MIRA MARKOVIĆ ODGOVARA NA PROZIVKE: Sloba je kriv za sva ubistva i poplavu ove godine

MIRA MARKOVIĆ ODGOVARA NA PROZIVKE: Sloba je kriv za sva ubistva i poplavu ove godine

11 septembra 2014

mirjana-markovic-1345232260-199308Mira Marković, supruga bivšeg predsednika Srbije i SRJ, Slobodana Miloševića, izjavila je da je njen suprug dežurni krivac i da se sve svodi na frazu „Ma, Sloba je kriv za sve“, reagujući na izjavu sina ubijenog Ivana Stambolića, Veljka, da je Slobodan Milošević naručio ubistvo njegovog oca i da udovica pokojnog predsednika treba da odgovori na to pitanje.

„Najlakše je da sve svalite na Slobu, ionako mrtva usta ne govore. U jednom delu srpske javnosti ti dođe nešto kao izreka, kad ne znaš šta da kažeš ili uradiš, uvek pronađeš dežurnog krivca, pa se sve svodi na frazu zlonamernika: “Ma, Sloba je kriv za sve”. Verujem da će ga neki proglasiti krivcem za poplave, suše i još mnogo toga. Vreme će pokazati sve i nemam nameru da ulazim sa bilo kim u polemiku“, navodi Mira Marković za nedeljnik Afera.

Povodom povratka u Srbiju, udovica Slobodana Miloševića navodi da se tome ipak nada.

Gajim neku nadu da se jednog dana vratim u Srbiju. Nada umire poslednja„, navodi Mira.

Na pitanje kako komentariše stav domaće i svetske javnosti o njenom presudnom uticaju na političke odluke koje je donosio njen suprug, ona navodi da je uticaj bio međusoban.

To je banalno shvatanje stvarnosti. Kako dvoje intelektualaca, koji su proveli čitav život zajedno, ne utiču jedno na drugo? Dakle, to je bio međusoban uticaj, bez dominacije. Svaki drugi odgovor bi bio nedoličan„, zaključuje supruga bivšeg predsednika.

(Afera)

KOMENTARI3 komentara

  1. Saša says:

    Vratite se ali na ruskom tenku.

  2. Sale says:

    Prozivaju je glupani koji su izdali Kosovo,koji su od Srbije napravili bedu i stavili nas pod cizmu Nato zlikovaca....Vecina Srba jos uvek nema poima,koja velicina je bio Sloba...Vani ga vise cjene,nego ovde u Srbiji....nakotilo se gamadi...zato smo tu gde jesmo...Neko nasro nesto protiv Slobe i njegove zene,a glupani ko papagaji ponavljaju to...a kad bi ih upitao...pa sta vam je kriva Mira,ne bi znali da odgovore i ne bi mogli ni jednu cinjenicu da iznesu protiv nje....demokratska govna su najglasnija u napadanju ove porodice...bagra izdajnicka,a pridruzuju im se u tome idioti...

  3. KAKADU says:

    To je banalno shvatanje stvarnosti. Kako dvoje intelektualaca, koji su proveli čitav život zajedno, ne utiču jedno na drugo? Dakle, to je bio međusoban uticaj, bez dominacije. Svaki drugi odgovor bi bio nedoličan„ Ove rečenice sve govore. Tu nije bilo dominacije gazde i domaćina. To vam je bilo samoupravljanje u upravljanju državom. Što Njegoš reče: "Viđi vraga su sedam binjišah, sa dava mača a su dvije krune, praunuka Turkova s Koranom! Za njima jata prokletoga kota, (tjkunska) da opuste zemlju svekoliku, ka skakavac što polja opusti". Posle njihovog dvovlašća, pustoš.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *