom sile uvek popuštao. Čak je i višepartijski sistem i parlamentarizam uveo tek kad nije mogao da prođe sa idejom "pluralizma u okviru SSRN"! Najveći je izdajnik prekodrinskih Srba, uvodio im sankcije i bio transmisija pritiska na njih upravo od strane nato bagre misleći da kupuje ulogu faktora mira i stabilnosti, i misleći da on neće doći na red u njihovim destruktivnim planovima. Govorio da Srbi imaju pravo da se bore za ostanak u Jugoslaviji, a zatim dogovorio pad Krajine. Proglašavao opoziciju mračnim silama haosa i beznađa te ih progonio i zlostavljao. Medijski, preko državnih medija, ispirao mozak sopstvenom narodu nikad se ne suočavajući sa istinom. Na kraju, nije se on suprotstavio NATO agresiji, već je bio u dubokoj i sigurnoj rupi, dozvolivši da nam ubiju 3000 ljudi i 12000 izranjavaju i osakate. Na kraju je ipak kapitulirao. Kriv je za mnoge uzaludno izgubljene živote kao i za to što je mnoge oterao da odu iz Srbije i žalosno je što mu sopstveni narod nije sudio, a ne haška nato pravda. Kriv je i zbog toga što je dozvolio svojoj ženi, koja nikad nije bila dobila poverenje naroda, da mu kroji politiku zamišljajući ga kao novog Tita. Na kraju, potpuno je neprirodna i nametnuta ideja u ovom tekstu da bi on mogao postati nekakvim simbolom u svetskim okvirima. Onaj koji svojoj državi, svojim građanima i svom narodu nije ništa dobro doneo, onaj koji je bio potpuno nedorastao svemu na lokalnom balkanskom nivou, ne može pretendovati na bilo kakav svetski značaj.

  • Vlada says:

   Bravo covece. Najveci izdajnik je milosevic.

   • Jovan says:

    Bravo za neznanje! Gospodin Milosevic je Veliki Srbin, a gamad od 5. oktobra 100% nesrpska samoljubiva i srebroljubiva banda!

    • Zabin says:

     Tako je Jovane ali to slepci ne vide!

     • Vlastimir Stanarević says:

      Ako su Drašković, Čeda, Vučić, Labus i Tadić ološ, ne znači automatski da je Sloba bio bolji. Na žalost, našli smo se u istorijskom procepu između sujetnog diktatora-papučića i poganih izdajnika.

    • Beli Orao says:

     Jovane ti si još i pristojan u opisivanju ove gamadi i ušiju ,izdajničkih zlotvora ,šipkolizača i ništavila ,bezumnika ,i izroda kopilećeg!!!

  • Dusan says:

   Sve sto ste rekli stoji. Ali stoji i ono sto je on rekao. I sve sto je rekao pre pada 5-og oktobra,i desilo se. Nikad ga nisam ni voleo niti podrzavao njegovu politiku. Ali je istinu danasnjice pogodio. Neka ga pamte kako hoce,neka ga voli ko hoce. Neka zauzme mesto u istoriji onako kako je i zasluzio. Ali je cinjenica da smo danas upravo ono sto nam je i prognozirao. Tuzno i zalosno.

   • longin says:

    Kad ti kažeš, vjerovatno je tak!

  • Jovan says:

   Ceo tvoj tekst je prepisan sa NATOzeroristickih biltena CNN, BBC, Vasington Post, Dojce vele, ... To sve o Milosevicu vec 25 godina i vise govore teroristi sa Zapada i "prijatelji Srba". Rat su poceli, vojno i propagandno vodili Vatikan, USA, UK i Nemacka u cilju razaranje srpskog naroda teritorijalno i ekonomski u cilju sirenja katolicanstva i nato; Milosevic sa tim nema ni TRUNKE KRIVICE , osim sto je bio Srbin i Predsednik. I prestanite tu glupu PROPAGANDU ZAPADNIH TERORISTA da ponavljate kao papagaji. Milosevic kao CASTAN I POSTEN SRBIN se nije snasao u NEPOTREBNIM pregovorima sa ZAPDNIM KRIMINALCIMA, LAZOVIMA I OTPADOM LJUDSKE VRSTE. Da te potsetim da je Krajina kao i KiM, ... trebalo da budu Srpske teritorije pod UN, ali Lazljivi Zapanjaci su to prekrsili; o kakvoj izdaji ti pricas????? Ponavljas Natoteroristicke lazi kojima su ti mozak ISPRALI, suprotno ISTINI.

   • kuka says:

    Ti, čoveče, pokušavaš da nas uveriš u svoju istinu kao da mi nismo živeli u Srbiji Miloševićevog doba. A mi sve njegove gafove na svojoj koži osećali i znamo svaki detalj njegovih makro i mikro poteza. Sve znamo, ne možeš izbrisati naše sećanje. Niko od nas Miloševića i ne optužuje da je započeo rat, to ti podvaljuješ. I Milošević uopšte nije Srbin, nego ustaša. Potraži slike biskupa Smiljana Čekade pa ćeš se i sam uveriti da su on i Milošević jedan te isti čovek. I nauči da ponekad za pojas zadeneš.

    • Jovan says:

     A sta ste videli to???! Sankcije od Nato terorista koje su uvedene iz opisanih razloga i koje su pretvorile Srbiju u "Varsavski geto" , nametnut rat,laz i stavicna propaganda o Milosevicu kao diktatoru i kasapinu. Za sve to vreme Cia i Mi6 vrsljaju po Srbiji i vrse ubistva, po vec mnogo puta vidjenim scenarijama po svetu, pripisujuci to Milosevicu. Rat nije blagostanje, bila je oskudica u svemu ali su ipak vecina preduzeca radila u ratnom rezimu i pod najgorim sankcijama(posle su te firme kvislinzi unistili u "miru"). Imao je premnogo gafova kako ti rece i premnogo gresaka, ali u tim strasnim vremenima i bombama Natoterorista, propagande, domacih kvislinga, i Nato bande koji su gazili svaki dogovor tesko da je moglo bolje. Milosevic je izdan od Srba koji su verovali Nato propagandi. I fa te potsetim sta je akademik Kovacevic rekaoi Mihizu(velikom Srbinu i antikomunosti) da je on cist hrvat u poredjenju sa Milosevicem. A i ta slika je verovatno Natopropaganda i laz. Sve sto se poklapa sa Nato propagandom i objave u Zapadnim biltenima, izjave njihovih terorista od Blera, Clintona do Sarpinga i ostalih gladnogovornika "sirenja demokratije", covek koji drzi do sebe i ima. bar IQ 20+ mora to da odbaci. Milosevic nije bio jak i pravio lose kompromise sa neprijatelja unutrasnjim i spoljasnjim ali u poredjenju sa ostalim partijskim vodjama tzv. demokracije Veliki, to se ppkazalo tek posle 5. oktobra 2000. i okupacije. Ja nikada nisam bio glasac Milosevica, ni bio clan partije, ni simpatizer( za razliku od mnogih koji su glasali za njega a posle ga IZDALI), ali vidim da i dalje traje satanizacija Srba i Milosevica i moji komentari su protiv LAZLJIVIH ZAPADNOH PLJACKASA I NATO TERORISTA koji pljackaju narode i drzave sirom sveta a za to krive one koji brane svoj narod! Znam da moj odgovor nece promeniti tvoj stav o Milosevicu, ali sam dao objasnjenje zasto.

     • kuka says:

      Ma neću ja da tupim prste o tastaturu polemišući sa tobom o Miloševiću, goreo u paklu tamo on! Samo te podsećam da je i on bio ustaša, a ti ako hoćeš shvati i prihvati, ako nećeš, a ti nemoj. Na volju ti.

      • Jovan says:

       Da je ustasa ni jedan Zapadni medij ni jedan politicar i predsenika Natoteroridticko-pljackaske bande ni jednu ruznu rec rekao o njemu nebi, a kamoli satanizovao 30godina permanentno!!!

       • kuka says:

        To lajanje na njega im je bilo alibi za uništavanje nas, kako ne razumeš? Šta su nam drugo mogli prigovoriti? Konstitutivnoj, napola poklanoj manjini u Hrvatskoj? Nadji i jedan jedini razlog zbog kog su mogli da nam nalepe krivicu zbog koje će smeti da nas bombarduju radioaktivnim otpadom. Nema ga, pa su morali da izmisle Miloševića. I onda su se sve ustaše na tadašnjoj srpskoj pol. sceni Milošević, Šešelj i njegovi radikali, Drašković i slični, udružile da krivicu preko Miloševića zalepe Srbima. Svetski mediji bi onda preuzimali ovu ustašku melodiju o Srbima koljačima i širili je dok cela planeta nije postala potpuno ubedjena u njenu istinitost i tako su stvari eskalirale do bombardovanja '99. U medjuvremenu je počinjen čitav niz masovnih zločina nad Srbima, ali to niko u svetu nije ni primetio jer je svet djipao u ritmu zlikovačke melodije o zlim Srbima.

        • Jovan says:

         Plan bombardovanja je bio gotov i pre Milosevica. Izgovor je isti kao i 1914. i 1941. Da nije bio Milosevic bio bi drugi izgovor! A da je ustasa Vatikan bi ga proglasio za sveca, jer Vatikan ustase proglasava blazenim i svetim, jos bi dobio Nobela je Zapadni pljackasi tako nagradjuju one koji cine zlocine ili podrzavaju pljacku pravoslavnih i malih naroda(vidi sve dobitnika Nobela za mir i knjiuevnost poslednjih 1/4 veka vladavine jednoumlja).

         • Jovan says:

          Da dodam i ne ogresim u vezi Nobela -Jedino Dilan je OK.

   • Miki says:

    Jovan je rekao istinu i samo istinu

  • Milja says:

   I danas njegovi vode istu politiku. Ja njegovo vreme gledam kao katastrofalno, u svakom pogledu

 2. Jovan says:

  Prof. dr. je lepo poredjenje sa velikanima Aljendea, Lumumbe, ... koji su ubijeni od strane pljackaskih hordi USA i Engleza koji su bogatstvo sticali iskljucivo pljackom kolonija i ubijanjem pravih rodoljuba i drzavnika koji su bili na strani svog naroda, za razliku od nitkova i izdajnika koji su uvek bili na strani okupatora. Na zalost SRPSKI OTPAD koji je uz pomoc Nato terorista prvo razorio Srbiju pa teroristickim paljenjem Skupstine oborili srpsku vlast Milosevica. Banda antisrpska koja je poslala Milosevica u Hag da ga tamo ubiju njihovi gospodari, unistila svu ekonomju zemlje i Srbe pretvora u robove Novog Kolonijalnog Sveta je na zalost jos uvek u svim segmentima drzave, nvo, medijima, kuluri, skolama i fakultetima kojima rasrbljavaju Srbe(" debilanama" kako ih pravilno naziva dr Petrovic)- imaju 100% vlast . I dalje se u medijima, tzv. kulturi razna glupava glumatala i pevci govori ruzno o Milosevicu i Srbima, lazi o Srebrenici, KiM, Sarajevu, Mostaru, Vukovaru, Krajini, .... Propaganda Zapadna i domacih slugu svakodnevno ne prestaje da siri lazi o Milosevicevoj krivici za rat, Krajinu, Kosovu,... da bi prikrila svoju genocidnost prema srpskom narodu unistavanjem 100 000 prduzeca, ubijanjem i ponizavanjem heroja odbrane srpskih zemalja. Oni su za to debelo placeni preko raznih "nevladinih fondova" , pljackanim parama od unistenih preduzeca. Nadam se da ce doci dan kada ce se suditi svima njima(Vuku, Canku, Cedi, Otporasima, NVO, ..) koji su satanizovanjem Milosevica(od 1990- 2017.) INISTAVALI SRBE U CELOJ SFRJ!!! Milosevic ubijen samo zato sto je odbio da sluzi kovacima laznog novca i odbio "monitoring MMF i raspisao zajam za preporod NEZAVISNE I SLOBODNE SRBIJE, odbo cepanje SFRJ na 8 kolonija, i najvaznije odbo da prefa preduzeca, rudnike, uemlju, vodu i vazduh pljackaskim hordama sa Zapada. Pljacku naroda srpskog domaci izdajnici i njihovi Zapadni mentori kriminala zovu "sirenje demokratije" i time jos uvek ispiraju mozak GLADNOM I PREBIJENOM I VEC SKROZ ISTREBLJENOM NARODU SRPSKOM. Ali ISTINA ce kad tad izaci. na videlo da Milosevic bio prvi posle Karadjordja srpski vladar, i na zalost Srba poslednji- posle njega od 2000-te Srbijom vladaju antisrbi i nesrbi.

  • Draga says:

   On je Nas deo Nas radio je za svoju zemlju koliko je umeo i znao ipak Niko nemoze da ospori da je mucki izdat na Vidovdan od Dindica a oboicu su ih ubili neprijatelji za koje Nas Narod glasa da im budemo sluge ...mala smo mMi zemlja i konacno moramo da se opredelimo za blok Nase brace sa kojima imamo skoro sve zajednicko ....mrznju zapada Nasu veru jezik poreklo ..zivela Rusija...Nikada Nas nisu ubijali..a to je valjda najvaznije!!!

  • Draga says:

   On je Nas deo Nas radio je za svoju zemlju koliko je umeo i znao ipak Niko nemoze da ospori da je mucki izdat na Vidovdan od Dindica a oboicu su ih ubili neprijatelji za koje Nas Narod glasa da im budemo sluge ...mala smo mMi zemlja i konacno moramo da se opredelimo za blok Nase brace sa kojima imamo skoro sve zajednicko ....mrznju zapada Nasu veru jezik poreklo ..zivela Rusija...Nikada Nas nisu ubijali..a to je valjda najvaznije!!!

  • kuka says:

   Ala vezeš sitan vezak!!!

 3. kuka says:

  Niko ne pokušava da proglasi odbranu za nacionalnu zabludu. Ima mnogo drugih zabluda za koje je Milošević odgovoran, koje su njegova svesna podvala i koje su sastavni deo plana/zavere za razbijanje SFRJ i uništenje Srba i Srbije. Ali meni se čini da bi već bilo vreme da se raspusti taj komitet za odbranu S. Miloševića i puste ljudi da sami misle svojim glavama.

 4. goran says:

  Ma koga zanima danas Milosevic, dajte Mira da vrati pare iznesene iz Srbije, pa da nastavimo razgovor.

  • Jovan says:

   Milosevic je poslednji srpski predednik izabran u miru i legalno, i zanima svakog ko je srbin i srpskoga roda. Ovi posle teroristickog preuzimanja vlast 5. oktobra nisu PRAVI je Srbija nije slobodna zemlja vec NATO KOLONIJA a Srbi ROBOVI i besplatna radna snaga. A za pare pitaj DOSmanlije i Vuka, NVO, Otpor, i sve koji su OKUPACIJU I PLJACKU SRBIJE nazvali TRANZICIJA( tj. pare su trenziciono presle u njihov dzep)!

  • doktrina soka, says:

   @gorane,a sta mislis i za koga ti agitiras ,da Mira vrati pare ,kome? Veroatno tebi,hahahaa.Narod te pare nece videti,tako da je meni svejedno.

 5. hristina says:

  Cast i slava Srbinu Slobodanu Milosevicu! Ziveo!!!

 6. Mlax says:

  Srbija je izgubila nezavisnost 05.10.2000......

 7. triglav says:

  da je "iznad svega stavljao sudbinu naroda jugoslavije" ne bi dozvolio, da milan kučan napusti poslednji kongres skj.

  • Way says:

   Ovo je tačno, nije smeo da dozvoli ili pojača republičku netrpeljivost unutar jedne države zvane Yu. Svaka republika je po tadašnjem ustavu imala pravo na samoopredeljenje do otcepljenja. Što se i dogodilo uz ratne sukobe, što jednostavno nije smelo da se desi. Nije prihvatio labavu konfederaciju što je bilo najlogičnije i najbolje rešenje za sve. Tako Zloba ima veliku krivicu, ali i veliko pravo što se tiče srbskih izdajnika i jajara koji su i dan danas tu, dok ne istroše i ovo malo parče srbijice. Što se tiče srbijice "Zloba je mrtav, Živeo Zlobo. srpski junak, kakav takav ali srpski." Što se tiče svega ostalog - totalni idijot jer ne postoji stvar u kojoj on nije pogrešio, osim za domaće izdajnike - naravno.

   • Jovan says:

    Plan razbijanje SFRJ je napravljen pre Milosevica, njegov "greh" sto je vracanjem Vojvodine i KiM u sastava tadasnje UZASa razbio pljan cepanja SFRJ na 8 kolonija, i time navukao bes Zapadnih bandita( njima je svaka Srbija veca od Beogradsko pasaluka- Velika Srbija)! Plus ne pristajanje da im preda svu privredu i zemlju, sto su DOS kvislinzi uradili. Znaci bas suprotno.

 8. Tuga svuda says:

  Pravo ludilo vlada Srbijom, ovaj članak, a i komentari to dokazuju... Narod koji živi na ivici bede, sa uništenim sistemom vrednosti, kulturom i obrazovanjem, prepucava se ko je bolji od izdajnika!! Svako ko tvrdi da je Milošević bio patriota, ili je neupućen ili nešto što ima veze sa medicinom... A da su posle njegovog pada dovedeni na vlast izdajnici i plaćenici, pa kome to još nije jasno, ekipa Labus, Dinkić, pokojni Đinđić, Čeda, Vlahović... pa i ovi današnji repovi te ekipe, pogledajte koliko je samo Srbija pokradena tokom privatizacija, koliko je kredita uzeto u ime države za potrebe pojedinaca...? Gde nam je danas zdravstvo, obrazovanje, industrija, privreda... Privatizujemo JAT da en bi pravio gubitke a onda sipamo milione u džepove stranaca, Fiat isto, u Smederevu isto...A Torlak u likvidaciji već pune 4 godine, dok našoj deci prisilno dajemo vakcine sa zapada, koje njihova deca ne dobijaju!! I neko ovde veruje da je sve to slučajno??

  • TARAS BULJBA says:

   NAJGORE JE STO POLITICKA MAFIJA(LABUS,DINKIC,CANAK,TADIC,ZIVKOVIC,POKOJNI DJINDJIC,CEDA JOVANOVIC,VLAHOVIC NECE NIKADA ODGOVARATI ZA PRIVATIZACIONO PLJACKANJE SRBIJE,ZA RASPRODAJU DRZAVNE I DRUSTVENE IMOVINE U BESCENJE.DANAS JE ALEKSANDAR VLAHOVIC BIVSI MINISTAR PRIVATIZACIJE UGLEDNI PREDSEDNIK UDRUZENJA EKONOMISTA SRBIJE I SEDEO JE NA BIZNIS FORUMU NA KOPAONIKU PORED NASEG NAJVECEG USRECITELJA I REFORMATORA ALEKSANDRA VUCICA.KO IMA I MALO MOZGA I PAMCENJA,MOZE DA SE SETI STA JE DANASNJI PREDSEDNIK SRBIJE VUCIC PRICAO NAJGORE O ALEKSANDRU VLAHOVICU.ALEKSANDAR VLAHOVIC JE IZVRSIO PRIVATIZACIJSKU PLJACKU SMEDREVSKE ZELEZARE,KADA JE MESEC DANA POSLE LIKVIDACIJE ZORANA DJNDJICA PRODATA NA NAMESTENOM TENDERU AMERICKOJ KOMPANIJI JU ES STILU.DEMOKRATSKA OPZOCIJA SRBIJE ILI DOS NA CELU SA VOJISLAVOM KOSTUNICOM I POKOJNIM ZORANOM DJINDJICEM,NANELA JE SRBIJI 100 PUTA VECE ZLO NEGO NATO BOMBARDERII OSIROMASENI URANIJUM.

 9. Goran says:

  Milosevica su prevarili i izdali ondasnji ruski politicari

  • ilija says:

   milosevic je naj veci izdajnik on nije branijo ni jugoslaviju ni srbe srbske vode je on ubijo a nije alija ni tudman miosevic je samo kupijo pare od jugoslavije i odneo u rusiju -50- milijardi taj narod u srbiji je stoka koja nece da zna za izdajnike milosevic nije ratni zlocinac osuden u hagu a deje onda sto ne dode u srbiju odno pare i nesme i pobijo sve srbe

 10. Lune says:

  Hm,hmm...izdajnika je bilo mnogo, u kriznim. stabovima " djeneralstaba".." Firmam" I ne Mali Broj u " udruzenju starosedelaca srbije"... I dalje " Titho tece Misisipi" kao " reka bez povratka"

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *