МИСТЕРИОЗНА „НИНЏА РАKЕТА“ ЧИЈЕ ПОСТОЈАЊЕ ПЕНТАГОН НЕГИРА! Снимци показали какав масакр за собом оставља ново америчко оружје о којем се ћути! (ВИДЕО)

МИСТЕРИОЗНА „НИНЏА РАKЕТА“ ЧИЈЕ ПОСТОЈАЊЕ ПЕНТАГОН НЕГИРА! Снимци показали какав масакр за собом оставља ново америчко оружје о којем се ћути! (ВИДЕО)

19 јуна 2020

На интернету су објављени нови видео снимци који приказују остатке америчког ракетног удара по терористима, а који најбоље приказују резултат мистериозног новог оружја Пентагона под називом „нинџа ракета“.

Пре неколико дана на друштвеним мрежама појавили су се снимци аутомобила који је погодила „нинџа ракета“ коју је лансирао амерички дрон и која је усмртила вође терористичке организације Ал Kаида.Након тога приказан је и снимак „нинџа ракете“, заправо, онога што је од ње остало након што је извршила удар по циљу.

На снимку се може видети угљен и уситњен труп ракете, са словима „АГМ-114Р9Kс“ која је јасно утиснута са стране.

Познато је да „нинџа Ракета“ или „Р9X“ не експлодира већ садржи шест дугих ножева који су смештени унутар трупа ракете, али у секундама пре удара ножеви изскаћу из трупа и под инертним налетом секу све пред собом.

За разлику од осталих ракета, „нинџа ракета“ не експлодира, већ навођеном главом делује по циљу смањујући ризик од изазивања колетералне штете и опасност од цивилних жртава.

Пројектил који најчешће зову „нинџа ракета“ или „летећи Гинсу“ (Гинсу је на јапанском оштар нож) коришћен је у недавном прецизном нападу на терористе повезане у Ал Kаидом у Сирији, и у нападу су, наводно, вође терориста убијене док је ракета нанела минимална оштећења на аутомобилу.

Kасам ул Урдини из Јордана и Јеменац Билал ал Санани били погинули су у нападу 14. јуна.

Детаљи о овој ракети су под велом тајне до те мере да амерички званичници не желе ни да потврде да она постоји.

Верује се да је Пентагон започео производњу „нинџа ракете“ почетком 2011. године.

О постојању „нинџа ракете“ се сазнало у мају 2019. године када је Пентагон открио поједине детаље желећи да увери муслимански свет да воде рачуна како би избегли цивилне жртве.

Наводно је Барак Обама лично наредио да се обелодане неки детаљи, а све због критика на рачун његове администрације да дроновима изводи масовна убиства цивила на Блиском истоку.

Амерички медији, који су временом покушавали да открију више детаља о овој ракети, наводе да је од почетка 2019. године „Р9X“ редовно коришћена у америчким нападима у либији, Ираку, Јемену и Сомалији.

Сама ракета је пројектована на принципу антитенковских пројектила и углавном су њом наоружани модерни амерички дронови „Предатор“ и „Рипер“.

Способна је да пробија зидове и кровове кућа и да „неутралише“ мету која, рецимо, седи за столом са породицом, а да, притом, не убије остале чланове породице.

Овај пројектил је због својих перформанси изузетно скуп и користи се у сложеним ситуацијама када је неопходно избећи колетералну штету и цивилне жртве.

KOMENTARI3 коментара

 1. Риста says:

  Та има свега и свачега на тржишту за убијање. Ето, има и хуманих убица. Ти у клоњи, жена у кади и дође ракета и скине те са шоље нако посраног али жена мирно настави да се брћка. Па знала. Хумано брате, нема шта. Клинци после само забетонирају одвод до септичке јаме заједно са татиним остацима, промене пар црепова, мама мужа и породица настави да живи. Нинџу је родила савремена женска да би могла увек и под свим околностима да стави мејк ап без узнемиравања. Све има своје. На пример, сада питање како да се ослободите досадног мужа који вас нервира док стављате мејк ап, има свој одговор. Одеш на Амазон или Алибабу, поручиш са једним кликом, даш адресу и позицију поштанског сандучета и ето. Зато сам ја распуштеник.(Ми и не схватамо више, а они ни сами нису очекивали да ћемо се баш толико забавно прилагодити мас појави смрти у медијима око нас. Има само једна нерешива енигма - Како нису успели да нам прикажу корона мртваце? Чудо једно! А баш би било забавно! По свему судећи и корону су пројектовали пројектанти нинџе)

  • VRSK says:

   Ti kod lekara da odeš pod hitno!...

   • Риста says:

    Очигледно ме ниси послушао. Па шта чекаш. Лепо сам ти јавио да сам био али да тебе жељно чекају. Кажу да вероватно имаш лисичје беснило само си у хроничној фази па не препознајеш. Ниси ти такав али иди да те психијатри врате у живот. Помози себи. Испостави мени рачун. Ја сам непознати хуманитарни радник, матори мајмуне.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u