МИРА МАРКОВИЋ: Зашто бих убила Ћурувију?

MIRA MARKOVIĆ: Zašto bih ubila Ćuruviju?

3 juna 2015

mira markovic 4545Mirjana Marković, supruga preminulog nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, u telefonskom intervjuu nedeljniku NIN, odbacila je optužbe da je dala nalog za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije.

Povodom vesti da postoji službena beleška u kojoj je zapisano da je „nalog za ubistvo Slavka Ćuruvije dala Mira Marković“, ona je rekla da te optužbe traju skoro 20 godina.

„Možda je trebalo da budem energičnija u demantijima odmah, ali je Slobodan smatrao da nećemo da se brukamo da reagujemo na razne optužbe. Ne mogu ja svakog dana da demantujem da nekoga nisam ubila, ne postoji mehanizam koji može čoveka da odbrani od takvih optužbi i takve propagande“, rekla je Marković.

Povodom pisanja medijia da postoji službena beleška tadašnjeg načelnika policije Vlastimira Rođe Đorđevića u kojoj on kaže da je Mirajana Marković dala nalog za to ubistvo, ona je rekla:

„Nikad nisam ni čula za njega, ne znam ni ko je taj čovek. I što bih ja ubijala Ćuruviju, što mi on smeta?! Zašto bih ja ubila Ćuruviju“?

Na pitanje da li je davala naloge DB i da su ona i njen suprug kontrolisala Državnu bezbednosr preko Radeta Markovića, Marković je pitala: Kako bih ja to mogla?!

„Nisam kontrolisala ni ministarstva, niti sam bila zainteresovana za njih. Možda za Ministarstvo nauke. Ali kako bih ja mogla da dajem naloge DB?! I ovo ime što izmišljaju da je sa mnom u kontaktu, ja nikada nisam čula za njega. Ne znam ko je to“, rekla je Marković.

Mira Marković je rekla da nije razmišljalao o tome da li bi svedočila putem video-linka ukoliko bi je pozvao sud.

KOMENTARI4 komentara

 1. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

  Pravo pitanje je,zapravo: KOGA JOŠ BOLI QRAC I ZA ĆURUVIJU I ZA TO KO GA JE I ZAŠTO UCMEKAO? i to nakon više od decenije i po, i to u zemlji u kojoj se umire od gladi, gde neka kockastoglava poluindijanka iz bolivijske džunglre Kori Udovički otpušta desetine hiljada ljudi i u kojoj se zemlji nesmetano razmnožavaju vehabije. Ako baš i ima neka budala koja nema drugu boljku, nego da lupa glavu o navedenom vrlo nebitnom pitanjuevo odgovora: BOGATOG VLASNIKA NEKAKVIH NOVINA, KOJI JE DEBELO PLAĆEN OD SVOJIH INO STRANIH VLASNIKA DA LAPRDA SVE I SVAŠTA O SRBLJIMA, NASTRADAO JE OD ONIH SA KOJIMA JE TIKVE SADIO I ZBOG TOGA ŠTO JE S@RAO VAN RUPE. A kad tako radite, izbuše vam dupe. Pardon.....bulju....... Pri čemu moram vrlo zlobno da konstatujem da mi Branka Prpa nikada i nije izgledala preterano ožalošćena........

 2. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

  .......I NARAVNO, NAVIJAMO ZA RAFAELA NADALA......... ....KOJI IPAK PLAĆA POREZ U RODNOJ ŠPANIJI, ZA RAZLIKU OD NEKIH........i čestitamo mu rođendan........

 3. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

  .....EBI GA......IZGUBEO MI NADAL........A I KO GA YEBE, KAD JE NOSATI ĐOVANCE REALNO JEDNO DESET PUTA BOLJI.......

 4. Bariša says:

  Gaga-genije, svaka čast na kom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *