МИСТЕРИОЗНА СМРТ ЧУРКИНА: Руски амбасадор отрован?

MISTERIOZNA SMRT ČURKINA: Ruski ambasador otrovan?

24 februara 2017

churkin-un-chemical-report-45z

Iznenadna smrt Vitalija Čurkina, ambasadora Rusije pri UN, koji je u ponedeljak, dan pred 65. rođendan, preminuo na radnom mestu, obavijena je velom misterije nakon što autopsijom nije utvrđen njen uzrok.

Njujorški eksperti za sudsku medicinu, koji su obavili autopsiju, nisu utvrdili uzrok smrti, naloživši dodatne anlize.

Džuli Bolser, portparolka kancelarije za sudsku mediciuju u Njujorku, rekla je da je slučaj Čurkinove smrti prosleđen njihovoj kancelariji iz bolnice. Mediji su spekulisali da je Čurkin preminuo od posledica srčanog udara.

– Potrebna su dodatna ispitivanja, zbog čega smo naložili dodatne toksikološke i druge analize, koje mogu potrajati i nedeljama – rekla je Boslerova.

Na internetu je sve više pristalica teorija zavere da je Čurkin ubijen kako bi se sprečilo uspostavljanje saradnje između Donalda Trampa, predsednika SAD, i njegovog ruskog kolege Putina. Sam Tramp je otkrio da je Čurkin značajnu ulogu u saradnji dve zemlje.

– Ambasador Čurkin je imao ključnu ulogu u saradnji između Amerike i Rusije kad je reč o svetskoj bezbednosti – rekao je on.

Ruski predsednik Putin je naglasio da je Čurkin , bez preuveličavanja, bio jedan od najznačajnijih diplomata.

– Zasluge Vitalija Čurkina teško je oceniti. Njemu su poveravane odgovorne funkcije. Tokom deset godina, nekad u krajnje napetim uslovima, on je čvrsto i dosledno branio ruske pozicije o najvažnijim pitanjima, što je zahtevalo ogromne napore i veliko samopouzdanje – rekao je Putin.

(Kurir)

KOMENTARI7 komentara

 1. kuka says:

  Ako se ispostavi kao tačno, onda je to strašno da strašnije ne može biti.

  • Sančo Pansa says:

   Nema šanse da mu se desilo nešto takvo, poput trovanja i slično...Nego je sigurno srce, a oni takvim dramskim opisom stvaraju i unose nemir, i sada će Rusija da obavijesti javnost da je umro prirodnom smrću a oni SAD će da nastave da caju prašinu u oči na to i tako provociraju ruski narod i politički vrh. Skotovi su to veliki, ali takvo što ne bi smjeli učiniti, u to sam siguran milion posto!!!

 2. Jovan says:

  Vervatnoca da je ubijen je samo 99,99%, a da je umro cak 0,01%.

 3. maslačak says:

  Trovačica se nekad zvala - Lukrecia, a danas samo - cia...

 4. Goran says:

  Kombinacija sotona Soroš i njegov pas mekejn.

 5. goran says:

  Sumnjiv mi je Lavrov, zato mi je i toboze napisao pesmu. Njih dvojica su bili u konkurenciji. Curkin je Rus, a Lavrov je medjunarodni mesetar.

  • Sančo Pansa says:

   Gorane, ne lupetaj majke ti...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *