MIROSLAV LAZANSKI: Kosovo može da se vrati samo ratom, jednog dana kada se rode neki bolji Srbi (VIDEO)

MIROSLAV LAZANSKI: Kosovo može da se vrati samo ratom, jednog dana kada se rode neki bolji Srbi (VIDEO)

31 marta 2014

miroslav_lazanski„Srbija ne bi smela da daje nikave izjave po bilo kojoj vrsti osude Moskve za ovo što se desilo na Krimu, iako je razumljivo da onda neko kaže da time branimo Kosovo. Moj lični utisak je da smo Kosovo već na neki način izgubili, i mi ga nećemo vratiti sa nikakvim diplomatskim pravnim potezima, nego samo vojno, ratom, jednog dana kada se rode neki bolji i hrabriji Srbi, kada bude drugačiji splet okolnosti u svetu, i ako to budemo hteli“, poručio je Miroslav Lazanski na video klipu koji se pojavio na „Jutjubu“.

Lazanski je ujedno izrekao kritiku prema političkoj i intelektualnoj eliti u Srbiji.

„Mnogi intelektualci, političari, kad s njima pričate o Kosovu, kažu `a šta će nam` ili pitaju ko će kontrolisati dole milion i sedamsto hiljada ljudi. Ja mislim da nisu važni Albanci dole, valjda je važna i teritorija, rudna bogatstva i tako dalje. Kod političara nema tog osećaja za teritoriju, ili je vrlo mali“, dodao je Lazanski.

KOMENTARI3 komentara

  1. Pavle says:

    Lazanski bi bolje Srbe ,mi mu ne valjamo ... nije čudo kad on nije Srbin, večito je mutio i trimovao ,,njegove,, reportaže i vesti... dobro ga se sećam ,pojavi se i svi su znali sve...neprijatelj naše položaje a mi njegove hvalospeve i laži o našoj pogrešnoj politici. Vraća se period pred '99 kad su mnogi zapadno orjentisani i plaćeni držali slične govorancije i podsticali tenzije. Ne znam u ovo zlo doba kad nas stavljaju u prvi plan odluke koga će sve strane agencije da podmeću da nas provocira i proziva ...

  2. milos says:

    i ja bi bolje srbe,a ti sto volis zapad to je tvoj problem

  3. Mirko says:

    Gdina Lazanskog ne bih komentarisao, ali je sasvim u pravu. Vratićemo Kosovo i metohiju onda kada se vratimo Bogu i budemo zaslužili .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *