МИЛОВ РЕЖИМ ГУБИ СВЕ КОНЦЕ! Када брод почне да тоне, пацови први беже: Ко ће на крају остати уз Ђукановића?

МИЛОВ РЕЖИМ ГУБИ СВЕ КОНЦЕ! Када брод почне да тоне, пацови први беже: Ко ће на крају остати уз Ђукановића?

18 маја 2020

Иако је црногорски диктатор Мило Ђукановић донедавно био апсолутно сигуран у подршку (нарочито финансијске природе) црногорских “контроверзних бизнисмена“, кругови блиски Ђукановићевом окружењу су нам пренели да се ова ситуација полако али сигурно мења.Наиме, услед најављене дубоке економске кризе, која прети да збрише велики део црногорске привреде, али и нестабилне политичко-безбедносне ситуације, многи од њих су одлучили да “дигну сидро“ и своје послове и средства изместе негде другде, далеко од Црне Горе и Ђукановићевог режима који већ планира како ће им, кроз различите форме предизборног рекета, наплатити своју наклоност и заштиту.

Шта би ово значило за црногорски режим, за чији крвоток средства прикупљена од поменутих извора представљају неопходну трансфузију, може се само наслутити. Да ли ће стога Ђукановић, након што су бројни тајкунски “пацови” схватили да црногорски режимски брод тоне и брже-боље побегли, као капетан последњи остати на њему?

(Глас јавности)

KOMENTARI2 коментара

  1. persida says:

    Uz Djuku ce ostati samo Vucko i Putin.

  2. Komsija says:

    Nece sezona propasti, uz Mila ce ostati jos i potpisnici Apela 88, Stipe Mesic, Azem Vljasi, Milan Kucan, Ceda Jovanovic, Slavisa Lekic...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u