МИЛОШЕВИЋ НАС ЈЕ УПОЗОРИО: Окупација Косова, одлазак Црне Горе, постаћемо Курди!

MILOŠEVIĆ NAS JE UPOZORIO: Okupacija Kosova, odlazak Crne Gore, postaćemo Kurdi!

7 marta 2016

milosevic-govor 6Slobodan Milošević, bivši predsednik Savezne Republike Jugoslavije, upozoravao je 2. oktobra 2000. godine, dok je još bio na pomenutoj funkciji, šta će se sve dešavati srpskom narodu. U nastavku možete da pročitate izvode iz obraćanja naciji.

„Kao što i sami znate, punu deceniju traju napori da se celo Balkansko poluostrvo stavi pod kontrolu nekih zapadnih sila. Veliki deo tog posla obavljen je uspostavljanjem marionetskih vlada u nekim zemljama, pretvaranjem tih zemalja u zemlje ograničenog suvereniteta ili lišene svakog suvereniteta. Zbog našeg otpora takvoj sudbini za našu zemlju, mi smo bili izloženi svim pritiscima kojima u savremenom svetu ljudi mogu biti izloženi.

… Događaji koji su organizovani za naše izbore su, takođe, deo te organizovane hajke na zemlju i narod, zato što su naša zemlja i narod barijera uspostavljanju potpune dominacije na Balkanskom poluostrvu.

U našoj javnosti već dugo je prisutna grupacija koja, pod imenom opozicione političke partije demokratske orijentacije, zastupa interese vlada koje su nosioci pritisaka na Jugoslaviju, a posebno na Srbiju. Ta grupacija se na ovim izborima pojavila kao Demokratska opozicija Srbije. Njen stvarni šef nije njihov kandidat za predsednika države. Njen dugogodišnji šef je predsednik Demokratske stranke i saradnik vojne alijanse koja je ratovala protiv naše zemlje. On svoju saradnju sa tom alijansom nije mogao ni da sakrije. Uostalom, čitavoj našoj javnosti poznat je njegov apel NATO-u da se Srbija bombarduje onoliko nedelja koliko je neophodno da bi se njen otpor slomio. Na čelu tako organizovane grupacije na ovim izborima nalazi se, dakle, zastupnik vojske i vlada koje su nedavno ratovale protiv Jugoslavije. Zastupajući te interese, iz ove grupacije su našoj javnosti poslate poruke – da će sa njima na čelu Jugoslavija biti izvan svake opasnosti od rata i nasilja, da će doći do ekonomskog prosperiteta, vidno i brzo ostvarenog višeg standarda, takozvanog povratka Jugoslavije u međunarodne institucije, i tako dalje.

Moja je dužnost da vas javno i na vreme upozorim da su ta obećanja lažna. I da stvari stoje obratno, jer upravo naša politika garantuje mir – a njihova samo trajne sukobe i nasilje. A evo zašto.

Uspostavljanjem vlasti koju podržava, odnosno koju instalira zajednica zemalja okupljenih u NATO-u, Jugoslavija bi neizbežno postala zemlja čija bi se teritorija brzo rasparčala. To nisu samo namere NATO-a, to su i predizborna obećanja Demokratske opozicije Srbije.

 

… U sklopu te politike za rasparčavanje Jugoslavije Kosovo bi bilo prva žrtva. Njegov sadašnji status proglasio bi se za legalan i definitivan. To je prvi deo Srbije sa kojim bi ona morala da se oprosti, ne izražavajući, pritom, čak ni nadu da će taj deo njene zemlje jednom moći da joj bude vraćen.

Teritorija koja bi preostala da nosi ime Srbije bila bi okupirana od strane međunarodnih, američkih ili nekih trećih vojnih snaga koje bi tu teritoriju tretirale kao vojni poligon i kao vlasništvo kojim se raspolaže u skladu sa interesima sile čija se vojska na njoj nalazi. Sliku tog raspolaganja i posledice tog raspolaganja, gledali smo već decenijama, a naročito u ovoj deceniji, u mnogim zemljama širom sveta, nažalost, poslednjih godina i u Evropi, na primer na Kosovu, u Republici Srpskoj, Makedoniji, u našem neposrednom okruženju. Srpski narod snašla bi sudbina Kurda, s perspektivom da budu istrebljeni brže jer ih je manje od Kurda i jer bi im kretanje bilo ograničeno na manji prostor nego što je onaj na kome se Kurdi već decenijama nalaze.

Što se Crne Gore tiče, njena sudbina bila bi prepuštena mafiji čija bi pravila igre građani trebalo dobro da znaju. Svaka nedisciplina, a pogotovo svako protivljenje interesima mafije, stavlja vas na listu za odstrel koja isključuje pravo na svako pomilovanje.

… Sam srpski narod istovremeno bi vodio neprekidnu borbu za ponovo uspostavljanje srpske države i za svoje ponovno okupljanje u njoj. Oni ne žele mir i blagostanje na Balkanu, oni žele da ovo bude zona stalnih sukoba i ratova koji bi im pružili alibi za trajno prisustvo.

… Zatim, sve zemlje koje su se našle u statusu ograničenog suvereniteta, s vladama pod uticajem stranih sila, vrtoglavom su brzinom postajale siromašne. I to na način koji isključuje nadu u pravednije i humanije socijalne odnose. Velika podela na većinu siromašnih i manjinu bogatih – to je slika istočne Evrope već nekoliko godina i nju svi možemo da vidimo. Ta slika ne bi mimoišla ni nas. I mi bismo, pod komandom i kontrolom vlasnika naše zemlje, brzo stekli ogromnu većinu veoma siromašnih, čija je perspektiva da iz tog siromaštva izađu veoma, veoma neizvesna i daleka. Manjina bogatih bila bi sastavljena od švercerske elite, kojoj bi bilo dopušteno da bude bogata samo pod uslovom da bude u svakom pogledu lojalna komandi koja odlučuje o sudbini njihove zemlje.

… Jedan od bitnih zadataka marionetske vlasti u svakoj zemlji, pa i u našoj, ako bismo je imali, jeste gubljenje identiteta.

… Gubljenje nacionalnog identiteta je najveći poraz jedne nacije, a to se ne može izbeći u savremenom obliku kolonizacije. Osim toga, taj novi oblik kolonizacije isključuje, već po svojoj prirodi, svaki uslov za izražavanje mišljenja, ispoljavanje volje, a pogotovo isključuje mogućnost za stvaralaštvo bilo koje vrste. Neslobodne zemlje ukidaju pravo građana koji u njima žive da slobodno izraze svoje mišljenje, jer bi se to mišljenje, pre svega, sukobilo sa neslobodom.

Otuda je tortura nad mišljenjem najdosledniji i najneophodniji oblik torture u zemlji koja je izgubila slobodu.

… Naročito želim da naglasim, zbog mladih ljudi, intelektualaca, naučnih radnika, da su zemlje lišene suvereniteta po pravilu lišene i prava na stvaralaštvo, a naročito na stvaralaštvo u oblasti nauke. Veliki centri velike moći, finansiraju naučno stvaralaštvo, kontrolišu domašaje i odlučuju o primeni njegovih rezultata. Zavisne države, ukoliko imaju naučne laboratorije i naučne institute, nemaju ih kao samostalne subjekte, već kao ispostave centrale koja im kontroliše sve, a naročito domašaje u stvaralačkom mišljenju i radu. Ti domašaji moraju se kretati u granicama koje u okupiranu zemlju i okupirani narod neće uneti seme pobune ili emancipacije.

U ovom trenutku, pred drugi krug izbora, zbog sumnje Demokratske opozicije Srbije da može da ostvari rezultat koji im je potreban, pripadnici vrha DOS-a novcem unesenim u zemlju potkupljuju, ucenjuju i zastrašuju građane i organizuju štrajkove, nemire i nasilje, ne bi li zaustavili proizvodnju, svaki rad i svaku aktivnost.

… A građani su dužni da znaju da učešćem u subverziji kojoj je cilj spoljna dominacija nad njihovom zemljom, odnosno okupacija njihove zemlje, snose istorijsku odgovornost za ukidanje prava svojoj zemlji da postoji, ali snose i odgovornost za gubljenje kontrole nad sopstvenim životom.

Prepuštajući svoju zemlju drugima, tuđoj volji, prepuštaju isto tako tuđoj volji i sopstveni život i život svoje dece. I mnoge druge ljude.

Smatrao sam kao svoju dužnost da upozorim građane naše zemlje na posledice aktivnosti koje finansiraju i podržavaju vlade zemalja NATO-a. Građani mogu da mi veruju i ne moraju da mi veruju. Moja je želja da se u moja upozorenja ne uvere kasno, da se ne uvere tek onda kad bude teško da se isprave greške koje su građani u svojoj naivnosti, površnosti ili zabludi sami učinili.

… Moj motiv da svoje mišljenje izrazim na ovaj način nije uopšte lične prirode. Dva puta sam biran za predsednika Srbije i jednom za predsednika Jugoslavije. Valjda bi svakome posle ovih deset godina trebalo da bude jasno da oni ne napadaju Srbiju zbog Miloševića, nego napadaju Miloševića zbog Srbije. Moja savest je u tom pogledu savršeno mirna. Moja savest, međutim, ne bi bila ni najmanje mirna ako svom narodu ne bih, posle svih ovih godina na njegovom čelu, rekao šta mislim o njegovoj sudbini ako bi mu tu sudbinu nametnuo neko drugi, makar i tako što bi narodu objašnjavao kako je takvu sudbinu izabrao sam.

Ta zabluda da bira sam ono što za njega bira neko drugi najopasnija je zabluda i glavni je razlog moje odluke da se javno obratim građanima Jugoslavije.“

(Politika)

KOMENTARI28 komentara

 1. namćor says:

  Amin! Od reči do reči potvrđeno u praksi u ovih 11 godina. Da se razumemo, nisam bio njegov pristalica. Ne zbog Miloševica samog, vec zbog njegovog okruženja (Mira, kćerka, sin..). Nije uspeo da kontroliše svoju porodicu. Ali, sve što je radio u krizi i ratu na porostoru bivše SFRJ je bilo iznuđeno. Jednostavno, nije mogao drugačije. Ne zaboravite, Milošević nije "stvarao" događaje, pa svet reagovao na njih, već su mu "događaji" nameštani, organizovani, pa i falsifikovani, a onda je "svet" (čitaj - Nemačka, USA i ceo NATO), kao zabrinut, reagovao "da zastiti jadne Hrvate, muslimane, Šiptare" od Balkanskog kasapina!

 2. Y says:

  A ko mu je iznudio Dafiment banku, Jugoskandik banku i nebrojene ojađene štediše? Ko mu je iznudio "niko ne sme da vas bije" iz usta i tenkove na narod 9. marta? Mogao bih ovako do jutra. Vi Srbi ste toliko senilan narod da je pravo čudo što imate i ovakvu državu.

 3. ljubisav says:

  Bog da mu dusu prosti! bese u pravu!

  • baja says:

   prvrnice se on u grobu on je znao pa prica da ce se odvojiti crna gora i sad je on pametan heroj njemu dukanovic mile nije pruzijo ruku i reko milosevicu nisi vise presdnik crne gore milosevic je zacutao a nije ga ubijo ko curuviju i i vuka i belog i giska i stanbulica i ostale sramota ko se spominje u danasnjoj sitovaciji srbije srbija na ivici nestanka

 4. namćor says:

  Kao sto rekoh:" Da se razumemo, nisam bio njegov pristalica. Ne zbog Miloševica samog, vec zbog njegovog okruženja...". Nije on ni odobravao ni zabranjivao sve te mahinacije. To je radjeno na nizem nivou. A kao sto sada vidimo, taj narod je bio organizovan i ispranog mozga, od strane, upravo ovih koji su sada na vlasti. I kad razmislim, na TAJ narod, trebalo je da izvede i tenkove i avijaciju i svu vojsku! ZA dobro, upravo tog, zaludjenog naroda! "Niko ne sme da vas bije" je savrseno odgovarala tom vremenu, jer, Srbi su tada na Kosovu bili gradjani ne drugog, vec treceg reda. maltretirani i od Albanaca i od policije. Na zalost, to nije uspeo i da obezbedi, jer u nekim svetskim kuhinjama nije tako bilo predvidjeno.

 5. aleksandar says:

  namcor- koliko ti pojma nemas...

 6. Goran says:

  Kakav god da je bio , pitanje je samo vremena kada ce njegov spomenik da se postavi u Beogradu a vjerovatno i u mnogim drugim Europskim metropolama , i to samo zato jer je jedini u to doba imao muda da se pobuni protiv korporativnog mafijaskog sistema , sistema kojeg u to doba nitko nije ni prepoznavao.

 7. Sremac says:

  Sve je znao samo nije znao da uredi zemlju. Zemlja u kojoj pravda postoji samo u himni, nema čemu dobrom da se nada, kako tada a tako i sada.

 8. kosovac says:

  aleksandar, Ovakav tvoj komentar o znanju mogao je da prolazi do oktobarske revolucije. Zato što nije postojao fizički dokaz za ono što je Milošević i mi ostali, i „namćor“ najlogičnije zaključivali. Sada kada su događaji kompletirani i poklopili sa njihovim predviđanjima, našao si se ti da se brukaš i govoriš nekome da pojma nema. Ako su Vuk Drašković, Ivan Stambolić, Zoran Đinđić, Koštunica, Vesna Pešić u takvima kao ti videli debila kome mogu da usade u memoriju negativni kontekst „Niko ne sme da vas bije“, oni su to očigledno uspeli. Mnogi su već uspeli da se oslobode toga kada su sazreli i razmislili glavom, a ti si ostao invalid. „Niko ne sme da vas bije“ je rečenica koja je sama afirmativno ušla u istoriju, bez traženja dozvola raznih sveznalica.

 9. sony says:

  Kakav god da je bio bolji je od svih njegovih naslednika...svi posle njega su raširili noge i naguzili se, ovaj sad ga puši gde stigne....i kome stigne...a mi smo i dalje u mraku i slepi i ispraćamo decu negde gde je lepše, ako im se posreći da prežive jer su "bad boys" from Serbia. Kakav mrak, da li je neko uopšte svestan šta se dešava ili gledate ko će koga da pojebe na farmi i drugim režimskim programima? kasno je...a mi ne progledasmo....

 10. MILAN MILJKOVIC says:

  Kad sve prevare izidju na videlo put do slobode naci ce napaceni narod. Nase iskustvo je ogromno ali jos uvek ima onih koji ne shvataju da mi nismo samo u krvlju razdvojeni vec smo porobljeni. Jugoslavija je velika opomena svima koji imaju mozga da shvate zasto nam je Zapad to ucinio. Ne da nam pomogne vec da nas porobi i podredi pljacka kao svaku drugu koloniju.Kome Zapad pomogne Bog sigurno nece. Dokazano. Samo Putin moze spasiti planetu!

 11. Baja says:

  Živa je istina da je Njofra Milosevica izlemo kao vola u kupusu

 12. bb says:

  Nije predvideo on nista.On se sa komunistickom kamarilom bogatio na tudjoj krvi.Mogli smo mi i mirno da se podelimo,ali kako bi se vodje obogatile ?Tu racunam sve republike.Koje dete,unuk ili neko iz bliske familije republickih vodja nije bogat ili zbrinut?Nijedan!

  • Garašanin says:

   Puši ti malo DJoku za to što pričaš.

 13. STUDENTI NE U NATO says:

  Počinje studentska kampanja „Imam prava na to, nikad u NATO!“ Neformalna grupa „Studenti za istinu“, koja je organizovala digitalne kampanje protiv rezolucije o Srebrenici, protiv ulaska Kosova u UNESKO i za promociju Dana Republike Srpske, odlučila je da sa svojim kolegama u matici i dijaspori organizuje novu kampanju pod nazivom „Imam prava na to, nikad u NATO!“. Počinje studentska kampanja "Imam prava na to, nikad u NATO!" http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2016/03/Nikad-NATO-Fejsbuk1.jpg Počinje studentska kampanja „Imam prava na to, nikad u NATO!“ (Foto: Fejsbuk) Kako ističu „Studenti za istinu“, na ovaj korak su se odlučili „uvidevši da se Srbija nalazi pred najtežim periodom koji podrazumeva približavanje NATO-u i pritisak da Srbija uđe u NATO“. „Nakon ratifikovanja zakona kojim se NATO-u daju privilegije potpunog prolaza kroz Republiku Srbiju, potpunog imuniteta i mogućnosti korišćenja državnih i privatnih objekata i infrastrukture, a verujući da govorimo u ime preko 4.000 studenata koji su u našoj kampanji potpisali peticiju protiv rezolucije o Srebrenici, smatramo da je svako približavanje Srbije NATO-u ugrožavanje njene bezbednosti, nezavisnosti, njenog suvereniteta, a o emotivnim razlozima, koji su ispunjeni hiljadama glasova koji vape za pravdom i iskupljenjem, da ne govorimo“, navodi se u saopštenju. „Studenti za istinu“ smatraju da je NATO predstavljao i da predstavlja najveću opasnost po bezbednost Srbije, te će svoju kampanju, pored upotrebe društvenih mreža, voditi i preko akcija na terenu, tribina, konferencija i tekstova, koji će imati stručno-naučnu formu. Ova neformalna studentska grupa podseća na tri agresije na srpski nard od strane NATO – u Republici Srpskoj Krajini 1995. godine, Republici Srpskoj 1995. godine i SR Jugoslaviji 1999. godine. „Srbija se nalazi na opasnoj prekretnici da o njenoj sudbini odlučuju oni koji su je do juče bombardovali, a i danas joj otimaju najsvetiji deo teritorije – autonomnu pokrajinu Kosovo i Metohiju. Smatramo da proces koji traje punih sedamnaest godina mora da se zaustavi, a da bi u tome uspeli Srbija i srpski narod moraju dobiti priliku da javno kažu da ne žele u NATO niti žele NATO na svojoj teritoriji“, zaključuju „Studenti za istinu“.

 14. namćor says:

  Evidentno je, cak i ovde, da mnogi, danas jos, zive sa misljenjem koje je bilo deo specijalnog rata protiv Srbije (ne Milosevica). I danas su mnogi uvereni da je ON pljackao! Nije. Da, njegova Mira i deca su radili sve i svasta. I danas se prica o "odnetom novcu na Kipar"....samo niko da ga vrati! Ko jos nije ukapirao:poluistine su mnogo opasnije od potpunih lazi. Jer u njima ima deo istine i jako ih je tesko demantovati. A ceo nacin napada Zapada na Srbiju, zasniva se na poluistinama. Uostalom, necu da ulazim u diskusije, jer mi se to, vec, gadi. A onom sto mi je kazao da nemam pojma..dobro sine, ja nemam pojma. Zato imamo tebe da nam sve objasnis. I dobro je, da bar neko, sve savrseno razume. Jos, ako nam prenese svoje znanje, mozda cemo i mi nesto nauciti.

 15. bb says:

  Pa namcore prijatelju ja cu da ti kazem gde su pare.U Rusiji.Hoces cifru?3 milijarde dolara.Dalje ne bih jer ne mogu da ti budem sin.

 16. bb says:

  Sta studiraju studenti?Megatrend?Pravi studenti su otisli odavde.To malo sto ih je ostalo,mislim na prave studente nemaju ni para ni vremena da vriste po ulicama.Kad zavrse studije napustice zemlju,a kad se jednog dana vrate kao menadzeri,bankari itd.bice vlast.I na razne nacine ce se osvetiti sto ste ga ometali dok je ucio.Pa ste ga jos i oterali u tudjinu.E to vam je i sada slucaj.Dobro pogledajte iza Vucicevih ledja.Vide se,ali nenametljivo.Oni kroje,a ovaj je obican pajac.

 17. bb says:

  Inace i Sloba je ucio zanat za pare u Americi,a govorio je Engleski bolje od bilo kog sudije u Hagu!

 18. kosovac says:

  bb, Kažeš Milošević je zaradio 3 milijarde dolara, nešto mnogo, ali ako prihvatićemo. Te pare je zaradio samo zahvaljujući sankcijama koje su uveli tvoji (moji?) prijatelji. Da nisu bile te sankcije i šverc bez državnog učešća ni tih para ne bi bilo. Da nisu bile te sankcije, ne bi Arkan i Marko švercovali benzin i bogatili se a mi gledali. Da nisu bile te sankcije ne bi kriminalci osetili toliku slobodu. Da nisu bile te sankcije ne bi iz Srpske javnosti isplivali Verani Matići, Sonje Lihte, Kandićke, Danice Draškovićke, ectra, koje bi tebi usadile mržnju prema onima koji su se obogatili političkim kriminalom, a ne oni koji su ti simpatični. Ipak da te utešim, nije sve Mira uzela, Dinkićeve si zaboravio.

 19. genocid u jugoslaviji says:

  nek se nikad vise komunizam ne vrati u srbiju i medu srbski narod AMIN

 20. ljubisav says:

  Procitavsi ove gore napisane komentare dodjoh do zakljucka da je posle njih ista suvisno komentarisati.I dalje smo na nivou jedan u klin drugi u plocu!Zato Nam je za sve ovo vreme posle Slobodana prelepo!!!

 21. dejan says:

  OVO JE BIO JEDAN GLUPAN ZNAO JE ZA USTASIJ U HRVATSKOJ I SMRADA DUKANOVICA SVE JE O TREBAO LIKIVIDARIT DUKANOVICA TUDMANA I TACIJA USTASIJI 95 TREBAO JE SLOMITI ZUBE I TO PRE AKCIJE OLUJA DIVERZIJOM NA SVIM NJIHOVIM ORUDIMA ISPRECAVATI DA IH IKAD DOBIJU TIME BI KRAJINA BILA SACUVANA SRBIJA JE IMALA 1700 000 REGRUTA SVI OVI OKOLO ALIJA TUDMAN DUKANOVIC TACI DA SU BILI LIKVIDIRANI OSTALO BIH JUGOSLAVIJE OVAKO JE SVE OTISLO I SVI OVI NARODI U ROPSTVO I PROPAST I NEMA SANSE DA SE IKAD IZVUKU OD NJIH TU CE BITI SAMO BEDE RASELJAVANJA I UMIRANJA SAD JE KASNO KAD NA VREME NE UCINIS GOTOVA PRICA. NE VERUJEM LICNO U SVETLU BUDUCNOST UOPSTE OVIH BALKANSKIH NARODA PREDUGO TRAJE OVA BEDA I JAD A STRAN I VLASNICI SAMO KORISTE ZA BEDNIH 280 EVRA RADNIKE TO NIJE ZIVOT. BOLJE GROB NEGO ROB IMALA JE ONA KOMUNIISTICKA ISTINE IAKO JE KOMUNIZAM IMAO OGRANICENJA ALI STO JE OVO SAD PLJACKA TAJKUNA PRIVATNI BANDITI ODREDUJU NEKOM ZIVOTE UDEO RADNIKA U VLASNITSVU NE POSTOJI KOJEKAKVI BADITI OREDUJU UZIVOT BIL O STRANI ILI DOMACI SVEJEDNO NEMA OD TOGA NISTA. NEKAD JE RADILO U JEDNOJ FABRICI 10 000 LJUDI I NAKON RASPADA SFRJ SRBIJA IMALA FUG 8 MILJARDI SAD IMA 3 PUTA VISE I TO ZOVU SISTEMOM NAPRETKA NEMA OD TOGA NISTA

 22. ilija says:

  milosevicu ti si napravijo od velike srbije i srba da budu sudbine kurda ostavijo si srbe pod kisobranom u beogradskom pasaluku i otiso si amin

  • Jovan says:

   Sve si pogresno razumeo i video. Milosevic je bio meta nato fasista jer je radio sve suprotno od planova Novog Poretka koji su odlucili da razbiju SFRJ i naprave male kolonije. Milosevic je prvo satavio Srbiju koja je bila pocepana na 3 dela i zvala se UzaS. Odbio je da zaduzuje Srbiju kod lihvara MMF-a i raspisao zajam za preporod Srbije. Odbio je da prede sve prirodne resurse zemlje Zapadu i odbio da unisti sva drzavna preduzeca(sto hiljada) i odbio totalnu vojnu okupaciju zemlje sto je bio glavni ultimatum iz Rambujea. Milosevic je imao mnogo gresaka za tih teskih deset godina sankcija i ratova(vojnih i medijskih), ali najveca mu je bila sto je u vreme najgore agresije na srpski narod glumio demokratu i dozvoljavao stranim placenicima Otporu, DOS, NVO, DB, da razaraju zemlju iznuta. Mada znam da vi ove argumente nikada necete da prihvatite kao tacne jer je natofasisticka propaganda bila i danas je veoma jaka, i totalno isprala i promenila svest srpskog naroda.

 23. ramen says:

  sve sto je predsednik rekao, razumeo sam onog trenutka kada je i govorio, te davne 2000, pratio sam skupstinu 90tih i niko me ne moze ubediti u laz. od 2000 naravno ne izlazim na izbore, jer izbor ne postoji, to je farsa. do sledece revolucije.

 24. Pingback: MILOŠEVIĆ NAS JE DAVNO UPOZORIO, A NISMO MU VEROVALI: Okupacija Kosova, odlazak Crne Gore… a EVO ŠTA NAS TEK ČEKA! – SMc Vijesti

 25. Pingback: MILOŠEVIĆ NAS JE DAVNO UPOZORIO, A NISMO MU VEROVALI: Okupacija Kosova, odlazak Crne Gore… a EVO ŠTA NAS TEK ČEKA! – Portal za sve nacije i sve generacije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *