МИСЛИЛИ СТЕ ДА ЈЕ СВЕ ТО СПОНТАНО! У Русији против Путина устао исти лик као БЕЛИ ПРЕЛЕТАЧЕВИЋ!

МИСЛИЛИ СТЕ ДА ЈЕ СВЕ ТО СПОНТАНО! У Русији против Путина устао исти лик као БЕЛИ ПРЕЛЕТАЧЕВИЋ!

14 јуна 2017

Када се на српским председничким изборима наизглед изнебуха појавио кандидат под псеудонимом Љубиша Прелетачевић Бели, који је на промоције долазио на белом коњу и у белом оделу, ноншалантан и саркастичан прему свему и свакоме, побрао је симпатије бирача уморних од Вучићевог медијског силеџијства и безидејности српске квази-опозиције.

Очас посла, момак из Младеновца, предграђа Београда, сакупио је 12.000 потписа потребних за председничку кандидатуру, а онда наставио са својим циркусом.

Но, баш ова рубрика ФСК-а, била је једна од првих која је разоткрила да Бели није случајна појава, већ озбиљан пројекат иза кога стоји Срђа Поповић, некадашњи вођа “Отпора”, а сада извозник “обојених револуција”, кроз фирму “КАНВАС” која се финансира прљавим новцем Сороша, УСАИД-а и других глобалистичких института. У кратком тексту “Прелетавање бирача” упознао сам читаоце ФСК да “Бели” није никакав клинац који се досетио лаке зараде кроз “играње политичара”, већ заправо представља оживљавање лика из Поповићеве књиге “Мустра за револуцију”. У том тексту поставио сам и логично питање зашто Поповић уводи тај лик у српске изборе, и закључио “То, за сада, само он зна.”(1)

Могући одговор дошао нам је јуче, 12.06.2017. године. На демонстрацијама евро-атлантске опозиције у Москви, које је иницирао Алексеј Наваљни, појавио се клон Љубише Прелетачевића Белог, на белом коњу, и у белом оделу, носећи транспарент “Ја сам овде власт”. (2) Руски Бели Прелетачевић! На Запад!

Дакле, као и обично Србија је послужила као испробавање модалитета за деловање у Русији. Бели “витез” на белом коњу, као породија на националне легенде Срба и Руса о спасиоцу који тако долази да поведе наше народе путем националне славе, дојахала је са Балкана у Москву, тек да се покаже. А уз белог коња иде и остала мера гажења по националним симболима и обичајима, изругивања моралу и све што може послужити обесмишљавању идеја нације и вође у словенском народу.

Евидентно да се тражи кључ за омасовљавање анти-руских, и анти-путиновских манифестација које ће створити константне тензије и поделе. До сада им није ишло најбоље па пробају оно што је у Србији привукло пажњу и симпатије. Бели витез и корупција као тема. Замислите, тај театар апсурда – евро-атлантски плаћеници демонстрирају против “корупције”. Као свијевремено Динкић, или Драшковић, у Србији.

Оно што је сигурно то је да руски “Прелетачевић” значи да је Срђа Поповић, са својим КАНВАС-ом, професионално ангажован на деловању у Русији, но то тешко да ће икоме од надлежних бити изненађење. Мислим да ће их Путин, као и увек до сада, дочекати како доликује.

А како год да их “дочека” биће им боље него да их дочекају Козаци…

KOMENTARI5 коментара

 1. Dondon says:

  Napravise od Srdje najmocnijeg revolucionara, neku vrstu ce gevare, ali u korist zapada. Ciste gluposti.

 2. MilanM says:

  Navedite ko je autor clanka, da ga nadjemo na FSK Pominje da je i ranije na to upozoravao, pa da i to nadjemo po imenu njegovom. Meni je najcesce najvaznije ko je nesto pisao, inace ignorisem potpuno, treba navesti ime autora, svi to rade.

 3. goran says:

  Koje budalastine, sta me briga Rusija, dajte nesto o gladnoj deci Srbije.

 4. Младеновчанин says:

  Текст чиста глупост и баљезгање, мислим на део о Белом и Срђи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u