МИЛОВ РЕЖИМ ГУБИ СВЕ КОНЦЕ! Када брод почне да тоне, пацови први беже: Ко ће на крају остати уз Ђукановића?

MILOV REŽIM GUBI SVE KONCE! Kada brod počne da tone, pacovi prvi beže: Ko će na kraju ostati uz Đukanovića?

18 maja 2020

Iako je crnogorski diktator Milo Đukanović donedavno bio apsolutno siguran u podršku (naročito finansijske prirode) crnogorskih “kontroverznih biznismena“, krugovi bliski Đukanovićevom okruženju su nam preneli da se ova situacija polako ali sigurno menja.Naime, usled najavljene duboke ekonomske krize, koja preti da zbriše veliki deo crnogorske privrede, ali i nestabilne političko-bezbednosne situacije, mnogi od njih su odlučili da “dignu sidro“ i svoje poslove i sredstva izmeste negde drugde, daleko od Crne Gore i Đukanovićevog režima koji već planira kako će im, kroz različite forme predizbornog reketa, naplatiti svoju naklonost i zaštitu.

Šta bi ovo značilo za crnogorski režim, za čiji krvotok sredstva prikupljena od pomenutih izvora predstavljaju neophodnu transfuziju, može se samo naslutiti. Da li će stoga Đukanović, nakon što su brojni tajkunski “pacovi” shvatili da crnogorski režimski brod tone i brže-bolje pobegli, kao kapetan poslednji ostati na njemu?

(Glas javnosti)

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Uz Djuku ce ostati samo Vucko i Putin.

  2. Komsija says:

    Nece sezona propasti, uz Mila ce ostati jos i potpisnici Apela 88, Stipe Mesic, Azem Vljasi, Milan Kucan, Ceda Jovanovic, Slavisa Lekic...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *