МИТРОПОЛИТА АМФИЛОХИЈА НАЗВАО „ЈАРЦЕМ“ И „СОТОНОМ“: Нови скандал на РТЦГ

MITROPOLITA AMFILOHIJA NAZVAO „JARCEM“ I „SOTONOM“: Novi skandal na RTCG

4 oktobra 2020

ARHITEKTA Miodrag Bajković, gostujući na RTCG-u izneo je niz uvreda na račun mitrpolita Amfilohija.

On je gostujući u emisiji “Zumiranje” poglavara najveće verske zajednice u Crnoj Gori nazvao jarcem, antihristom i sotonom!Na ovaj način zumiran je tako i odnos „javnog“ servisa prema verncima i SPC u Crnoj Gori.

Podsećamo, ovo nije prvi ispad Javnog servisa.

Posle promocije ustaštva i zabranjivanja dečijih emisija zbog pesama na ekavici, RTCG je još jednom prekršio etičke kodekse dozvoljavajući govore mržnje.

Inače, Bajković je javnosti poznat kao omiljeni sagovornik Pobjede i RTCG na temu „devastiranja“ kulturne baštine Crne Gore od strane Srpske pravoslavne crkve.

KOMENTARI4 komentara

  1. 1389 says:

    Miodrag Bajković je jedini Jarac koji nosi jareću bradicu...

  2. Živi bili, al u Hristu bre says:

    Pa ti sad da bi bio čist crnogorac moraš da budeš i anti-srbin? Ili ne znaš da je u pitanju isti taj narod? Opevaće i tebe i Mila mitropolit na sahrani, on je sveti čovek koji će vas nadživeti, a po svojim delima pred Bogom je već zaslužio lovorike. Ne damo svetinje, a kome svoj život nije mio, njemu nije mila ni najveća svetinja jer se životi naši oprvdavaju i postaju večni samo kroz Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista. Blagosloven je koji beše došao u ime Božije.

  3. Beli Orao says:

    Arhitekta , gdje li je kupio diplomu? Izgleda da nije išao na časove kulture, poštovanja i lijepog ponašanja , koliko se može kroz tekst vidjeti to je obična komunistička fukara!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *