МИЛОШЕВИЋ НАМ ЈЕ ДАВНО РЕКАО, АЛИ МУ НИСМО ВЕРОВАЛИ: Ево ко су издајници у Србији и шта нас све чека! (ВИДЕО)

МИЛОШЕВИЋ НАМ ЈЕ ДАВНО РЕКАО, АЛИ МУ НИСМО ВЕРОВАЛИ: Ево ко су издајници у Србији и шта нас све чека! (ВИДЕО)

7 децембра 2018

Милошевић је отеран силом са власти. Наиме, професор др Велко Влканов, копредседник Међународног комитета за одбрану Слободана Милошевића, поводом овог догађаја рекао је да је некадашњи председник Србије и СРЈ изгубио живот од најамних убица 11. марта 2006. године.

– У ова два датума уоквирен је један невероватан живот посвећен добробити југословенских народа, добробити српског народа. Али, као и све велике личности, Милошевић превазилази оквире своје националности, претворивши се у један од симбола борбе човечанства за правду и слободу, такав симбол какав су Патрис Лумумба, Салвадор Аљенде, Нелсон Мандела – каже др Велко Влканов.Човечанство мери свој раст управо кроз такве личности, код којих је сопствена судбина подређена судбини људи. Живот Милошевића започео је у невеликом српском граду Пожаревцу, у породици обичних радних људи, да би наставио на служби истих тих обичних људи. Усвојио је најбоље особине српског народа – осећање достојанства, оданости, обавезе.

Био је прожет свешћу да је однос према другим народима – мера односа према сопственом народу. Јер, онај ко мрзи било који други народ – не може волети ни сопствени народ.Изнад свега је стављао судбину свога народа, судбину народа Југославије. А као сваки истински патриота није имао непријатељских осећања према другим народима.

Живот Милошевића је завршио у Хагу, у Холандији, куда је отпремљен како би пред нелегитимним судом одговарао за туђе злочине. Заправо требало је да одговара за злочине оних који су напали његову земљу и готово три месеца уништавали људе и имовину бомбама и ракетама.

Током пет година натовско правосуђе је употребило сва могућа средства како би сломило вољу овог поносног Србина, и у томе није успело. На крају, да не би признале своју немоћ, те такозване „судије“, а у суштини – најмљене убице у тогама, убиле су га.

Поменућу један стих великог бугарског песника Георгија Џагарова, посвећен судбини ухапшеног антифашисте: „Он не хтеде на колена да падне, милије му беше да занавек очима гледати престане“.

Овај стих се у пуној мери односи и на Слободана Милошевића, који је без двоумљења бирао радије смрт него издају. И тако је у суштини постао бесмртан. Како време тече, његов живот све више ће се претварати у легенду, а његово дело – у школу у којој се учи храброст. А нама остаје понос због тога што смо се дотакли његове величине“, написао је Влканов.

„Потом је на превару и под лажном оптужбом испоручен Хагу. Одлазећи поносне главе упозорио је српски народ каква га судбина чека. Данас Слободана нема, али његове речи сурово одзвањају у сусрету са тужном реалношћу и све више притискају његове прогонитеље. Против човека којем је живот одузет у модерном нацистичком казамату, сеју неистине и лажи, са намером да га потисну из сећања и избришу из историје.

У ту сврху, јуначки отпор народа страном агресору, којем се Слободан храбро супротставио, настоје да прогласе за националну заблуду. Они који су бранили земљу, малтене се проглашавају за издајнике. Историја је међутим одредила Слободану посебан лист.

Одабрала га је за миљеника, док је његове рушитеље потиснула у заборав. Слободанова визија и дело постали су део историјске свести и памћења народа. Од силне демократије, која је после Слободановог збацивања с власти наводно преплавила Србију, од разуздане слободе и од свакодневног напретка, Србија нажалост све више посрће и тетура се ка суноврату.

Оно што је супротно духу српског народа покушава да се наметне младима – лака зарада, оружје, дрога, насиље и слуганство. Србија је постала једина држава у свету у којој се грађани проглашавају за избеглице у сопственој земљи“, истакао је Кочовић.

(In4s)

KOMENTARI12 коментара

 1. opet ja says:

  Najveći izdajnik je Milošević, pa onda svi njegovi iz partije i koalicioni partneri, pre svih SRS, što se vidi i sada po tome šta radi SNS i kako uništava Srbiju.

  • Miraš says:

   Polaziš od pretpostavke da smo mogli da se odbranimo od NATO-a i vodeće članice SAD i to u vreme najveće moći SAD i dominacije SAD nad celim svetom. U takvim neuslovima treba razlikovati poraz od izdaje. Da se 1994-1995 Srbija uključila u odbranu nekadašnje RSK to bi bio samoubilački pohod te koliki bi poraz tek tada ostvarili. Tek u toj varijanti pod uslovom da si u nekoj maloj grupi preživelih o kolikoj izdaji bi ti danas pisao? Jasno je od početka 1992 godine po svim Rezolucijama SB UN da se neće pridržavati normi medjunarodnog prava i da nas ne podržava SB UN i to u celosti. Takodje u praksi bilo je jasno da nema za nas ni vojne pomoći, bar ne značajne. Npr. Grčka kao članica NATO-a nastojala je da sačuva svoj obraz, ali time nije mogla da nas spasi. To je bio eksperiment tadašnje medjunarodne zajednice - da li mogu da poraze manji srpski narod ako se svi oni slože oko najbitnijih pitanja. Činjenica je da je njihov eksperiment uspeo te njima treba da čestitamo na velikoj podloj i nepravednoj igri.

 2. deda mraz says:

  Zemljace nemojte nam soliti pamet jer svi od 1945 god. do dana danasnjega su nesta izdali sto se tice Srba,pa i on koji je izdao Srbe u Hrvatskoj,a ovi poslenjega su isti jer su i oni izdavali kao i on jer Srbija je drzava ali ne za Srbe.

  • Posmatrac says:

   Nemoj da brines, vraticemo to pa I vise.

 3. BLuka says:

  Ne vezano za ove sada ali vaš miljenik Milošević nas je i uništio....nema većeg izdajnika od njega.

  • Posmatrac says:

   Eto da nije bilo onog svercera kosulja I pedera tadicija mi nebismo bili zivi.

 4. raikkonen says:

  marva koja je podrzavala zuta gov.a..to jes udaraci u sherpe , nek sad udaraju svoju glavu macolom od 15 kila...reshice se sami svojih muka. eeeeehh srbijooo..medju shljivama !!

  • Posmatrac says:

   Lupat ce oni ponovo u serpe, al ce biti kasno, progutace ih demoktija.

 5. Miraš says:

  Najgluplja i najštetnija čokrlija koja je hodala Srbijom je DOS. Oni su nas posle 05 Oktobra zaključali u ovakav kvazidemokratski i pljačkaški GETO sistem iz kog zasad (kao da) izlaza nema. Treba razumeti da kod nas i posle DOS-a vlada DOS jer samo preleću u nove vladajuće stranke i koalicije istog sadržaja - marionetskog i kvislinškog. .... Neku nadu daju promene u svetu koje su primetne ali treba to dočekati. Interesantno je šta je poručio otac Tadej Vitovnički, a ni on nije simpatisao DOS. .... Osam godina pre jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, otac Tadej je rekao: "Albanci na Kosovu će proglasiti nezavisnost. Ali, to će biti protivpravno. Jednog dana, posle velikih stradanja u koje će upasti Srbija i čitav srpski narod, zbog bogoodstupništva srpskih vlastodržaca ali i jednog dela naroda, ipak će doći do ujedinjenja najvećeg dela Srba. I Amerika i Zapad će Srbe ponovno goniti. Ipak, posle velikih srpskih stradanja (ovo je govorio posle 1999.), iznenada, Amerika i Zapad će doživeti strahoviti poraz, pa će se sva njihova vojska povući sa Kosova. Tada će Srbi, za veoma kratko vreme osloboditi svoju duhovnu kolevku".

  • Posmatrac says:

   DOS znaci veleizdaja, korupcija, sverc, lopovluk, javasluk, prostitucija, pederluk, lazne diplome I doktorati, vile, jahte, "demokratija" .......

   • Ma šta reče says:

    DOS JE UNIŠTIO SRBIJU. ODMAH JE POČELA PRODAJA I POKLANJANJE FABRIKA, PLJAČKANJE.SVAKI LOKALNI LOPOV JE MILIJARDER.DOVODE SE STRANE BANKE A NAŠE ZATVARAJU, ZATVARAMO FABRIKE I DOVODIMO STRANCE UZ SUBVENCIJE.SAD JE TURSKA ROBA BREND, A BILI DU MNOGO IZA NAS. UVOZIMO ČAK IZ ALBANIJE, A NAŠA POLJOPRIVREDA U HAOSU.

 6. Boban says:

  Toliko je voleo Srbe i Srbiju da je svojoj deci ostavio jad i bedu od ;etiri MILIJARDE dolara a nas ostavio u blagostanju u kome i danas uzivamo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u