МИЛОВ СЛЕДБЕНИК НАЈСТРАШНИЈЕ УВРЕДИО СПЦ

МИЛОВ СЛЕДБЕНИК НАЈСТРАШНИЈЕ УВРЕДИО СПЦ

18 јануара 2021

Члан Главног одбора ДПС Никола Гегај тврди да актуелну владу Здравка Kривокапића, коју сматра једнонационалном, „прожима четништво“.

Он за Спрску православну цркви тврди да је била „покретач свих геноцида“ не простору бивше Југославије.Гегај тврди и да Kривокапића, како наводи, велики број грађана, у државничком смислу, доживљава као „незнавену и неодговорну особу“.

У интервјуу за подгорички портал ЦдМ он је оценио и да, иако нова власт стално говори о помирењу, оно је сада много даље него што је било пре четири године.

Додаје да је „главни штаб“ изборне кампање уочи августовских парламентарних избора била Српска црква на територији Црне Горе и ван ње, која, како каже, не само да је позната по нетолеранцији према другачијим у српском народу и према другим народима у региону већ је и „спиритус мовенс свих геноцида на територији бивше Југославије крајем прошлога века“.

„Читава кампања која је довела на власт ову коалицију имала је сценографију, реторику и делатност која је искључила Црну Гору као независну државу заједно с њеним симболима и достигнућима, Црногорце као народ као и све друге народе у Црној Гори, и то уз екстремизам, лицемерје, пуно небулоза“, рекао је Гегај.

Сматра и да је одбијање да Предлог резолуције о геноциду у Сребреници, који је предложила Бошњачка странка Црне Горе буде на дневном реду Скупштине, много говори о карактеру нове власти у Црној Гори.

То што је Kривокапић честитао Дан Републике Српске председници Жељки Цвијановић, Гегај сматр „поражавајућим“.

„На крају бих навео да ову његову једнонационалну владу прожима из почетка до краја четништво. Дакле, јасно је да са својом четништвом ова власт неће имати добре односе ни са Црном Гором, а камоли са суседним земљама“, рекао је, између осталог, Гегај.

KOMENTARI8 коментара

 1. sumadinac says:

  kako bi ova spodoba razumela sta izgovorila, narocito je patrijarh pocivsi Pavle onako kao "gromada bio terorista" ili ti spiritus movens (cuo nesto siroti gegaj pa bi bosonog jer mu dedovi nisu imali ni za gumenjaka u becku cipelu), drzavni organi srbije su duzni da ga stave na crnu listu sa zabranom ulaska, prolaska, tranfera u i preko teritorije r.srbije..

  • Portopranco says:

   Gegaj je šiptarski terorist koji dila drogu.Dokazani zlikovac.

 2. Srbski vitez says:

  Ovaj degenerik Gegaj može samo da se odgega tamo odakle je i ispao...i da začepi tu smrdljivu gubicu!

 3. Kulak says:

  Ovaj šiptarski genocidni degenerik i diler odlazi direktno u jamu.

 4. Dražen Jovan Petrović says:

  Čim se preziva gegaj taj je sasvim sigurno provereni borac za demokratiju,ljudska prava i širenje građanskih sloboda!!!

 5. Biogradlija says:

  Prodavaču magle gegaju bih poručio da hitno odgega u šiptariju.

 6. miljan says:

  ko ti dade ime nikola? raspop dedeic? nikola potice od grka, pa ti je to mogao dati samo neko iz SPC, ako nisi krsten u grckoj crkvi? e moj gegaj procitaj njegosa osim ako ne mislis da i on bio cetnik> u turcina ruke krvave do lakata, a kod poturice do ramena..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u