МИЛОВ ТЕРОР У НАТО ДРЖАВИ: Нападнути активисти коалиције „Подгорица за 21. вијек“ на Конику!

MILOV TEROR U NATO DRŽAVI: Napadnuti aktivisti koalicije „Podgorica za 21. vijek“ na Koniku!

27 maja 2018

Iz koalicije „Podgorica za 21. vijek“ su saopštili da su ih na Koniku fizički napali aktivisti Demokratske partije socijalista i jednom od aktivista oteli mobilni telefon.

Na Koniku su napadnuti aktivisti i četiri kandidata za odbornika koalicije „Za 21. vijek“, od strane nekoliko desetina aktivista Demokratske partije socijalista (DPS), predvođenih Erom Škrijeljom.

Kandidati za Luka Rakčević, Lazar Prelević, Zoran Mikić i Janko Krstović su, zajedno sa drugim aktivistima te kaolicije, otrkili i snimali punkt Demokratske partije socijalista (DPS), u kome su aktivisti te partije kupovali lične karte.

Tom prilikom, pojavilo se nekoliko automobila i džipova sa zatamnjenim staklima i bez registracija, iz kojih je izašlo nekoliko desetina aktivista DPS koji su prvo započeli verbalni, a zatim i fizički obračun sa kandidatima za odbornike koalicije „Za 21. vijek“.

Tom prilikom, zadate su brojne povrede aktivistima koalicije „Za 21. vijek“. Prelević se nakon napada uputio u Urgentni centar na šivenje zadobijenih rana, drugim aktivistima su zadati brojni udarci pesnicama u delu glave, dok je jednom od njih otuđen mobilni telefon sa kojim je snimao početak incidenta.

Iz koalicije Za 21. vijek dodaju da su pozvali policiju i da još nije izašla na lice mjesta.

Povodom ovog incidentra, koalicije Za 21. vijek najavila je hitnu pres konferenciju.

DPS aktivisti uzimaju pasoše građanima

Iz koalicije „Za 21. vijek“ kažu da im se na Koniku javio građanin kojem je aktivista DPS-a i kandidat za odbornika Isen Gaši uzeo pasoš tokom jučerašnjeg dana i kazao da će mu ga vratiti do danas u 10č.

(IN4S)

KOMENTARI4 komentara

 1. Velika Metla says:

  I treba da ih teroriše,uši zavrće,nego šta! Prepoznao je kukavičluk,strah,licemerje u tom narodu i to debelo koristi! A narod mu to odobrava! I šta sad hoćete? Da vas neko drugi oslobađa zla,je li? Ma nemoj! Ćuti i trpi! Jer nisi za bolje!

 2. Edmond Dantes says:

  Milo Djukanovic,izdajnik,diktator i hulja naravno i idol nasem izdajniku,diktatoru i hulji.

  • IB says:

   Isto sve ceka Srbe u Srbiji,zivi bili pa videli.Zato se ne treba radovati bratovoj "pogibiji"!Al'eto ima nas svakakvih.Jedino Srbi u Rep.Srpskoj imaju jaja kao bikovi,ostali Srbi,Srbi iz Srbije,Makedonije,RSK i CG postali devojcice.ZALOSNO!

 3. vindfaker says:

  CG je udruzenje cobana a na drzava, kakva bre drzava....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *