Митрополит Хризостом има корону: Смештен у КБЦ „Драгиша Мишовић“

Mitropolit Hrizostom ima koronu: Smešten u KBC „Dragiša Mišović“

4 decembra 2020

Mitropolit dabrobosanski Hrizostom pozitivan je na virus korona i smešten je u Kliničko-bolnički centar „Dr Dragiša Mišović“ u Beogradu.

„Njegovo Visokopreosveštenstvo Mitropolit dabrobosanski g. Hrizostom, mjestobljustitelj patrijaraškog trona, primljen je 4. decembra 2020. godine u večernjim časovima u Kliničko-bolnički centar „Dr Dragiša Mišović“ u Beogradu zbog pozitivnog rezultata testiranja na virus KOVID-19“, saopšteno je iz SPC.

Posle smrti patrijarha Irineja, patrijaršijske dužnosti je preuzeo Sveti arhijerejski sinod, a Sinodu do izbora novog patrijaha predsedava mitropolit dabrobosanski Hrizostom.

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Ubijaju i njega da slucajno ne bi postao patrijarh.

  2. Rista says:

    Obezglavljuju SPC koronom. Stariji čovek, neotporan na svaki dah zime, malo se zakašljao i oma pala presuda koronista. Korona nacističko čistilište. Ako i ovog ubiju posle "pozitivnosti" bežaće srpski sveštenici od PRC testa žestoko. Lov na vrhunske glavešine SPC se nastavlja. A ti Srbo koronisto, kada sam spomenuo korona reklamu, nisam mislio da je onaj sveštenik umro reklamirajući samostalno tvoju simpatiju koronu, nego da su čak i njegovu smrt iskoristili da reklamiraju koronu. Ti bi i žedna preko vode preveo nemilosrdno, samo da tvoja orona pandemija napreduje. Ali ja nisam žedan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *