Mina Milenković lagala da je silovana

Mina Milenković lagala da je silovana

24 juna 2013

Mina Milenković - facebookManekenka Mina Milenković (21) nije silovana, utvrđeno je lekarskim pregledom na GAK-u, saznaje „Blic“. Tvrdnje Mine Milenković da je silovana, nisu tačne – kaže za „Blic“ izvor iz MUP Srbije.  On navodi da je lekarskim pregledom utvrđeno da Mina ima povrede po licu, kao i da se sada isputuje na koji način je ona povređena.

Mina je nestala u subotu ujutru, nakon što se na splavu „River“ posvađala sa bivšim dečkom Aleksandrom Ć. “Ona je napravila scenu na splavu, napila se, a zatim je obezbeđenje izbacilo napolje. Tada je ušla u automobil, koji joj je ranije dao dečko. Autom je udarila nekoliko okolo parkiranih automobila, a zatim izašla napolje. Od tada do nedelje popodne niko je nije video“, kažu u policiji.

Minu je u nedelju primetila žena u Resniku, od koje je ona zatražila da pozove Aleksandra Ć. Žena je zatim pozvala i policiju. “Mina tvrdi da su je otela dvojica mladića, stavili je u automobil i odvezli u Zemun, u stan u kome su je tukli i silovali“, kažu u policiji.

Ona, međutim, nije mogla da opiše kako ti mladići izgledaju, ni gde se nalazi stan u kome je odvedena, zbog čega policija sumnja u njenu verziju priče. Ona će danas ponovo biti saslušana u policiji.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *