МИСЛИЛИ СТЕ ДА ЈЕ СВЕ ТО СПОНТАНО! У Русији против Путина устао исти лик као БЕЛИ ПРЕЛЕТАЧЕВИЋ!

MISLILI STE DA JE SVE TO SPONTANO! U Rusiji protiv Putina ustao isti lik kao BELI PRELETAČEVIĆ!

14 juna 2017

Kada se na srpskim predsedničkim izborima naizgled iznebuha pojavio kandidat pod pseudonimom Ljubiša Preletačević Beli, koji je na promocije dolazio na belom konju i u belom odelu, nonšalantan i sarkastičan premu svemu i svakome, pobrao je simpatije birača umornih od Vučićevog medijskog siledžijstva i bezidejnosti srpske kvazi-opozicije.

Očas posla, momak iz Mladenovca, predgrađa Beograda, sakupio je 12.000 potpisa potrebnih za predsedničku kandidaturu, a onda nastavio sa svojim cirkusom.

No, baš ova rubrika FSK-a, bila je jedna od prvih koja je razotkrila da Beli nije slučajna pojava, već ozbiljan projekat iza koga stoji Srđa Popović, nekadašnji vođa “Otpora”, a sada izvoznik “obojenih revolucija”, kroz firmu “KANVAS” koja se finansira prljavim novcem Soroša, USAID-a i drugih globalističkih instituta. U kratkom tekstu “Preletavanje birača” upoznao sam čitaoce FSK da “Beli” nije nikakav klinac koji se dosetio lake zarade kroz “igranje političara”, već zapravo predstavlja oživljavanje lika iz Popovićeve knjige “Mustra za revoluciju”. U tom tekstu postavio sam i logično pitanje zašto Popović uvodi taj lik u srpske izbore, i zaključio “To, za sada, samo on zna.”(1)

Mogući odgovor došao nam je juče, 12.06.2017. godine. Na demonstracijama evro-atlantske opozicije u Moskvi, koje je inicirao Aleksej Navaljni, pojavio se klon Ljubiše Preletačevića Belog, na belom konju, i u belom odelu, noseći transparent “Ja sam ovde vlast”. (2) Ruski Beli Preletačević! Na Zapad!

Dakle, kao i obično Srbija je poslužila kao isprobavanje modaliteta za delovanje u Rusiji. Beli “vitez” na belom konju, kao porodija na nacionalne legende Srba i Rusa o spasiocu koji tako dolazi da povede naše narode putem nacionalne slave, dojahala je sa Balkana u Moskvu, tek da se pokaže. A uz belog konja ide i ostala mera gaženja po nacionalnim simbolima i običajima, izrugivanja moralu i sve što može poslužiti obesmišljavanju ideja nacije i vođe u slovenskom narodu.

Evidentno da se traži ključ za omasovljavanje anti-ruskih, i anti-putinovskih manifestacija koje će stvoriti konstantne tenzije i podele. Do sada im nije išlo najbolje pa probaju ono što je u Srbiji privuklo pažnju i simpatije. Beli vitez i korupcija kao tema. Zamislite, taj teatar apsurda – evro-atlantski plaćenici demonstriraju protiv “korupcije”. Kao svijevremeno Dinkić, ili Drašković, u Srbiji.

Ono što je sigurno to je da ruski “Preletačević” znači da je Srđa Popović, sa svojim KANVAS-om, profesionalno angažovan na delovanju u Rusiji, no to teško da će ikome od nadležnih biti iznenađenje. Mislim da će ih Putin, kao i uvek do sada, dočekati kako dolikuje.

A kako god da ih “dočeka” biće im bolje nego da ih dočekaju Kozaci…

KOMENTARI5 komentara

 1. Dondon says:

  Napravise od Srdje najmocnijeg revolucionara, neku vrstu ce gevare, ali u korist zapada. Ciste gluposti.

  • Batina says:

   Srdja je fukara.

 2. MilanM says:

  Navedite ko je autor clanka, da ga nadjemo na FSK Pominje da je i ranije na to upozoravao, pa da i to nadjemo po imenu njegovom. Meni je najcesce najvaznije ko je nesto pisao, inace ignorisem potpuno, treba navesti ime autora, svi to rade.

 3. goran says:

  Koje budalastine, sta me briga Rusija, dajte nesto o gladnoj deci Srbije.

 4. Mladenovčanin says:

  Tekst čista glupost i baljezganje, mislim na deo o Belom i Srđi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *