МИНИСТАРКА БиХ позива на укидање РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: „Додик је Хитлер, Срби су нацисти“

MINISTARKA BiH poziva na ukidanje REPUBLIKE SRPSKE: „Dodik je Hitler, Srbi su nacisti“

13 decembra 2020

MINISTARKA inostranih poslova BiH Bisera Turković gostovala je na Face TV gde je, između ostalog, govorila o ukudanju ukidanju Republike Srpske, te pozvala i strance da se umešaju u proces stvaranja unitarne BiH.

Naspram sebe je imala proverenog bosanskog unitaristu Senada Hadžifejzovića koji joj je odmah rekao da je on za ukidanje Federacije BiH nezavisno od pozicije RS, a i da bi unutar FBiH poukidao kantone…Ona je rekla da može da zamisli da budu ukinuti entiteti u BiH jer je „BiH postojala i bez entiteta“, kao i da je to moguće „voljom naroda i sa podrškom sa strane“.

„Kad bi pravosuđe funkcionisalo onako kako treba i kada bi se svi oni koji su stekli enormno bogatstvo u ovih 25 godina stavili na ona mjesta gdje bi trebalo da se nalaze, zar mislite da bi stanovništvo bilo protiv toga da ima bolji život? Oni jesu sada pod pritiskom, ali bili su i Nijemci pod pritiskom Hitlera, ali su ipak izašli iz tog perioda. Jednom kada glavno lice, koje je odgovorno, naiđe na adekvatnu kaznu ili promjeni kurs svog ponašanja, mnoge stvari se stvari postave u drugačijem kontekstu“, rekla je Turković, prenosi ATV.

Na pitanje voditelja da li ona srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika poredi sa Adolfom Hitlerom, ona je rekla da ne poredi:

„Ja nikoga ne poredim. Ja samo govorim o različitim situacijama“, rekla je.

Dok je ona ovo izgovarala, Hadžifejzović se „značajno smeškao“…

 

KOMENTARI12 komentara

 1. Pravda says:

  Ova kad ustane i pogleda se u ogledalo najprije mrzi sebe a onda kako dan odmice pocinje da mrzi druge.

 2. Zaliv says:

  Poturcena posla, mogu samo da civile nista vise....

 3. Kosovac says:

  Greši ova Turkinja. Hitler je Valentin Incko. Po austrijskoj tradiciji.

  • 1389 says:

   Prava se je javila, lakše ju je preskočit nego zaobići...

 4. da da says:

  Plače poturčena jer vidi da je Republika Srpska sto godina naprednija od turskog mračnog vilajeta zvanog fbih.Oni su slepo crevo,a srpska ima položaj uz dve najveće srpske reke posle Dunava,bogatija je u svakom smislu.Čim ona proziva to znači da Dodik i rukovodstvo Republike Srpske dobro radi.

 5. Orhan says:

  jel se ova pogledala u ogledalo? ne moze na drugima da leci komplekse kvazimoda.

 6. Pendrek says:

  Crkni kuck, nikada vise BiH ili neko prisilno zajednistvo sa poturicama. Republika Srpska je faktor stabilnost i uskoro ce biti i nezavisna drzava. Amin Boze pomozi.

 7. DRAGAN says:

  ja predlazem da ova nazovi gospodja uradi DNK test, ja cu joj ga platiti, stim da ga javno objavi

  • Pravda says:

   Pa nasli bi da pripada prastarom narodu bosnjacima.

 8. petrovgrad says:

  BiH treba podeliti u tri entiteta jedan srspki, drugi hrvatski i treći srpsko-hrvatski. Baš će zapadna evropa da dozvoli da se stvori islamska država.Karadžić i Mladić su ih tukli uz blagoslov zapadnjaka. Što ih nisu spasili u Srebrenicu.

 9. Si Ju Leter Aligeder says:

  Ona poziva na ukidanje Srpske i poziva inostrane da pomognu u formiranju unitarne BiH a time i da ukinu Dejton, a to zapravo sada i pokušavaju inostrani da naprave Dodiku i Srpskoj. Dok je Dodik na životu to se verovatno neće desiti.

 10. Suverena says:

  Visite joj ljudi - PROTESTUJTE. Njen email se nalazi na internetu! Ne dajte da nas vredja! Ja napisah...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *