Mišković podržava sve što vlada i Vučić kažu

Mišković podržava sve što vlada i Vučić kažu

14 maja 2014

hro-miskovicPredsednik Delta holdinga Miroslav Mišković izjavio je danas da će ta kompanija podržavati sve mere koje donosi Vlada Srbije ali i da će biti kritična prema onome što smatra da nije dobro.

Vlada Srbije i jedna od najvećih srpskih kompanija imaju obavezu da međusobno sarađuju, smatra Mišković, uveren da u tom kontekstu nije bitan njegov lični odnos i mišljenje o premijeru Aleksandru Vučiću.

Mišković je podržao praksu razgovora predstavnika vlade i privrednika o merama ekonomske politike, dodajući da je vrlo značajno da takvi sastanci postanu tradicionalni, a kao posebnu povoljnost naveo olakšice, odnosno podsticaje za novo zapolsljavanje.

On smatra da samo štednjom neće biti moguće ostvariti zacrtane ekonomske ciljevem već da su neophodne investicije, naročito u poljoprivredi, te navodi da prilikom usvajanja ekonomske politike, čiji je nosilac Vlada Srbije, treba da budu uključeni bankarski i realni sektor, stručni krugovi, kao i mediji.

Mišković je na sastanku sa premijerom, kako je rekao, govorio o tri projekta, koje Delta holding namerava da realizuje, a koji su vrlo važni za Srbiju.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *