МИРОСЛАВ ПАРОВИЋ УПОЗОРАВА: Не смемо да допустимо поделу Србије и српског народа!

МИРОСЛАВ ПАРОВИЋ УПОЗОРАВА: Не смемо да допустимо поделу Србије и српског народа!

19 јануара 2016

parovic-trecasrbijars 7657Председник странке „Трећа Србија“, Мирослав Паровић, сматара да ће избори који су пред нама вероватно бити и једни од најбитнијих у историји српског народа.

„Општи избори који су пред нама могу да постану једни од најтрагичнијих у нашој историји и то пре свега због чињенице да неко покушава да од њих направи такмичење између ЕУ и Русије, а при томе се чини све да се направи црно-бела слика и да се нипокоју цену не дозволи нијансирање“, сматра Паровић.

„По мом мишљењу, Србија и српско друштво могу да опстану само уколико избегну ову наметнуту поделу и ако се сви заједно будемо изборили за наш, српски пут. Та преко потребна нијанса која ће оборити црно белу поделу на „наше и њихове“ је политика активне неутралности“, наводи председник странке „Трећа Србија“.

Он истиче да је неутралност једини пут којим Србија треба да иде.

„Позиција неутралности нам омогућава да економски сарађујемо и са земљама Запада и са земљама Истока, јер обе стране имају велики интерес да успоставе нове економске односе. Такође, оваква политика нам омогућује да потппуно легитимно набавимо дефанзивно оружје од Русије и да на тај начин нашу државу и сваког појединца бранимо од највећег зла данашњице, глобалног исламистичког тероризма и џихада који су они покренули“, рекао је Паровић.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Goran says:

    Politika neutralnosti je politika nametnuta sa zapada , ona je u istom smislu pogubna za Srbiju kao i da se nasilno prihvati suluda trka u EU . Jedini izlaz , odnosno opstanak Srba i njegovog identiteta kao naroda koji je trenutno desetkovan, je pun zaokret prema zamljama BRIKSA .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u