МИЛОВА ДИКТАТУРА: Милови полицајци се иживљавају над грађанима!

MILOVA DIKTATURA: Milovi policajci se iživljavaju nad građanima!

21 decembra 2015

sa-protesta-in4sU povratku sa sinoćnih antivladinih protesta, interventna jedinica Uprave policije je zaustavila autobus Nikšićana u novom pokušaju da maltretiranjima zastraše one koji se bune protiv tiranije režima, prenosi portal In4S.

Kako se navodi u izveštaju, oko 30 pripadnika policije izveli su 5-6 Nikšićana, članova Nove srpske demokratije, iz autobusa i izvršila pretres pri čemu nije nađeno ništa sumnjivo. Prisutni su rekli da je scena podsećala na „terorisanje kao u nekoj državi gde je na vlasti vojna hunta“.

Dok su im pretili lišavanjem slobode i odvođenjem u pritvor, u međuvremenu su iz vozila izašli svi demonstranti i poručili policiji: „Možete nas sve uhapsiti, ne samo njih, ali to vam ne bismo preporučili!“

Uviđajući da su svi Nikšićani iz autobusa spremni da ostanu jedinstveni i ne dozvole iživljavanje nad izdvojenim demonstrantima, pripadnici interventne su odustali od njihovog lišavanja slobode i daljeg maltretiranja.

(In4S.net)

KOMENTARI3 komentara

  1. Alojzije Stepinac says:

    Ništa od svega toga. Crna Gora sigurno postaje nova članica NATO-a. Čak i Putin zna da to ne može spriječiti. Ovo je samo predstava za budale, a karte su već podijeljene i Crna Gora je pripala Zapadu.

  2. Apis says:

    Alojzije javi se noćas u 23,00h da popusis Milu i povedi mamu, ona će meni.

  3. Alojzije Stepinac says:

    Morat ćeš ti naučit cuclat, jer ti dolazi NATO i s juga. :-D

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *