МИРОСЛАВ ЛАЗАНСКИ о испоруци руског оружја!

MIROSLAV LAZANSKI o isporuci ruskog oružja!

22 avgusta 2016

Lazanski 435Posle isporuke najavljenog paketa ruske vojno-tehničke pomoći Vojska Srbije će postati sila s kojom se više niko neće šaliti, trvdi komentator lista „Politika“ Miroslav Lazanski.

Lazanski je kazao da je nabavka šest novih „migova 29“ i raketnog sistema „buk M2“, kao i njaava isporuke drugih aviona, helikoptera i najsavremenijih raketnih i PVO sistema – dugo očekivana sjajna vest za sve građane koji žele da žive u miru i stabilnosti.

– Pazite, ako samo i pola od ovoga o čemu se govori stigne u Srbiju, biće to najveće opremanje naše vojske još od raspada SFRJ. Najavljena isporuka sistema „buk M2“ jeste fantastična stvar! Mi već posedujemo raketni sistem „kub“, koji je kompatibilan sa ovim sistemom i to bi bilo jako značajno za našu odbranu – rekao je Lazanski za „Informer“.

Rusija će Srbiji, pored „migova 29“ i sistema „buk“ isporučiti i dva remontovana transportna aviona AN-26, 30 modernizovanih tenkova T-72 sa navođenim raketama i 30 modernizovanih oklopno-izviđačkih vozila BR-DM2.

KOMENTARI8 komentara

 1. vitez says:

  A sta ce nam oklopna vozila kad imamo tako dobrog LAZARA

 2. vitez says:

  E da....sve je to samo farsa.....kad nam u vojsci i vladi sede nato lobisti

 3. milena nikšić says:

  Što se naroda tiče, on to jedva očekuje od Rusa, dobro si to napisao Lazanski svaka čast, mi moramo da brinemo o našoj državi i narodu, ali je veliko pitanje šta će na to reći NATO I EU u koju nikada nećemo ući, pa treba nam ne mora biti rata i nadajmo se da neće, to nikome ne odgovara, ali treba ipak biti spreman, to je istina što je prethodni komentator rekao da se mnogo i ne radujemo jer su nam u vladi sami NATO LOBISTI, pa makar ćemo se boriti kao u srednjem veku <3

 4. Mlax says:

  NATO nece dozvoliti u srcu Balkana Srbiji vojno razvijanje van njihovog bloka.Vucic treba da izadje pred narod I kaze sta ustvari Evropa hoce od Srbije I koji su uslovi za ulazak u EU I NATO.Ako Nam se interesi poklapaju nastaviti pregovore ako ne svako na svoju stranu.... ,,Nepostoje stalni prijatelji niti stalni neprijatelji,postoje samo stalni interesi,,

  • Zeljko says:

   Komentar vam je korektan i točan po meni !

  • ilija says:

   vucic nesme to kazati sta unija trazi treba narod traziti od vucica sta radi i kud vodi srbija suti srbi sute vucic suti svi sute

 5. sinisa says:

  Jesi li se naoruzao, hrabri vojnice Lazo? Hoces li udariti skoro, pa da gledamo na TV-u? Moze li da prodje jedan dan bez Lazinih bulaznjenja i reklamiranja rata.

 6. kovačević branislsv says:

  Da li će sadašnja ili bilo koja "demokratska" vlast Srbije, od svojih zapadnih vlasnika, smeti da primi to pružiće a da ga ne prosledi nekoj članici NATO pakta?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *