МИСТЕРИОЗНА „НИНЏА РАKЕТА“ ЧИЈЕ ПОСТОЈАЊЕ ПЕНТАГОН НЕГИРА! Снимци показали какав масакр за собом оставља ново америчко оружје о којем се ћути! (ВИДЕО)

MISTERIOZNA „NINDŽA RAKETA“ ČIJE POSTOJANJE PENTAGON NEGIRA! Snimci pokazali kakav masakr za sobom ostavlja novo američko oružje o kojem se ćuti! (VIDEO)

19 juna 2020

Na internetu su objavljeni novi video snimci koji prikazuju ostatke američkog raketnog udara po teroristima, a koji najbolje prikazuju rezultat misterioznog novog oružja Pentagona pod nazivom „nindža raketa“.

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama pojavili su se snimci automobila koji je pogodila „nindža raketa“ koju je lansirao američki dron i koja je usmrtila vođe terorističke organizacije Al Kaida.Nakon toga prikazan je i snimak „nindža rakete“, zapravo, onoga što je od nje ostalo nakon što je izvršila udar po cilju.

Na snimku se može videti ugljen i usitnjen trup rakete, sa slovima „AGM-114R9Ks“ koja je jasno utisnuta sa strane.

Poznato je da „nindža Raketa“ ili „R9X“ ne eksplodira već sadrži šest dugih noževa koji su smešteni unutar trupa rakete, ali u sekundama pre udara noževi izskaću iz trupa i pod inertnim naletom seku sve pred sobom.

Za razliku od ostalih raketa, „nindža raketa“ ne eksplodira, već navođenom glavom deluje po cilju smanjujući rizik od izazivanja koleteralne štete i opasnost od civilnih žrtava.

Projektil koji najčešće zovu „nindža raketa“ ili „leteći Ginsu“ (Ginsu je na japanskom oštar nož) korišćen je u nedavnom preciznom napadu na teroriste povezane u Al Kaidom u Siriji, i u napadu su, navodno, vođe terorista ubijene dok je raketa nanela minimalna oštećenja na automobilu.

Kasam ul Urdini iz Jordana i Jemenac Bilal al Sanani bili poginuli su u napadu 14. juna.

Detalji o ovoj raketi su pod velom tajne do te mere da američki zvaničnici ne žele ni da potvrde da ona postoji.

Veruje se da je Pentagon započeo proizvodnju „nindža rakete“ početkom 2011. godine.

O postojanju „nindža rakete“ se saznalo u maju 2019. godine kada je Pentagon otkrio pojedine detalje želeći da uveri muslimanski svet da vode računa kako bi izbegli civilne žrtve.

Navodno je Barak Obama lično naredio da se obelodane neki detalji, a sve zbog kritika na račun njegove administracije da dronovima izvodi masovna ubistva civila na Bliskom istoku.

Američki mediji, koji su vremenom pokušavali da otkriju više detalja o ovoj raketi, navode da je od početka 2019. godine „R9X“ redovno korišćena u američkim napadima u libiji, Iraku, Jemenu i Somaliji.

Sama raketa je projektovana na principu antitenkovskih projektila i uglavnom su njom naoružani moderni američki dronovi „Predator“ i „Riper“.

Sposobna je da probija zidove i krovove kuća i da „neutrališe“ metu koja, recimo, sedi za stolom sa porodicom, a da, pritom, ne ubije ostale članove porodice.

Ovaj projektil je zbog svojih performansi izuzetno skup i koristi se u složenim situacijama kada je neophodno izbeći koleteralnu štetu i civilne žrtve.

KOMENTARI3 komentara

 1. Rista says:

  Ta ima svega i svačega na tržištu za ubijanje. Eto, ima i humanih ubica. Ti u klonji, žena u kadi i dođe raketa i skine te sa šolje nako posranog ali žena mirno nastavi da se brćka. Pa znala. Humano brate, nema šta. Klinci posle samo zabetoniraju odvod do septičke jame zajedno sa tatinim ostacima, promene par crepova, mama muža i porodica nastavi da živi. Nindžu je rodila savremena ženska da bi mogla uvek i pod svim okolnostima da stavi mejk ap bez uznemiravanja. Sve ima svoje. Na primer, sada pitanje kako da se oslobodite dosadnog muža koji vas nervira dok stavljate mejk ap, ima svoj odgovor. Odeš na Amazon ili Alibabu, poručiš sa jednim klikom, daš adresu i poziciju poštanskog sandučeta i eto. Zato sam ja raspuštenik.(Mi i ne shvatamo više, a oni ni sami nisu očekivali da ćemo se baš toliko zabavno prilagoditi mas pojavi smrti u medijima oko nas. Ima samo jedna nerešiva enigma - Kako nisu uspeli da nam prikažu korona mrtvace? Čudo jedno! A baš bi bilo zabavno! Po svemu sudeći i koronu su projektovali projektanti nindže)

  • VRSK says:

   Ti kod lekara da odeš pod hitno!...

   • Rista says:

    Očigledno me nisi poslušao. Pa šta čekaš. Lepo sam ti javio da sam bio ali da tebe željno čekaju. Kažu da verovatno imaš lisičje besnilo samo si u hroničnoj fazi pa ne prepoznaješ. Nisi ti takav ali idi da te psihijatri vrate u život. Pomozi sebi. Ispostavi meni račun. Ja sam nepoznati humanitarni radnik, matori majmune.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *