МИСТЕРИОЗНА ПИСТА: Нико не зна шта је Гугл Земља снимила на Антарктику? (ВИДЕО)

MISTERIOZNA PISTA: Niko ne zna šta je Gugl Zemlja snimila na Antarktiku? (VIDEO)

15 septembra 2018

Čudan objekat na Antarktiku pronađen je na aplikaciji Google Zemlja i izgleda da niko nema pojma šta je to.

Misteriozni objekat je otkriven nakon topljenja leda na Antarktiku a mogao je da ostane tamo skriven godinama, piše Miror.Objekat, sastavljen od niza građevinskih struktura u dužini od oko 1.500 km, izazvao je brojne spekulacije i teorije zavere korisnika interneta, prenosi B 92.

Mnogi su isprva pomislili da je reč o nekoj od istraživačkih stanica, s obzirom da je poznato da se više njih nalazi na ovom kontinentu, ali se ispostavilo da to nije slučaj.

„Mislio sam da je objekat korišćen u svrhu istraživanja. Ali sam pogledao u koordinate i pogledao sam na više lokacija za sve poznate istraživačke stanice na Antarktiku, a najbliža je norveška, koja se nalazi na 320 km udaljenosti“, kazao je istraživač paranormalnih aktivnosti poznat pod nadimkom Conspiracy Depot.

​Jedan korisnik interneta se zapitao da li je otkriće zapravo nuklearni bunker za svetske moćnike i elitu, piše britanski Ekspres, dok su drugi uočili da ovo područje unutar Antarktika izgleda kao da je pokriveno trakom za vozila, a izgleda da postoji i pista.

Drugi istraživač, Florida Makijus skrenula je još više pažnje na ovu teoriju zavere kada je potvrdila da je misteriozni objekat vidljiv sve od 2001. godine. Pogledala je sajt iz godine u godinu i rekla: „Ovo je tako grozno mesto kakvo nikada nisam videla u svom životu“.

Potom je dodala „da izgleda kao pista i neka vrsta operativnog centra“.

Ali sve do sada ostalo je neotkriveno šta je zapravo ovaj objekat.

(Sputnjik)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *